hirdetés

SZTÁRVILÁG

Johnny Depp már soha többé nem lehet Jack Sparrow

A Disney szerint a színész nem fér össze a Karib-tenger kalózai családbarát imidzsével.
Címkép: Northfoto/Entertainment Pictures - szmo.hu
2020. december 17.

hirdetés

A Disney nem engedné többet A Karib-tenger kalózai közelébe Johnny Deppet, mert az szerintük nem fér össze a franchise családbarát imidzsével – írja a 24, a Hollywood Reporter-re hivatkozva.

Vagyis hiába a rajongók petíciója, mely azt szeretné elérni, hogy Depp visszatérhessen Jack Sparrow szerepében, ez aligha fog megtörténni. A Disney már évek óta távolodik Depptől, ám eddig azzal odázta a döntést, hogy a következő kalózos filmet más irányba vitte el: Margot Robbie főszereplésével női főhősös verzió készül, ám az után, hogy bírósági döntés hagyta jóvá, hogy Deppet feleségverőként említse a sajtó, a Disney-nek láthatólag nem fér bele ez sem.

Depp ezzel második nagy franchise-szerepét veszíti el, a Warner az említett perben első fokon született döntése után megkérte Deppet, hogy távozzon a Legendás állatok-filmekből. Ott már meg is van, ki pótolja: Mads Mikkelsen lesz az utódja, azonban hogy Jack Sparrow-t újracastingolják-e vagy kiírják a filmekből, azt egyelőre nem tudni.

A Disney már kihátrált egy Depp-pel készülő Kalózok-filmből még azelőtt, hogy a brit tárgyalás lezárult volna, még ha hivatalosan soha nem is szakított a színésszel. Jerry Bruckheimer, aki Depp egyik legnagyobb szószólója volt, reménykedett, hogy Jack Sparrow kapitány karakterként legalább rövid időre feltűnhet a következő filmben. A Disney azonban megakadályozta a dolgot.

hirdetés

Johnny Depp magasról zuhant le a Disney szemében, ám, hogy ez karrierje végét jelenti-e, arról megoszlanak a vélemények.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk