SZTÁRVILÁG

Kasza Tibi elárulta, hány gyereket akar, és hogy mikor jöhet a következő baba

Nem ugyanazt gondolják erről a kérdésről a feleségével.

Link másolása

Kasza Tibi a karrerjéről és a családi életéről is beszélt a Blikknek adott interjújában, amiben már azt is elárulta, hogy már tervezik a következő gyereket feleségével.

Az énekesnek november végén született meg a kislánya, Lora Bella, így 40 évesen lett édesapa. Mint a Blikknek elmondta, nem gondolta volna, hogy teljesen megváltozik az élete ennyi idős korára.

"Három éve még nem álltam erre készen. A negyven év volt a választóvonal. Most érzem azt, hogy úgy tudok a családdal, gyerekkel kapcsolatos problémára reagálni, ahogy egy apának kell. Nincs bennem, hogy még élnem kell, utaznom kell, magammal kell foglalkoznom. Negyvenévesen ki tudom mondani: a családomért élek"

– mondta.

Az újdonsült apa arról is mesélt, hogy milyen volt az első közös pillanata újszülött gyermekével.

"Amikor bejött a nővér, hogy elvigye a babát, jeleztem, hogy én szeretném fürdetni. Emlékszem, milyen megható volt, ahogy toltam. Csak mi ketten, a folyosón... Mély vízben voltam az első pillanattól! Újszülöttként az én mellkasomra is rátették Lorát, kezdettől fogva kiveszem a részem minden teendőből, pelenkázom, öltöztetem."

A műsorvezető szerint Lora Bella inkább az édesanyja vonásait örökölte, de csibészségben apja lánya. Elárulta azt is, hogy párja, Darai Andrea kicsit aggódott amiatt, hogy ha megszületik a baba, már nem lesz annyi idejük kettesben, ezért szeretett volna még több közös élményt gyűjteni szerelmével.

"Én nyugtatgattam, hogy ne aggódjon, hét éve vagyunk együtt, sokat voltunk kettesben, és ha megérkezik a kicsi, még jobb lesz, hogy hármasban élhetünk át szép dolgokat. Ha valahova elutazunk, egy csillogó szempárnak mesélhetünk róla, és ez csodálatos"

– mondta.

Hozzátette azt is, hogy amióta szülők lettek, erős szövetséget alkotnak, de egyébként semmi nem változott a házasságukban. Már most arról beszélt, hogy bár rájöttek, hogy egy baba próbára tesz minden kapcsolatot, nem állnak meg egy gyereknél.

"Jelen pillanatban a nagybetűs kiegyezés köztünk a két gyerek. Két, két és fél év korkülönbséget szeretnénk közöttük, szóval azért a másodikra még egy picit várni kell. Manker persze erősen lobbizik a háromért, én azt mondom, várjuk meg milyen, amikor a kettő együtt sír"

– mondta az énekes.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Nyári Dia: „Én csak a gimis melleimet kértem vissza”
Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a mellműtétről.
Címlap: Rtl.hu - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Az Rtl Reggeli műsorának vendége volt Nyári Dia színésznő, influenszer.

Október hónapban a mellrák elleni küzdelem fontosságára hívják fel a figyelmet, ebből az apropóból mesélt magáról Nyári is, akinek fontos ez a téma. Neki mellműtétje is volt, így még jobban odafigyel a megelőzésre.

"Ez egy pozitív hozadéka volt a mellműtétnek. Azóta nagyobb figyelemmel követem, ami a testem azon területén történik."

Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a beavatkozásról.

"Azt éreztem, a nőiességemen csorba esett. Megereszkedett a mellem. Nagy hezitálás volt. Én csak a gimis melleimet kértem vissza a doktor úrtól. Féltem az operáció előtt, engem sosem altattak még."

- idézte fel a műtét előtti hezitálását Dia.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Kiderült, mi történik műsor után a Séfek Séfében megmaradt ételekkel
Egyik Instagram követője tette fel a kérdést Krausz Gábornak.
Címlap: TV2 - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Kérdezz-feleleket tartott Instagramján Krausz Gábor. A Séfek Séfében szereplő séfhez értelemszerűen a legtöbb kérdés a TV2 csatornáján futó műsor kapcsán érkezett.

Egyik követője például arra volt kíváncsi, mi történik azokkal az ételekkel, amiket nem kóstol meg a zsűri, pusztán csak bemutatják.

"Természetesen amit tudunk alapanyagot elhasználjuk, közel száz fős stáb dolgozik ezen a produkción, és nekik minden nap készít ebédet egy szakács kolléga. Amit pedig már nem használunk el, azt hazavihetik"

– írta a séf válaszként közösségi oldalán.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Marsi Anikó rendhagyó esküvőjén nem volt kötelező a családtagoknak megjelenni, de a gyűrűk is rézkábelből készültek
A műsorvezető nem hagyományos menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon, a házasságkötésük után pedig egy másik lagzira mentek vendégként.

Link másolása

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor szeptember elején kötötte össze életét egy nem hétköznapi szertartás során, aminek részleteiről a műsorvezető a Blikknek mesélt.

Mint mondta, a szeptember 9-i dátumot azért válaztották a nagy naphoz, mert férjének a 9-es a szerencseszáma, így már nyár elején megvolt a dátum. Erről akkor sem voltak hajlandóak lemondani, amikor kiderült, hogy ezen a napon egy másik esküvőre is hivatalosak:

„Megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére”

- idézte fel a műsorvezető.

Az esküvőjén nem hagyományos, fehér ruhát viselt. Lila felső és virágos szoknya volt rajta, míg a ceremóniára a családnak sem tették kötelezővé a részvételt.

„Alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről”

- indokolta Marsi, akinek a kisebbik fia jelen volt a szertartáson, sőt ő kísérte az anyakönyvvezető elé.

Akadtak még emellett érdekességek a nagy nap kapcsán, például, hogy a gyűrűk rézkábelekből készültek, melyeket a férje az egyik általuk felújított ház falaiból szedett ki korábban, majd vitte el egy ékszerkészítőhöz.

Nászút nem követte az esküvőt, de tervben van egy lakókocsis amerikai körút, vagy egy svédországi kirándulás, szintén lakóautóval.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Young G felidézte első csókját feleségével, akinek folyt a nyála, ráadásul rosszul is csókolt
Egyszerűen nem volt jó, azóta mégsem tudják egymást „levakarni”.

Link másolása

A Nyerő Páros hétfői adásában Young G arról sztorizott, hogyan ismerkedtek meg a feleségével, akinek nevét – Mészáros Norina – a közös barátaiktól sokszor hallotta.

Végül a leendő nejének a születésnapi buliján találkoztak, emlékezete szerint

„egy asztal mellett ültünk, csak beszélgettünk és ittuk egymás szavát, borozgattunk, röhögtünk, beszéltünk, beszéltünk. És akkor a végén, mint a tinifilmekben, amikor becsukod az ajtót, és az az idétlen csók... rosszul is csókolt, folyt is a nyála, minden baj volt, tudod, nem volt jó. Á, mondom, itt vége mindennek. És azóta nem tud levakarni magáról. Mondjuk én se őt.”