hirdetés

SZTÁRVILÁG

Két jelentős szereplő is távozott a Barátok közt csapatából 2020-ban

Aradi Balázs és Seprenyi László által alakított karaktereket nem láthatták többet a nézők a sorozatban.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. december 27.

hirdetés

Ahogy telik az idő, a tévécsatornák egyre több és sokszínűbb kínálattal állnak elő a hazai sorozatokat illetően. A nézők már nemcsak a napi szappanoperák, hanem a heti sorozatok közül is tudnak válogatni, és a legkülönfélébb műfajokban sem szenvednek hiányt. Egy-egy hazai sorozatot hosszú évekig is nyomon követhetnek annak kedvelői, viszont sokszor meg kell válniuk a karaktereiktől vagy azokat alakító, jól megszokott színészektől, hiszen a szereplők köre sokszor cserélődik.

A Barátok közt 1998 óta, minden este műsoron van, és mára már szinte alig maradt olyan színész, aki az elejétől kezdve a stáb tagja volt.

Csupán Varga Izabella (Dr. Balogh Nóra), Várkonyi András (Vili bácsi), Tihanyi-Tóth Csaba (Novák Laci) és egy kis kihagyás után, Rékasi Károly (Bartha Zsolt), akiket még ma is láthatunk a sorozatban - írja a Femina.hu.

2020-ban pedig két jelentős karakter is búcsút intet a Barátok köztnek.

hirdetés
Márciusban Aradi Balázs, áprilisban pedig Seprenyi László távozott az RTL Klub nagy sikerű szériájából.

Mindketten már hosszú ideje részt vettek a produkcióban, az előbbi 2010-ben, utóbbi pedig 2013-ban csatlakozott a sorozathoz.

Aradi Balázs azzal indokolta távozását, hogy végleg elfogyott a motivációja és az energiája, Seprenyi Balázs pedig több időt szeretne a családjával tölteni.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk