SZTÁRVILÁG

Kínos jelenet A Konyhafőnökben: Rácz Jenő párja segített volna az egyik csapatnak, de nem adtak neki feladatot

Czutor-Kilián Zsanett már nem is mert Gyuricza Dóri szemébe nézni, annyira cikinek érezte a helyzetet.

Link másolása

Újabb izgalmas fázisához érkezett A Konyhafőnök új évada, a középdöntőben Rácz Jenő és Sárközi Ákos versenyzői először csapatokban fognak küzdeni egymás ellen a továbbjutásért.

A kedd esti adásban nem akármilyen feladatot kapott az egyik piros és az egyik kék csapat: Rácz Jenő és menyasszonya, Gyuricza Dóri esküvői menüjét kellett elkészíteniük. Dóri - aki A Konyhafőnök egyik korábbi évadában versenyzett, és itt ismerkedett meg Jenővel - még a pult mögé is beállt, hogy segítsen a versenyzőknek - ám a kékek nem igazán tudtak élni a lehetősséggel.

Czutor Zoltán felesége, Zsanett volt a konyhafőnök, ezért ő jelezte, hogy kérnék Dóri segítségét, amikor úgy érezték, hogy jól jönne egy plusz ember. A séf leendő felesége oda is ment, felkötötte magára a kötényt és készen állt arra, hogy segédkezzen. Először azt kérték tőle, hogy verjen fel tojásfehérjét, aztán kisebb zavar támadt a versenyzők között, hogy milyen feladatot is adjanak Dórinak, ezért még percekig nem állt neki semminek.

"Én annyira szégyelltem magam, hogy behívtam a Dórit egy ilyen pitiáner hülyeségért. Kábé csak azért kellett volna behívnunk, hogy na, kóstold meg, ízlik a krém, ugye milyen finom, ezzel készülünk neked. Helyette meg ott állt, és azt éreztem, hogy teljesen hülyét csináltunk szegényből"

- mondta a főzés után Czutor-Kilián Zsanett.

A kóstoláson részt vett többek között Rácz Jenő édesapja és Dóri szülei, valamint a testvére is.

A séfeknek és Fördős Zének is feltűnt, hogy Dóri csak feszengve állt ott, várva, hogy végre segíthessen valamiben. Végül mégis tojásfehérjét kellett felvernie, de miután ezzel elég gyorsan végzett, ismét megkérdezte, hogy mit csináljon, de a lányok annyira el voltak foglalva a saját dolgukkal, hogy nem tudtak mit mondani neki.

"Én hátra se fordultam már egy idő után, mert nem akartam a Dóri szemébe nézni. Rendesen kínos volt nekem ez az egész. Szegény Dóri, még ha lett is volna feladat, már oda se adtam volna neki"

- mondta nevetve Zsanett, aki Dóritól és Jenőtől is bocsánatot kért, amiért fölöslegesen hívta be segíteni az egykori versenyzőt.

VIDEÓ: Gyuricza Dóri is beáll segíteni főzni A Konyhafőnökben


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Nyári Dia: „Én csak a gimis melleimet kértem vissza”
Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a mellműtétről.
Címlap: Rtl.hu - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Az Rtl Reggeli műsorának vendége volt Nyári Dia színésznő, influenszer.

Október hónapban a mellrák elleni küzdelem fontosságára hívják fel a figyelmet, ebből az apropóból mesélt magáról Nyári is, akinek fontos ez a téma. Neki mellműtétje is volt, így még jobban odafigyel a megelőzésre.

"Ez egy pozitív hozadéka volt a mellműtétnek. Azóta nagyobb figyelemmel követem, ami a testem azon területén történik."

Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a beavatkozásról.

"Azt éreztem, a nőiességemen csorba esett. Megereszkedett a mellem. Nagy hezitálás volt. Én csak a gimis melleimet kértem vissza a doktor úrtól. Féltem az operáció előtt, engem sosem altattak még."

- idézte fel a műtét előtti hezitálását Dia.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Kiderült, mi történik műsor után a Séfek Séfében megmaradt ételekkel
Egyik Instagram követője tette fel a kérdést Krausz Gábornak.
Címlap: TV2 - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Kérdezz-feleleket tartott Instagramján Krausz Gábor. A Séfek Séfében szereplő séfhez értelemszerűen a legtöbb kérdés a TV2 csatornáján futó műsor kapcsán érkezett.

Egyik követője például arra volt kíváncsi, mi történik azokkal az ételekkel, amiket nem kóstol meg a zsűri, pusztán csak bemutatják.

"Természetesen amit tudunk alapanyagot elhasználjuk, közel száz fős stáb dolgozik ezen a produkción, és nekik minden nap készít ebédet egy szakács kolléga. Amit pedig már nem használunk el, azt hazavihetik"

– írta a séf válaszként közösségi oldalán.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Marsi Anikó rendhagyó esküvőjén nem volt kötelező a családtagoknak megjelenni, de a gyűrűk is rézkábelből készültek
A műsorvezető nem hagyományos menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon, a házasságkötésük után pedig egy másik lagzira mentek vendégként.

Link másolása

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor szeptember elején kötötte össze életét egy nem hétköznapi szertartás során, aminek részleteiről a műsorvezető a Blikknek mesélt.

Mint mondta, a szeptember 9-i dátumot azért válaztották a nagy naphoz, mert férjének a 9-es a szerencseszáma, így már nyár elején megvolt a dátum. Erről akkor sem voltak hajlandóak lemondani, amikor kiderült, hogy ezen a napon egy másik esküvőre is hivatalosak:

„Megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére”

- idézte fel a műsorvezető.

Az esküvőjén nem hagyományos, fehér ruhát viselt. Lila felső és virágos szoknya volt rajta, míg a ceremóniára a családnak sem tették kötelezővé a részvételt.

„Alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről”

- indokolta Marsi, akinek a kisebbik fia jelen volt a szertartáson, sőt ő kísérte az anyakönyvvezető elé.

Akadtak még emellett érdekességek a nagy nap kapcsán, például, hogy a gyűrűk rézkábelekből készültek, melyeket a férje az egyik általuk felújított ház falaiból szedett ki korábban, majd vitte el egy ékszerkészítőhöz.

Nászút nem követte az esküvőt, de tervben van egy lakókocsis amerikai körút, vagy egy svédországi kirándulás, szintén lakóautóval.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Young G felidézte első csókját feleségével, akinek folyt a nyála, ráadásul rosszul is csókolt
Egyszerűen nem volt jó, azóta mégsem tudják egymást „levakarni”.

Link másolása

A Nyerő Páros hétfői adásában Young G arról sztorizott, hogyan ismerkedtek meg a feleségével, akinek nevét – Mészáros Norina – a közös barátaiktól sokszor hallotta.

Végül a leendő nejének a születésnapi buliján találkoztak, emlékezete szerint

„egy asztal mellett ültünk, csak beszélgettünk és ittuk egymás szavát, borozgattunk, röhögtünk, beszéltünk, beszéltünk. És akkor a végén, mint a tinifilmekben, amikor becsukod az ajtót, és az az idétlen csók... rosszul is csókolt, folyt is a nyála, minden baj volt, tudod, nem volt jó. Á, mondom, itt vége mindennek. És azóta nem tud levakarni magáról. Mondjuk én se őt.”

Ajánljuk