hirdetés

SZTÁRVILÁG

Kiderült, miért viharzott ki Hujber Ferenc a stúdióból A Konyhafőnök VIP-ben

A színész már az elején kiborult és fel akarta adni a versenyt.
Címkép: RTL/Konyhafőnök VIP - szmo.hu
2020. november 13.

hirdetés

Az idei A Konyhafőnök VIP eddig sem zajlott eseménytelenül: Nagy Alexandra már a bemutatkozó főzésnél megvágta a kezét és elájult, Megyeri Csilla mezítláb főzött, Hujber Feri pedig már az elején kiborult, mert úgy érezte, nem sikerült hoznia azt a teljesítményt, amit elvárt magától. A séfek még meg sem kóstolták a főztjét, amikor ő úgy döntött, feladja a versenyt.

„Megkönnyítem a dolgot, én nagyon-nagyon szépen köszönöm, hogy itt lehettem, szeretnék majd legközelebb a Konyhafőnök mosogató VIP-ba jönni.”

- mondta a véleményezés előtt, majd elhagyta a stúdiót.

Fördős Zé utánarohant, de csak az öltözőben érte utol a síró Hujbert.

hirdetés

„Nem ez vagyok, nem ez vagyok, nem ez vagyok. Nem vagyok 40 százalék. Ez nem méltó.”

- mondogatta szipogva a színész, és hozzátette, azért nem szeretné folytatni a műsort, mert így legalább a többieknek van esélye, mert ők tényleg jók.

Zé-nek végül sikerült meggyőznie Ferit, aki visszament a séfek elé és meghallgatta a véleményüket. Az étele mindenkinek nagyon ízlett, és Rácz Jenő úgy döntött, beválasztja a csapatába.

Hujber könnyes szemmel fogadta el a piros kötényt, később pedig magyarázatot adott a kirohanására is:

„Én nem vagyok az a szint, amit ők keresnek. Meg akartam kímélni őket attól, hogy azt mondják, Feri ez nem. Tudtam, hogy ha ott elkezdik mondani, hogy ez ezért nem jó, az azért nem jó, akkor ott összeomlok 9 vagy 10 ember előtt.”

„Kimentem és akkor mondták, hogy ne, Feri, ne, de tudtam, hogy el fogok menni, mert ha még maradok egy percet, akkor ott zokogok előttük és azt nem akartam. Meg egyet nem akartam, és ez volt a legfontosabb, hogy kegyelemből engem ne tegyen be senki” - tette hozzá.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk