SZTÁRVILÁG

Nyilatkozott az ex Jennifer Lopez esküvője előtt! – Alex Rodriguez elmondta, mit gondol az énekesnőről

Az egykori profi baseballjátékos négy évig volt együtt a popdívával, el is jegyezték egymást. JLo a szakításuk után jött össze Ben Affleckkel.

Link másolása

Mint megírtuk, Jennifer Lopez és Ben Affleck titokban összeházasodott múlt hétvégén. Egy amerikai bulvárlap számolt be róla elsőként, hogy a sztárpár Las Vegasban mondta ki a boldogító igent szombaton.

Lopez és Affleck először a 2000-es évek elején jöttek össze. 2002-ben már jegyesekként az esküvőt tervezgették, amikor egyszer szakítottak, de aztán újra megpróbálták együtt. Végül 2004-ben végleg pontot tettek a kapcsolatuk végére. Ezután a színész Jennifer Garnerrel házasodott össze, a popdíva pedig Marc Anthony-val, ám mindkettejük házassága kudarcot vallott.

JLo az utóbbi években Alex Rodriguez korábbi baseballjátékossal volt együtt, akivel már jegyben is jártak és az esküvőre készültek, ám tavaly zátonyra futott a kapcsolatuk, és 2021 áprilisában megerősítették, hogy szakítottak. Ezután találtak újra egymásra Ben Affleckkel, akivel idén áprilisban jegyezték el egymást másodszor.

Amikor JLo és exvőlegénye szétváltak, közleményben jelentették be, hogy már nem alkotnak egy párt. Ebben azt írták, rájöttek, hogy jobban működnek barátként, és továbbra is jó kapcsolatban maradnak, már csak azért is, mert vannak közös vállalkozásaik. Azt, hogy jó viszonyban váltak el most Alex Rodriguez is bizonyította, aki nemrég Martha Stewart üzletasszonynak nyilatkozott az énekesnővel való kapcsolatáról. A podcastadás néhány nappal azelőtt jelent meg, hogy Lopez és Affleck összeházasodtak.

Az egykori profi baseballjátékos nagyon pozitívan beszélt a popdíváról, elmondása szerint semmit sem bánt meg.

"Nagyszerű időt töltöttünk együtt. Ami fontos, hogy mindig a gyerekeinket helyeztük előtérbe, bármit is csináltunk. Azt mondhatom Jenniferről, amit a minap a kollégáimnak is: ő a legtehetségesebb, legszorgalmasabb ember, akihez valaha is közöm volt. Szerintem ma ő a legnagyszerűbb élőben is fellépő előadó a most élők közül"

- fogalmazott Rodriguez.

Az is kiderült az interjúban, hogy már továbblépett a JLo-val való kapcsolatán. Mint mondta, még sosem volt ennyire boldog, hálás és egészséges az életében.

Forrás: CNN

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Nyári Dia: „Én csak a gimis melleimet kértem vissza”
Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a mellműtétről.
Címlap: Rtl.hu - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Az Rtl Reggeli műsorának vendége volt Nyári Dia színésznő, influenszer.

Október hónapban a mellrák elleni küzdelem fontosságára hívják fel a figyelmet, ebből az apropóból mesélt magáról Nyári is, akinek fontos ez a téma. Neki mellműtétje is volt, így még jobban odafigyel a megelőzésre.

"Ez egy pozitív hozadéka volt a mellműtétnek. Azóta nagyobb figyelemmel követem, ami a testem azon területén történik."

Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a beavatkozásról.

"Azt éreztem, a nőiességemen csorba esett. Megereszkedett a mellem. Nagy hezitálás volt. Én csak a gimis melleimet kértem vissza a doktor úrtól. Féltem az operáció előtt, engem sosem altattak még."

- idézte fel a műtét előtti hezitálását Dia.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Kiderült, mi történik műsor után a Séfek Séfében megmaradt ételekkel
Egyik Instagram követője tette fel a kérdést Krausz Gábornak.
Címlap: TV2 - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Kérdezz-feleleket tartott Instagramján Krausz Gábor. A Séfek Séfében szereplő séfhez értelemszerűen a legtöbb kérdés a TV2 csatornáján futó műsor kapcsán érkezett.

Egyik követője például arra volt kíváncsi, mi történik azokkal az ételekkel, amiket nem kóstol meg a zsűri, pusztán csak bemutatják.

"Természetesen amit tudunk alapanyagot elhasználjuk, közel száz fős stáb dolgozik ezen a produkción, és nekik minden nap készít ebédet egy szakács kolléga. Amit pedig már nem használunk el, azt hazavihetik"

– írta a séf válaszként közösségi oldalán.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Marsi Anikó rendhagyó esküvőjén nem volt kötelező a családtagoknak megjelenni, de a gyűrűk is rézkábelből készültek
A műsorvezető nem hagyományos menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon, a házasságkötésük után pedig egy másik lagzira mentek vendégként.

Link másolása

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor szeptember elején kötötte össze életét egy nem hétköznapi szertartás során, aminek részleteiről a műsorvezető a Blikknek mesélt.

Mint mondta, a szeptember 9-i dátumot azért válaztották a nagy naphoz, mert férjének a 9-es a szerencseszáma, így már nyár elején megvolt a dátum. Erről akkor sem voltak hajlandóak lemondani, amikor kiderült, hogy ezen a napon egy másik esküvőre is hivatalosak:

„Megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére”

- idézte fel a műsorvezető.

Az esküvőjén nem hagyományos, fehér ruhát viselt. Lila felső és virágos szoknya volt rajta, míg a ceremóniára a családnak sem tették kötelezővé a részvételt.

„Alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről”

- indokolta Marsi, akinek a kisebbik fia jelen volt a szertartáson, sőt ő kísérte az anyakönyvvezető elé.

Akadtak még emellett érdekességek a nagy nap kapcsán, például, hogy a gyűrűk rézkábelekből készültek, melyeket a férje az egyik általuk felújított ház falaiból szedett ki korábban, majd vitte el egy ékszerkészítőhöz.

Nászút nem követte az esküvőt, de tervben van egy lakókocsis amerikai körút, vagy egy svédországi kirándulás, szintén lakóautóval.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Young G felidézte első csókját feleségével, akinek folyt a nyála, ráadásul rosszul is csókolt
Egyszerűen nem volt jó, azóta mégsem tudják egymást „levakarni”.

Link másolása

A Nyerő Páros hétfői adásában Young G arról sztorizott, hogyan ismerkedtek meg a feleségével, akinek nevét – Mészáros Norina – a közös barátaiktól sokszor hallotta.

Végül a leendő nejének a születésnapi buliján találkoztak, emlékezete szerint

„egy asztal mellett ültünk, csak beszélgettünk és ittuk egymás szavát, borozgattunk, röhögtünk, beszéltünk, beszéltünk. És akkor a végén, mint a tinifilmekben, amikor becsukod az ajtót, és az az idétlen csók... rosszul is csókolt, folyt is a nyála, minden baj volt, tudod, nem volt jó. Á, mondom, itt vége mindennek. És azóta nem tud levakarni magáról. Mondjuk én se őt.”

Ajánljuk