hirdetés

Keira Knightley Katalin hercegnét hibáztatja amiatt, hogy anyaként teljesen összeomlott

A hercegnéről a szülés után pár órával készült felvételek miatt - a színésznő szerint - irracionálisan nagyok az elvárások a kismamákkal szemben.
Címkép: Wikipédia - szmo.hu
2018. október 06.

hirdetés

Katalin hercegné április közepén szülte meg harmadik gyerekét, pár órával a szülés után viszont a körülményekhez képest csinos és kisimult volt, és a saját lábán, magas sarkú cipőben hagyta el a kórházat, majd végigcsinálta a fotózást is.

A híres színésznő, Keira Knightley erről a jelenségről írt szókimondó posztot, amelynek a 24.hu fordította le egy részét.

Keira Knightly Katalin hercegnét hibáztatja amiatt, hogy ő összeomlott anyaként.

A színésznő ugyanis mentális zavarral küzd, erről nyilatkozott is. És azt is elmondta, hogy a végső döfést pont az adta meg, amikor Katalin néhány órával a szülés után tiptop módon a kamerák elé állt, mintha ez volna a természetes. A színésznő ugyanis pont akkor szült, amikor Charlotte hercegnő világra jött, és óriási volt a kontraszt aközött, ahogy ő érezte magát, és aközött, ahogyan Katalin hercegné kinézett a képeken, felvételeken.

"Széthasadt a vaginám. Nyitott szemmel jöttél világra, égnek emelt karokkal, ordítva. Rám tettek, miközben vér és magzatmáz borított, a fejed pedig megnyúlt a szülőcsatornában. Pulzálva, zihálva, sikoltozva"

hirdetés

– írja Keira Knightley saját szüléséről, aztán rátért a lényegre, hogy mi a problémája Katalin szülés utáni megjelenésével:

"Csak állunk és nézzük a tévéképernyőt. Katalin kijött a kórházból mindössze hét órával a szülés után, az arca kisminkelve, magassarkú a lábán. Az arc, amit az egész világ látni akar.

Rejtsd el. Rejtsd el a fájdalmat, hogy kettészakad a testünk, hogy szivárog a mellünk, hogy dühöngenek a hormonjáink. Nézz ki gyönyörűen.

Legyél stílusos, és ne mutasd a problémákat Katalin. Hét órával azután, hogy élet és halál közt küzdöttél, hét órával azután, hogy a tested kettényílt és egy véres, ordító élet jött ki belőle. Ne mutasd, ne mondj semmit. Csak állj ott és fotóztasd magad egy rakás férfi fotóssal."

Knightley teljes írását a Pink Protesten lehet elolvasni.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk