SZTÁRVILÁG

Kínos jelenet A Konyhafőnökben: Rácz Jenő párja segített volna az egyik csapatnak, de nem adtak neki feladatot

Czutor-Kilián Zsanett már nem is mert Gyuricza Dóri szemébe nézni, annyira cikinek érezte a helyzetet.

Link másolása

Újabb izgalmas fázisához érkezett A Konyhafőnök új évada, a középdöntőben Rácz Jenő és Sárközi Ákos versenyzői először csapatokban fognak küzdeni egymás ellen a továbbjutásért.

A kedd esti adásban nem akármilyen feladatot kapott az egyik piros és az egyik kék csapat: Rácz Jenő és menyasszonya, Gyuricza Dóri esküvői menüjét kellett elkészíteniük. Dóri - aki A Konyhafőnök egyik korábbi évadában versenyzett, és itt ismerkedett meg Jenővel - még a pult mögé is beállt, hogy segítsen a versenyzőknek - ám a kékek nem igazán tudtak élni a lehetősséggel.

Czutor Zoltán felesége, Zsanett volt a konyhafőnök, ezért ő jelezte, hogy kérnék Dóri segítségét, amikor úgy érezték, hogy jól jönne egy plusz ember. A séf leendő felesége oda is ment, felkötötte magára a kötényt és készen állt arra, hogy segédkezzen. Először azt kérték tőle, hogy verjen fel tojásfehérjét, aztán kisebb zavar támadt a versenyzők között, hogy milyen feladatot is adjanak Dórinak, ezért még percekig nem állt neki semminek.

"Én annyira szégyelltem magam, hogy behívtam a Dórit egy ilyen pitiáner hülyeségért. Kábé csak azért kellett volna behívnunk, hogy na, kóstold meg, ízlik a krém, ugye milyen finom, ezzel készülünk neked. Helyette meg ott állt, és azt éreztem, hogy teljesen hülyét csináltunk szegényből"

- mondta a főzés után Czutor-Kilián Zsanett.

A kóstoláson részt vett többek között Rácz Jenő édesapja és Dóri szülei, valamint a testvére is.

A séfeknek és Fördős Zének is feltűnt, hogy Dóri csak feszengve állt ott, várva, hogy végre segíthessen valamiben. Végül mégis tojásfehérjét kellett felvernie, de miután ezzel elég gyorsan végzett, ismét megkérdezte, hogy mit csináljon, de a lányok annyira el voltak foglalva a saját dolgukkal, hogy nem tudtak mit mondani neki.

"Én hátra se fordultam már egy idő után, mert nem akartam a Dóri szemébe nézni. Rendesen kínos volt nekem ez az egész. Szegény Dóri, még ha lett is volna feladat, már oda se adtam volna neki"

- mondta nevetve Zsanett, aki Dóritól és Jenőtől is bocsánatot kért, amiért fölöslegesen hívta be segíteni az egykori versenyzőt.

VIDEÓ: Gyuricza Dóri is beáll segíteni főzni A Konyhafőnökben


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Sztárban Sztár leszek: „Ha ezt elrappeled úgy, leveszem a Józsikát szájjal” – ígérte Majka, meg is bánta
A rapper elég felelőtlen ígéretet tett az egyik versenyző produkciója előtt, aki jobban teljesített, mint várta.

Link másolása

A Sztárban Sztár leszek! vasárnapi adásában is voltak emlékezetes pillanatok. Majka és Pápai Joci a versenyzők végső kiválasztásakor kissé összekaptak, pedig nem sokkal korábban igen közel kerültek egymáshoz.

Az egész azzal kezdődött, hogy amikor az egyik versenyző, Károlyi Róbert elmondta, hogy ő Weszélyes Elemek egyik számát fogja előadni, Majka nagyon meghökkent. Elmondta a zsűritársainak, hogy a Weszélyes Elemek egy nyolcadik kerületi rapduó, akiknek úgy pörög a nyelvük, hogy nagyon nehéz leutánozni őket.

"Ha azt elrappeled úgy, ahogy a Weszélyes Elemek, akkor én itt a Józsikát leveszem szájjal" - jelentette ki a rapper, mire a versenyző azt ígérte, hogy menni fog.

Be is bizonyította, hogy ez megy neki, amin a zsűritagok is nagyon meglepődtek. Majka pedig hamar rájött, hogy felelőtlen ígéretet tett, de már nem volt menekvés:

Pápai Joci a zsűripulton átmászva odaült barátja elé és közel húzta magához.

A stúdió nevetéssel és hatalmas ovációval díjazta ezt. Majka a produkció végén bocsánatot kért Károlyi Róberttől, hogy nem hitt benne az elején. A rappert természetesen továbbjuttatta a zsűri, és a mesterek legnagyobb meglepetésére a srác Köllő Babett csapatába akart került saját kérésére.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Liptai Claudia többször hálóingben, bugyi nélkül vitte óvodába a gyerekét
Csak egy kabátot kapott fel még indulás előtt.

Link másolása

A NőComment! műsorában árulta el Liptai Claudia, hogyan vitte a gyerekét óvodába. Elmondása szerint sűrűn előfordult, hogy

"hálóingben, felvettem rá egy kabátot, és nem volt rajtam bugyi".

Az adásban a többi vendég is elárulja, milyen különleges ruházatban jelentek meg nyilvánosan. Volt, aki például a közértbe ment el kimonóban.

Az adást vasárnap este 21 órától lehet megnézni az RTL II-n.

VIDEÓ: Az előzetes

Egy korábbi műsorban is érdekes titkokat árult el:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Meghan Markle „azt hitte, ő lesz az Egyesült Királyság Beyoncéja” – állítja egy palotai bennfentes
A bennfentesek szerint csak később jött rá Meghan, hogy sokkal több szabály vonatkozik rá, mint egy hétköznapi emberre.

Link másolása

Harry herceg és Meghan a windsori kastélyba akart költözni, de végül megkapták a Frogmore Cottage-t, amely az angliai Windsorban található Home Park része – derül ki egy új, a brit királyi családról szóló könyvből.

A Kensington-palotából való átköltözésük során a hírek szerint Sussex hercege és hercegnője egy lakosztályban reménykedett a királyi rezidencián. Lady Elizabeth Anson szerint viszont - aki a királynő közeli barátja volt és 2020-ban elhunyt - az uralkodó "nagylelkű gesztust" tett, és helyette nekik adta az említett házat. A királynő állítólag azt is hozzátette a döntése után: "Remélem, tiszteletben fogják tartani" - írta meg a Mirror.

Az állítás a „The New Royals” című könyvben hangzott el, amelyet Katie Nicholls írt, és amely Harry, Meghan, Vilmos, Katalin és az újonnan megkoronázott III. Károly király közötti kapcsolatokat tárja fel az elmúlt évekből.

A sussexi pár és a királyi család többi tagja közötti konfliktusok az elmúlt néhány évben több alkalommal is a címlapokon szerepeltek. II. Erzsébet halála viszont ismét összehozta Károlyt, Vilmost és Harryt, amikor együtt gyászoltak, és több ceremónián együtt vonultak a néhai uralkodó koporsója mögött feleségeikkel.

A most megjelenő könyvből azonban más érdekesség is kiderül.

"Meghan azt hitte, ő lesz az Egyesült Királyság „Beyoncéja”, a királyi család tagjaként megadják neki ezt a dicsőség.

– állítja egy korábbi palotai alkalmazott.

Amikor rájött, hogy sokkal több szabály vonatkozik rá, mint egy egyszerű emberre, akkor egy asztalhoz ült a királyi család többi tagjával és csak annyit kérdezett: „Rendben, mit fogunk tenni ezekkel?"

Meghan korábban arról beszélt, hogy "elnémítva" érezte magát és nem erre számított, amikor a királyi család tagja lett.

"Amikor csatlakoztam ahhoz a családhoz, akkor láttam utoljára az útlevelemet, a jogosítványomat, a kulcsaimat"

- mondta, hozzátéve, hogy teljesen "naiv" volt azzal kapcsolatban, hogy milyen lesz az élet a királyi család tagjaként.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
„Lesz lagzi, aranyhintó” – G.w.M és Kulcsár Edina most a babára fókuszálnak, de szeretnének esküvőt
A pár most nem is lehetne boldogabb, a babavárás kapcsán azonban nem akartak bővebben nyilatkozni a rapper családjában lévő tradíciók miatt sem.

Link másolása

Közösen adott interjút a TV2 Tények Plusz című műsorának Kulcsár Edina és G.w.M. Elmondták, hogy egyelőre nem tervezik az eljegyzést és az esküvőt, mivel most közös babájuk a prioritás náluk, de az nem kérdés, hogy előbb-utóbb összekötik az életüket.

„Lesz lagzi, aranyhintó”

- jelentette ki a rapper nevetve.

A párnál most felhőtlen a boldogság, még úgy is, hogy G.w.M szerint "ebbe a pár hónapba nagyon sok év beleszorult".

„Szerintem a tetőpontok tetőpontján tart a kapcsolatunk. Erre nincsenek szavak. Ez az első másodperctől kezdve egy olyasfajta boldogság, amit tényleg kívánok mindenkinek tiszta szívből”

- fejtette ki.

„Azt gondolom, hogy ez most nem is állhatna jobban. Nagyon sok mindent megéltünk, amit mondjuk mások akár tíz év alatt. Mi most így elvagyunk, köszönjük szépen, és legalább lesz új a nap alatt a jövőben”

- mondta Kulcsár Edina.

Lapozz, ha kíváncsi vagy, mit mondtak a babavárásról!Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk