hirdetés

SZTÁRVILÁG

Júliusi esküvőjére gyúr Luxus Vivi: megmutatta, hogyan edz

Nem kíméli magát a luxusfeleség, akinek az a célja, hogy visszanyerje 48 kilós versenysúlyát.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. június 19.

hirdetés

Keményen edz és odafigyel étkezésére is Luxus Vivi, hogy röviddel a szülése után formába hozza magát júliusi esküvőjére, írja a Blikk. A nagy nap július 21-én lesz, alig egy hónap múlva, így természetesen már javában zajlik a szervezés. Azt már korábban elárulta, hogy három menyasszonyi ruhát is kiválasztott az esküvőre, illetve hogy a sajátjain kívül más gyerekek nem vehetnek részt a lagzin. A helyszín a nyírtassi Magyar Talléros Rendezvényház lesz.

A Blikknek most arról mesélt, hogy 48 kilós versenysúlyát akarja visszanyerni, bár elmondása szerint most pontosan nem is tudja, hány kiló, mert elromlott a mérlege és mióta hazajöttek Amerikából, nem is vettek újat.

Vivi most heti háromszor jár két-két kiemelt edzésre, reggel a Power Plate gépén mozog, délután pedig konditerembe megy. A köztes napokon futni szokott.

Hétvége?! ☀️ Nekem akkor is edzéssel kezdődik a napom! ?? @powerplatehungary ☝?#powerplatehungary#hardwork#30minute#love#halpymommy ?

4,574 Likes, 12 Comments - Wiwkoo (@vasvarivivien) on Instagram: "Hétvége?! ☀️ Nekem akkor is edzéssel kezdődik a napom! ?? @powerplatehungary..."

hirdetés

Ma sem hagyhattam ki az edzést...Köszönöm a @powerplatehungary -nek hogy segít az edzésekben. ❤️ Hard Work ?? #hardwork#powerplate#hungary#yeahhh#reklam#szponzoralttartalom

5,750 Likes, 14 Comments - Wiwkoo (@vasvarivivien) on Instagram: "Ma sem hagyhattam ki az edzést...Köszönöm a @powerplatehungary -nek hogy segít az edzésekben. ❤️..."

?Edward 1,5 hónapos és a terhességem kezdete óta nem mozogtam. Mai napon viszont elkezdtem újra edzeni, mert mint tudjátok július 21.-én lesz a "Nagy nap" ?? A @powerplatehungary segít nekem abban, hogy újra visszaszerezzem az eredeti formámat...és ami még szuper ebben, hogy elég 30 perc edzés, így a rengeteg munka mellett is, bármikor belefér az időmbe! ??? (Edward mindig nyugisan figyelemmel kíséri az edzéseimet.) ??? UI.: Végre izomlázam van ??? Ti mit edzettek? Próbàltàtok màr? ?#powerplatehungary#edzés#yeah#imádom#30perc#gyerekmeettislehetedzeni#próbáljátokki#lovemylife#powergirl#reklam ❤️

7,126 Likes, 46 Comments - Wiwkoo (@vasvarivivien) on Instagram: "?Edward 1,5 hónapos és a terhességem kezdete óta nem mozogtam. Mai napon viszont elkezdtem újra..."

Mindeközben igyekszik nem elhanyagolni anyai teendőit és figyelni április végén született kisfiára, Edwardra is, akit nem bíz bébiszitterre, így tárgyalásra és az edzőterembe is magával viszi.

"Edward mindig velem van, hála az égnek nagyon nyugodt baba, így az edzéseimet is édesen végignézi, nem lehet okom panaszra"

- nyilatkozta a lapnak. Az is kiderült, hogy nincs náluk személyzet, minden háztartási munkát ő lát el, így az ételkészítést is.

"Egy héten legalább 5 nap tengeri dolgokat eszünk, de igazság szerint ebből nem csinálok nagy ügyet, ha megkívánok egy csülköt, azt is megeszem, esetleg utána többet edzek" - fejtette ki.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Szikora Róbert: „Számomra Orbán Viktor a világ egyik legnagyobb élő politikusa”

A zenész beszélt a családja múltjáról, a zenéről, a vallásról és a politikáról is.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 12.

hirdetés

Szikora Róbert a Mandinernek adott interjúban beszélt a családjáról, az életéről, a zenéről és a politikáról is.

A család múltjáról elárulta: "Az apai nagyapám kint volt a gulágon. Okos fiú volt, megtanult kicsit oroszul, és ő tolmácsolt a fogva tartók és a rabok között, így hat év múlva haza is került. Apám cserkész volt, keresztény, még idős korában, a kommunista rendszerben is rövid nadrágban járt. Mindig azt mondta, azért, mert a cserkészek nem fáznak. Ahol csak lehet, keresztbe tettek neki. Nálunk kint volt a falon a Nagy-Magyarország térkép, kisgyerekként már tudtam, miért írta azt József Attila, hogy nem, nem, soha!"

A lap megkérdezte a 66 éves zenészt arról is, hogy miért szokta Orbán Viktor miniszterelnököt dicsérni a nyilvánosság előtt.

"Római katolikus, vallásos ember vagyok. Magyar és hazaszerető. Meggyőződésem, a jó Isten keze van abban, hogy egy olyan korban élhetek, amikor egy keresztény, katolikus országnak egy ilyen ember a vezetője, mint a miniszterelnök. Számomra Orbán Viktor a világ egyik legnagyobb élő politikusa, és hiába savazzák és próbálják lejáratni, nem lehet kiütni.

Sakkos példát hozva, Orbán Viktor hat lépéssel előrébb jár, mint a hazai liberálisok és baloldaliak, ráadásul velük ellentétben, van víziója. Ha ő nincs, ma itt lennének a migránsok. Nem kellenek a migránsok, van nekünk elég gondunk a baloldallal is" - válaszolta.

Ismerősei figyelmeztették, hogy ne politizáljon. Elmondása szerint "Vannak ismerőseim, akik azt mondták mostanában, „ne csináld Robi, ne állj bele a politikába, mert lefelezed a közönségedet". De szerinte "66 éves koromra engedtessék már meg, hogy kimondjam, amit gondolok!"

hirdetés

A hitéről is vallott a lapnak: "Kétségtelen, a siker tudja torzítani a személyiséget. Még kezdő zenész koromban a nagypapám mindig azt mondta nekem, kisfiam, ne legyél beképzelt. Pedig akkor kicsit az voltam, hiszen dobosként bármit eljátszottam és bárkit lejátszottam. Persze annyira sosem hajlottam el, hogy ne legyek tisztában vele, a képességeimet a jó Isten adta, és így annak is a lehetőséget, hogy sikeres ember legyek.

Én pedig sokszor lubickoltam a sikerben, de sosem felejtettem el a koncert előtt vagy után hálát adni mindezért az Istennek".

A zenész még most is aktívan dolgozik. Bevallása szerint: "az utóbbi hónapokban 15-20 számot írtam, két színpadi művön dolgozom. Szent Erzsébet története musical lesz... A másik musicalt pedig Gábor Zsazsa életéről írom". Ezen kívül ő lett az idén Magyarországon esedékes Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus arca, amely a keresztények nagy ünnepe.

Arról pedig, hogy elégedett-e, azt mondta: "Igen, a jó Isten kegyes volt hozzám, hiszen én csak egy rákospalotai kiscsávó vagyok, aki az apjára akart hasonlítani. Ezért lettem zenész, aki aztán hatalmas sikereket ért el a színpadon, akit Little Richard tüntetett ki, s aki a hírnöke lehet a keresztények nagy ünnepének. Kell ennél több?"

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Két évnyi házasság után válik Koncz Zsófia fideszes képviselő és férje

A Blikk információi szerint Koncz Zsófia és párja 2018-ban egy igazi álomesküvőn házasodott össze.
Címkép: MTI/Vajda János - szmo.hu
2021. január 12.

hirdetés

Két évnyi házasság után válik Koncz Zsófia fideszes képviselő és férje, Dávid - írta meg a Blikk egy neve elhallgatását kérő forrásra hivatkozva.

Koncz Zsófia tavaly októberben egy fontos választást nyert meg a Fidesznek. A motorbalesetben elhunyt édesapja, Koncz Ferenc képviselő után ugyanis a kormánypárt őt indította a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 6. számú választókerületben tartott időközi országgyűlési választáson, amelyen aztán ő kapta a legtöbb szavazatot.

A lap információi szerint Koncz Zsófia és férje 2018 áprilisában házasodtak össze Szerencsen. A pár igazi álomesküvőt tartott: napokra lefoglalták a szerencsi várat, hatalmas sátrat húztak fel, ötszáz fős vendégsereget hívtak, a várost pedig öt hintóval járta körül a család.

Két év házasság után azonban a válás mellett döntöttek. A lap információit Koncz Zsófia is megerősítette.

"Igen, a hír igaz – a házasság felbontásáról szóló döntésünket, hosszú utat bejárva, közösen, együttes akarattal hoztuk meg, minden kérdésben pedig vita nélkül állapodtunk meg. Az életünket – bár külön folytatjuk, mégis – egymást becsülve és továbbra is mindenben segítve kívánjuk mindezt tenni. Válásunk további részleteiről sem most, sem a későbbiekben nem kívánunk nyilatkozni, és arra szeretnénk kérni a sajtó munkatársait, hogy magánéletünk tiszteletben tartásával támogassanak bennünket. Köszönjük!"

- fogalmazott közleményében a fideszes képviselő.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés

Kucsera Gábornak újabb tetoválása lett, ám nem mindennapi mintát vállalt be

A kajakos kisfia rajzát tetováltatta magára, amin ketten, apa és fia állnak egymás mellett kézen fogva.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 12.

hirdetés

Kucsera Gábor testét eddig is nagyon sok tetoválás díszítette, de a napokban megint elment egy tetoválószalonba, amit követőivel is megosztott Instagram-storyjában.

Nemcsak egy, hanem két újabb tetoválást is beszerzett, először az egész lábát beborító mintákat egészítették ki, majd ezt követte egy másik tetkó, ami igazán aranyosra sikeredett.

A karjára kisfia, Beni rajzát varratta fel, ami őt és a kisfiút ábrázolja kézen fogva. Felettük pedig ez olvasható: "Beni és apa".

A világbajnok kajakozóról köztudott, hogy nagyon jó és szoros kapcsolatban van gyerekeivel, így azért nem olyan meglepő tőle ez a nagyon kedves szülői gesztus.

Forrás: Blikk

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Galambos Lajos: „Jó döntést hoztam, mikor elköltöztem a családomtól”

A zenész is elkapta a koronavírust, ezért most ideiglenesen Budapestre költözött, hogy megóvja a családját.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 12.

hirdetés

Galambos Lajos is elkapta a koronavírust, erre hivatkozva nem jelent meg hétfő reggel a Budaörsi Járásbíróságon.

A zenész a Blikknek elmondta, hogy nagyon megijedt, amikor tapasztalta magán a fertőzés tüneteit. Először hőemelkedése volt, majd lázas lett, és a végtagjai is zsibbadtak. Vasárnap pozitív lett a gyorstesztje, ezért egy PCR-tesztet is elvégeztetett, ennek még nem érkezett meg az eredménye.

Ügyvédje szerint Lagzi Lajcsit megviseli a betegség, ráadásul a családjáért is nagyon aggódik. Felesége, Boglárka különösen veszélyeztetett a koronavírus szempontjából, hiszen tüdőbeteg. A zenész ezért a biztonság kedvéért ideiglenesen elköltözött otthonról.

"A családom jól van, de távol tartom magam tőlük, nem akarom bajba hozni a szeretteimet, vagy adott esetben megfertőzni őket, főleg a feleségemet nem, aggódom érte. Ezért is döntöttem úgy, hogy egy időre Budapestre költözöm, ha pedig megjön a teszt eredménye és adott esetben pozitív lesz, akkor a családi ház egy elszeparált, külön bejárattal rendelkező részébe költözöm. Szerencsére alapvetően minden rendben, de meg vagyok zavarodva. Az biztos, hogy jó döntést hoztam, mikor elköltöztem a családomtól, hiszen ez a felelősségteljes viselkedés, hogy óvom őket"

- mondta Galambos Lajos.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: