hirdetés

SZTÁRVILÁG

Karácsonykor kibékült Vilmos és Harry, de talán már soha nem lesz a régi a kapcsolatuk

Még az is lehet, hogy nyáron az egész királyi család egymás nyakába borul. A királynő mindenesetre meghívta a születésnapi ünnepségére Harryt és Meghant.
Fotó: Northfoto/ROTA/i-Images - szmo.hu
2021. január 12.

hirdetés

Még meg is ajándékozta egymást karácsonykor Vilmos és Harry, és azóta is gyakran videóchatelnek, írja a Daily Star egy, a királyi családhoz közel álló forrásra hivatkozva. Ennek ellenére talán már soha nem lesz olyan szoros kapcsolat a két testvér között, mint amilyen Harry és Meghan Amerikába költözése előtt volt.

Vilmos és Harry kapcsolata azután romlott meg, hogy tavaly januárban az ifjabb herceg és felesége látványosan szakított a királyi családdal. Harry korábban elismerte, hogy bátyjával egy ideig "külön utakon jártak".

Katie Nicholl szerint azonban a hercegek hűvös kapcsolatában változás állt be az ünnepek alatt. A királyi család szakértője szerint a testvérek nemcsak a kötelező alkalmakkor beszéltek egymással, hanem viszonylag sokszor keresték egymást karácsonykor és azóta is.

Egy másik bennfentes szerint a két testvér közötti szakadást az okozta, hogy míg Harry és Meghan inkább az "amerikai szabad életérzést" választotta, addig Vilmos és felesége a királyi kötelességeknek szenteli életét. A 38 éves cambridge-i herceg mindent megtesz annak érdekében, hogy megfeleljen az elé tornyosuló kihívásoknak, mint az ország következő uralkodója. Eközben nála két évvel fiatalabb öccse gondtalanul él Santa Barbarában feleségével és fiával.

Ugyanakkor II. Erzsébet királynő részéről is érezhető a közeledés unokája és családja felé. Nyáron esedékes 95. születésnapi ünnepségére már most meghívta Harryt és Meghant, így a márciusi szakítás óta először lehet majd együtt júniusban a királyi család.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk