hirdetés

SZTÁRVILÁG

Karácsonyfaárusnak hitte Harry herceget egy kisfiú

Bár az egész üzletet lezárták a hercegi pár számára, egy család bent maradt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. december 05.

hirdetés

A karácsonyfákról érdeklődött Harry hercegnél egy kisfiú, amikor a herceg feleségével, Meghan Markle-lel válogatott fákat montecitói otthonuk közelében, mivel azt hitte, ő a karácsonyfaárus - írja a Metro.

Harryék éppen a tökéletes karácsonyfát akarták beszerezni, amikor az otthonuktól nyolc mérföldre található áruház parkolójába mentek. A karácsonyfákat árusító vállalkozással ugyan előre megegyeztek, hogy kiűrítik a helyszínt, hogy a hercegi pár zavartalanul válogasson, egy család azonban bent maradt az üzletben.

A hozzájuk tartozó kisfiú oda is rohant a herceghez, hogy érdeklődjön a fákról, mivel azt hitte, hogy Harry ott dolgozik karácsonyfaárusként.

A történetről az egyik ott dolgozó számolt be Twitterén, aki azt írta, hogy Harry egy nagyon nyugodt, higgadt fickó benyomását keltette, felesége pedig nagyon kedves. Arról nem írt, hogy a herceg mit reagált a kisfiú szavaira, ám a dicsérő szavak alapján lazán kezelhette Harry a vicces félreértést.

Harry herceg és felesége még tavaly év végén jelentették be kiválásukat a királyi családból, előbb Kanadába, majd Los Angelesbe költöztek, idén augusztus óta pedig úgy tűnik, megtalálták végleges otthonukat Montecitóban.

hirdetéshirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk