/sztarvilag/kate-mckinnon-yozsefvaros-magyarul-rappelt-animal-cannibals-jimmy-fallon-talkshow-mila-kunis-a-kem-aki-dobott-engem/
hirdetés

Magyarul rappelt egy amerikai talkshowban a világhírű színésznő

Kate McKinnon tökéletes magyarsággal, élő adásban nyomta le az Animal Cannibals Yozsfeváros című slágert, amit itt tanult meg, amikor Budapesten forgatott. Értjük, miért röhög sikítva a műsorvezető. Mutatjuk.
hirdetés

Úgy tűnik, Magyarország egyre trendibb a világsztárok között. Most az egyik legnépszerűbb amerikai színésznő-humorista, Kate McKinnon nyomott le nekünk egy akkora ingyenreklámot, hogy térden állva köszönhetjük meg neki. Kate egy népszerű esti talkshow-ban, Jimmy Fallonnál promózta épp filmjét - A kém, aki dobott engem -, amelyet Budapesten forgatott Mila Kunis-szal.

Elmesélte, hogy a magyar nyelv olyan nehéz, hogy három hónap intenzív tanulás után sem volt képes egy budapesti étteremben semmit rendelni, de egy magyar rap-számból egyetlen versszakot csak azért is megtanult. Méghozzá itteni sofőrjétől, Eriktől.

Az Animal Cannibals Yozsefvaros című daláról van szó, amit Kate a műsorvezető kérésére elő is adott. Íme a produkció, amit eddig már több mint 700 ezren láttak csak a Facebookon (1.20-nál kezdődik), és alatta az eredeti. Köszönjük, Kate, ehhez csak gratulálni tudunk!

VIDEÓ: Így adta elő magyarul a Yozsefváros egyik részletét a színésznő:


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk