/sztarvilag/kendal-jenner-modell-modellszakma-botrany-beszolt-love-magazin-kiverte-a-biztositekot/
hirdetés

SZTÁRVILÁG

"Nem tudom, mi a szart csinálnak azok a lányok" - kiverte a biztosítékot Kendall Jenner a modellszakmában

Jól beszólt a profi modelleknek, hogy ő ugye már megválaszthatja, mit vállal el. A kommentelők szétszedték a nagyképűségéért.
hirdetés

Újabb rossz pontot szerzett a modellszakmában és sok rajongónál is a Kardashian-klán egyik sztárja, Kendall Jenner. Tény, hogy a LOVE magazinnak adott interjúban elég nagy arccal nyilatkozott.

"A karrierem kezdete óta alaposan megválogatom, mit vállalok el.

Nem vagyok egy olyan modell, aki 30 divatbemutatót is elvállal egy szezonban, vagy nem tudom, mi a szart csinálnak azok a lányok.

Az ő dolguk, csinálják. De nekem millió más lehetőségem is van a kifutón kívül. Ebben annyira ki is merültem, hogy nem árt hátradőlnöm néha kicsit, különben mentálisan összeomlanék."

A 22 éves Insta-lányt nem kímélték a kommentelők.

hirdetés

"Jobb lett volna, ha a nyilatkozgatás helyett inkább egy busz elég ugrik. Akkor se árthatott volna többet a modellkarrierjének. Ezután teljesen leírják a szakmában."

"Nevetséges. Ez a nő egy borzasztóan rossz modell, és még ő beszél ilyen lekicsinylően a profikról, akik mindent feladnak ezért a szakmáért." - írják a hozzászólók.

Hát, lehet, hogy a kifutóra kevesebbet hívják, de a 94 millió Insta-követő azért elég továbbra is elég nagy adu marad Kendall kezében.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk