hirdetés

SZTÁRVILÁG

Két éve semmit nem lehet tudni Putyin állítólagos szeretőjéről, amióta megszülte ikergyermekeit

Egy moszkvai forrás szerint nem kell rögtön rosszra gondolni, sőt.
hirdetés

2018 óta nem látta a nyilvánosság az olimpia bajnok tornászt, Alina Kabajevát, aki több mint valószínűleg Vlagyimír Putyin orosz elnök szeretője.

A nőt azóta nem lehet látni, hogy 2018-ban kitudódott: ikreket vár, akik tavaly áprilisban meg is születtek egy szigorúan őrzött moszkvai magánklinikán. A közvélemény szerint az apa nem más, mint Putyin.

Kabajeva viszont azóta sem mutatkozott sehol, az eltűnése sokatmondó lehet a magánéletét legendásan titkoló elnökre nézve - írja a The Sun.

A lapnak egy moszkvai forrás hivatkozott minderről: a tény, hogy Kabajeva 2 éve nem bukkant fel sehol, mindennél jobban bizonyítja, hogy valóban ő Putyin párja.

Az elnök ugyanis híres arról, milyen szigorúan őrzi magánéletét, és arról is, hogy szinte megszállottan védi családtagjait.

hirdetés

Első házasságából született két lányát például hamis személyazonosságok mögé bújtatja, és sosem nevezi őket nevükön az interjúkban, így védi őket.

"Alina eltűnése lehet a legerősebb bizonyítéka annak, hogy valóban Putyin gyermekeit hozta világra"

- érvel a forrás, aki szerint az elnök igyekszik minden családtagját a lehető legjobban elrejteni a kíváncsi szemek elől. Az is erre utal, hogy miután 2019-ben több orosz lap is megírta Kabajeva szülését, nem sokkal később leszedették velük az ezzel kapcsolatos cikkeket.

Putyin és Kabajeva kapcsolata még 2008-ban kezdődött - bár hivatalosan soha nem erősítették meg -, a közvélemény azóta egy párként kezeli őket. A többszörös világ-, Európa-, és olimpiai bajnok tornász 2007-ben vonult vissza, és rögtön parlamenti képviselő lett Putyin pártjában. Egy évvel később már mindenki arról beszélt, hogy az akkor még nős elnök - bár válásának tényét csak 2013-ban erősítették meg - beleszeretett az akkor 25 éves nőbe. Több mint árulkodó volt az is, hogy Kabajeva 2014-ben az ország legnagyobb médiavállalatának feje lett annak ellenére, hogy csupán műsorvezetőként volt némi tapasztalata a média területén.

A Putyinnál 31 évvel fiatalabb nő háromszor is szült: először 2009-ben, 2015-ben majd 2019-ben ikreket - természetesen egyikről sem erősítették meg, hogy Putyin gyermekei lennének, ráadásul az utolsó két szülésnél az elnök el is eltűnt a nyilvánosság elől.

A nőt több hivatalos szereplésén is jeggyűrűvel az ujján fotózták le, amelyről szintén nem volt hajlandó beszélni.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk