/sztarvilag/jennifer-aniston-venlany-gyermektelen-boldogtalan-pletykak-valas/
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Jennifer Aniston keményen beszólt kritikusainak

Jen szerint válása óta egyáltalán nincs összetörve, és az, hogy egy válás után mindig a nőt tartják vesztesnek, egyszerűen hülyeség.
Buzzfeed. Fotó: Wikipédia - szmo.hu
2018. augusztus 03.

hirdetés

Őt mindig elhagyják, egy pasit sem tud megtartani, első férjét, Brad Pittet elszerette tőle Angelina Jolie, a másodiktól, Justin Justin Theroux-tól válik, nincs gyereke, magányos, boldogtalan, vénlány. A világsajtótól és a kommentelőktől évek óta rendszeresen megkapja ezeket a vádakat Jennifer Aniston, aki most egy interjúban ismét alaposan kiállt magáért.

Az In Stlye Magazinban - amelynek címlapján most fog szerepelni - kijelentette:

"Először, is - nem vagyok összetörve. Ez totális kitaláció. Ha Hollywoodban egy pár elválik, mindig a nőt hibáztatják. Őt hagyták el, ő a csődtömeg. Hagyjuk már ezt. Ha én vénlány vagyok, egy elvált, gyerektelen férfi miért nem vénfiú, őket miért nem címkézik?"

Az életéről kapcsolatos pletykákról pedig azt mondta: "Legtöbbször csak hátradőlök és nevetek rajtuk. Senki semmit nem tud arról, hogy élek, mi van a zárt ajtók mögött, min mentem/megyek keresztül lelkileg vagy testileg. Meg mi ez, hogy egy nőnek feltétlenül anyává kell válnia?

"Lehet, hogy azért vagyok a világon, hogy reprodukáljam magam, de az is lehet, hogy azért van más célja is az életemnek."

hirdetés

A 49 éves színésznő szerint Hollywoodot még mindig áthatja a szexizmus, de őt ez teljesen hidegen hagyja.

'Jen ne može zadržati muškarca', 'Jen odbija imati dijete jer je sebična i posvećena svojoj karijeri'. Ili to ili sam tužna i slomljeno mi je srce. Kao prvo, uz dužno poštovanje, srce mi nije slomljeno. Kao drugo, to su bezobzirne pretpostavke. Nitko ne zna što se događa iza zatvorenih vrata. Nitko ne uzima u obzir da bi to mogla biti osjetljiva stvar za mog partnera i mene. Ne znaju kroz što sam prošla, medicinski i emotivno. Na žene se stavlja pritisak da moraju biti majke, a ako to nisu, onda ih se proglašava oštećenom robom. Možda rađanje nije moja svrha na ovom planetu. Možda postoje druge stvari koje moram raditi, rekla je Jennifer. #jenniferaniston #jen#statement#zadovoljnahr

zadovoljna.hr (@zadovoljnahr) által megosztott bejegyzés,hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk