/sztarvilag/kasza-tibi-elmeselte-milyen-erzes-volt-eloszor-meglatni-ujszulott-kislanyat/
hirdetés

Kasza Tibi elmesélte, milyen érzés volt először meglátni újszülött kislányát

Bent volt a szülőszobában, de egészen más élményt kapott, mint amire számított.
hirdetés

Mint megírtuk, kedden reggel megszületett Kasza Tibi és Darai Andrea első gyermeke, Lora Bella. Az újdonsült édesanya még aznap este posztolt egy kórházban készült képet Instagram-oldalán, amin a kicsi is rajta van.

Most a büszke édesapa is megosztotta a követőikkel, hogy milyen élmény volt számára a gyermeke megszületése. Mint kiderült, ahogy azt előre eltervezte, bent volt a szülőszobában, ám teljesen más érzés volt meglátni a kislányát, mint gondolta.

"Sokan értetlenkedve kérdezték, hogy tényleg bent akarok lenni a szülésnél? Nem is értettem, hogy maradhatnék ki ebből. Simogatni a kis szerelmem fejét közben, erőt adni neki, biztonságot sugározni amikor kiszolgáltatottnak érzi magát. Számomra nem volt kérdés, hogy ott kell lennem vele.

Amikor megszületett a kislányunk, azt hittem zokogni fogok majd mint egy kisgyerek, érdekes, de nem ez történt. Megható pillanat volt persze, de inkább olyan érzés kerített hatalmába, mintha Lora mindig is velünk lett volna. Beindultak a természetes apai ösztönök, és tudtam, hogy mostantól nekem kell vigyázni rá. Hatalmas a szerelem.

Köszönjük a rengeteg kedvességet amit tőletek kapunk, sokat jelent. Hamarosan jelentkezünk, picit el vagyunk tűnve, mert nagyon babázunk. Baba és a Mama is jól vannak. Millió puszi" - üzente az énekes Instagram-oldalán.

hirdetéshirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk