hirdetés

SZTÁRVILÁG

Jön a harmadik baba? Istenes Bence sejtelmes fotót posztolt

A műsorvezető a képen egy szál törölközőben pózol párjával, Csobot Adéllal és egy elég kétértelmű szöveget írt a fotóhoz. Persze sokak szerint az egész inkább csak trollkodás.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 30.

hirdetés

Csobot Adél és Istenes Bence alaposan felbolygatták a kedélyeket a fotójukkal, melyet nemrégiben posztoltak az Instagram-ra. Ezen egy fürdőszobában állnak, és csak egy-egy törölköző van rajtuk. A páros vidáman nevet, és a képhez csak egy sejtelmes, rövid mondatot írtak:

"We did it again" (Újra megcsináltuk)

Azt persze nem árulták el, hogy mit is tettek meg ismét, így azonnal elindult a találgatás, a legtöbben arra tippelnek, hogy újra babát várnak.

A műsorvezető-énekes párosnak két kisfia van, és életükről szívesen beszélnek. Még azt is elmesélték, miről tudták azonnal, hogy érkezik a második gyermekük. Akkor azt írta ki Bence: "Kedves világ! Annnnyira, de annnnyira vártam ezt a pillanatot!! A világ legboldogabb emberei vagyunk: érkezik a második kisfiunk". Majd elmesélte azt a pillanatot, amikor már biztosak voltak abban, hogy jön a baba.

A mostani fotó valóban sokértelmű lehet.

hirdetés

We did it again ??

33.9k Likes, 58 Comments - Istenes Bence (@benistenes) on Instagram: "We did it again ??"

Az egyik kommentelő azonban megjegyzi:

"Szerintem inkább arra gondol, hogy már volt egy ilyen képük 2 éve kb. és most újra megcsinálták".

A fotót azonban így is rengetegen lájkolták.

Érdekes módon Csobot Adél Insta-sztorijába egy másik, fürdőszobás képet tett közzé, amin pedig mind a ketten télikabátba bújtak. Hát...lehet találgatni, hogy valóban érkezik-e a harmadik baba vagy Istenes Bence csak egy régi képet újraértelmezve poénkodott.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk