/sztarvilag/kiakadtak-harry-hercegekre-amiert-ok-bemehetnek-egy-ovodaba-de-a-gyerekek-a-szulei-nem/
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Kiakadtak Harry hercegékre, amiért ők bemehetnek egy óvodába, de a gyerekek szülei nem

A szülők szerint igazságtalan, hogy a járványveszély ellenére a hercegi pár csak úgy beugrik fotózkodni a gyerekekkel egy óvodába.
hirdetés

Bár kedves gesztusnak szánták, mégis magára haragította a szülőket az, hogy Harry herceg és felesége, Meghan Markle tegnap egy Los Angeles-i óvodában ültettek virágokat a nehéz anyagi hátterű családokban felnövő gyerekekkel Diana hercegnő halálának 23. évfordulója alkalmából. A szülők azt kifogásolták, hogy ők a járványhelyzet miatt hozott szigorú szabályok értelmében egyáltalán nem mehetnek be gyerekeikkel az épületbe, de a hercegi párral mégis kivételt tett az óvoda vezetősége, holott nem is jár az intézménybe a gyerekük - írja a Daily Star.

A felháborodott szülők a közösségi médiában is hangot adtak a nemtetszésüknek. Egyikük azt írta:

"Nem foghattam a kislányom kezét, amikor múlt héten először ment be az oviba. Ezek ketten meg csak úgy megjelennek és szabályt szegnek akkor, amikor kedvük tartja?"

Egy másikuk szintén zúgolódott a hercegi pár miatt:

"Az nem biztonságos, hogy a gyerekek visszamenjenek az iskolába, de az bezzeg igen, hogy idegenekkel vegyüljenek egy jó fotó kedvéért"

hirdetés

- utalt az egyik szülő arra, hogy csupán a jól beállított fotók miatt nyomultak a gyerekekkel Harry-ék.

Egy harmadik szülő szerint igazságtalan, hogy míg ő nem vihet be egy ceruzát sem a gyerekének, addig két idegen csak úgy besétálhat az óvodába. Egy újabb anya szerint Harry és Meghan olyannyira emberbarátnak képzeli magát, hogy már a szabályok fölött állnak, miközben az édesanyák nem mehetnek be a gyerekekkel, addig ők fotózkodni bármikor beállíthatnak.

A Los Angeles Megyei Közegészségügyi Hatóság nemrég szigorú irányelveket adott közre az óvodák és iskolák számára, amelyek betartásával minimalizálhatják az intézmények a koronavírus-veszélyt. Ebben leírják azt is, hogy a szülők nem mehetnek be az épületbe a gyerekekkel, ezért több helyen alkalmaznak olyan személyzetet, akik bekísérik őket a bejárattól.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk