SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Janicsák Veca két éve elvált a férjétől, most beszélt róla először

Az énekesnőnek nemcsak házassága zátonyra futásával kellett megküzdeni az elmúlt években, hanem több betegséggel is.

Link másolása

Janicsák Veca 2020-ban elvált a férjétől, mivel azonban mindig is nagyon óvta a magánéletét, erről eddig nem beszélt a nyilvánosság előtt. Most a Blikknek nyilatkozott azért, hogy elkerülje a pletykákat.

Az első hazai X-Faktorban ismertté vált énekesnő 22 éves volt, amikor megismerkedett a nála két évvel fiatalabb Ladányi Jancsó Ábellel. Korábban azt nyilatkozta, hogy mindkettejük számára ez volt az első igazi nagy szerelem, ráadásul első látásra. 2016-ban megszületett a kislányuk, nem sokkal utána viszont megromlott a kapcsolatuk, és külön is költöztek. Végül aztán kibékültek és 2017-ben összeházasodtak. Mivel a pár nem avatta be a nyilvánosságot a magánéletükbe, az Ázsia Expressz című műsorban lehetett őket jobban megismerni, amelyben egészen a döntőig meneteltek együtt (a győztes Horváth Gréta és párja, Meggyes Dávid lett, akikről nemrég derült ki, hogy szakítottak, miután a férfi egy másik nőért elhagyta az influenszert).

Vecáék házassága végül alig három évvel az esküvő után zátonyra futott és 2020-ban elváltak, csendben, a nyilvánosság kizárásával.

Az énekesnő most először beszélt arról, min ment keresztül az elmúlt években. Nemcsak a párkapcsolata, hanem az egészsége is megromlott. Elmesélte, hogy már a várandóssága során is veszélyeztetett terhes volt, mert egy miómával küzdött.

Az elváltozást ugyan sikeresen eltávolították, de újabb betegséggel kellett szembenéznie: autoimmun beteg lett, ami miatt mélyvénás trombózist kapott, majd 2020-ban egy vizsgálat során méhnyakrákot diagnosztizáltak nála. Egy nagyon hosszú, komplikált műtétet végeztek el rajta, amely alatt kiderült, hogy a méhét nem lehet megmenteni, el kellett távolítani. Ez azt jelenti, hogy nem lehet több gyereke.

"Az orvosom megkérdezte, akarok-e még gyereket, ha úgy döntök, ez lett volna az utolsó lehetőségem, de egyáltalán nem volt biztos, hogy sikerülni fog. Nem akartam kitenni magam újabb megpróbáltatásoknak, a kislányomnak szerettem volna adni minden időmet" - mondta Veca.

Azt is elárulta, hogy rosszul esett neki, amikor a műtét után egy reggeli műsorban megkérdezték tőle, hogy mikor jön a baba. Szerinte jó lenne, ha az emberek megtanulnák, hogy nem illik nőtől ilyet kérdezni.

Úgy véli, sokan tabuként kezelik ezeket a témákat, és a nőiességhez kötik a női szerveket, de ő a műtét óta sokkal nőiesebbnek érzi magát. Mint mondta, megszabadult a terhektől, teljesen felszabadult. Azt is bevallotta, hogy ahhoz, hogy túl tudjon lépni a vele történteken, pszichológus segítségét is kérte.

"Kicsiny országunk egyik rossz szokása, hogy a psziché egészségére egyfajta luxusként tekintünk, pedig rengeteg helyzetben segíthet egy szakember. Mára megtanultam őszinte lenni magammal, és igen, volt olyan pont, amikor ehhez el kellett mennem egy pszichológushoz. Ilyenkor keresed az okokat, milyen mértékben vagy te a felelős a történtekért, és mit tehetsz azért, hogy ez jó irányba változzon a jövőben.

Nem hibáztatom a volt páromat a történtekért, hiszen a párkapcsolatban is mindig kettőn áll a vásár, de biztos, ha a tested ilyen mértékben jelez, akkor egészen bizonyos, hogy nem vagy jó helyen, vagy nem vagy kellőképpen értékelve. Nehéz szembenézni ezzel a ténnyel, úgy hogy közben az emberek ítélkeznek feletted, miközben fogalmuk sincs a valóságról. Nekem a válás mellett kellett döntenem, hogy visszanyerhessem önmagamat."

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Jada Pinkett Smith „soha” nem akart feleségül menni Will Smith-hez, még sírt is az esküvőn
Annyira mérges volt a helyzetre a színésznő, hogy zokogva vonult az oltár elé. A násznép nem értette, hogy mi történik.

Link másolása

Jada Pinkett Smith-nek esze ágában sem volt feleségül menni Will Smith-hez, írja a New York Post. A színésznő erről a facebookos Red Table Talk című talkshowban beszélt még 2018-ban.

„Olyan nagy nyomás nehezedett rám fiatal színésznő létemre, és még terhes is voltam, egyszerűen nem tudtam, mit tegyek. Soha nem akartam férjhez menni”

– mondta három beszélgetőtársának, vagyis a férjének, az anyukájának és lányának Jada Pinkett Smith.

A négy évvel ezelőtti műsorban a 21 éves Willownak elárulja azt is, hogy édesanyja erőltette rájuk az esküvőt, miután Jada teherbe esett azóta 23 éves fiukkal, Jadennel. Adrienne Banfield-Norris némileg másképp emlékszik a történtekre. A 68 éves színésznő szerint Jada valóban nem akart akkor még feleségül menni Willhez, de emlékei szerint szóba sem került, hogy lánya a házasság gondolatát általában véve is elutasítja.

Jada és Will végül az anyuka nyomására 1997-ben házasodtak össze Baltimore egyik festői külvárosában. A csodás helyszín ellenére az örömanya emlékeiben is úgy él, hogy nem ez volt minden idők legjobb hangulatú lagzija.

„Az esküvő szörnyű volt” – ismerte el Banfield-Norris. A lánya megbetegedett, ráadásul nem volt hajlandó részt venni semmiben, emiatt komoly zűrzavar alakult ki. Jada Pinkett Smith erre úgy emlékszik, hogy rendkívül ideges volt az esküvő miatt. Egy idő után annyira mérges lett a helyzetre, hogy zokogva vonult az oltár elé a násznép szeme láttára.

Ezzel szemben Will Smith élete egyik legfontosabb napjának írja le az esküvőt. A friss Oscar-díjas filmsztár ötéves kora óta készült a családalapításra, minden vágya volt a házasság.

A beszélgetésben végül Will és Jada arra jutnak, hogy minden körülmény ellenére jó döntést hoztak aznap. Adrienne Banfield-Norris pedig bocsánatot kért, amiért nem tartotta tiszteletben lánya akaratát, és amiért rábeszélte az esküvőre.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Szakított Sáfrány Emese és Hornyák Ádám: „Nem gondoltam volna, hogy előbb-utóbb idáig jutunk”
Egy ideje már különváltak útjaik, de a légtornász csak most közölte a hírt követőivel.

Link másolása

Sáfrány Emese Instagram-oldalán tudatta követőivel, hogy már egy ideje szétmentek párjával és kisfia édesapjával, Hornyák Ádámmal.

„Úgy látszik ez az év a szakítás éve… Nem gondoltam volna, hogy előbb-utóbb idáig jutunk és nyilvánossá kell tennem ezt a hírt, de sajnos Ádámmal már egy ideje különváltak útjaink. Egy közös célunk megmarad az életben, mégpedig az, hogy fiunkat szeretetteljes környezetben neveljük fel és a lehető legkevesebbet érzékeljen ebből a helyzetből. Valamiért így kellett alakulnia és most jött el az a pont, hogy lezárul egy fejezet a közös életünkben”

- írta bejegyzésében.

A légtornász megköszönte a közös éveiket Ádámnak és azt, hogy neki köszönhetően édesanya lett. Kisfiuk, Nolen tavaly júniusban született.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Összeházasodott Brooklyn Beckham és Nicola Peltz
Elképesztően drága esküvőt tartottak, becslések szerint 1,3 milliárd forintba kerülhetett.
Címkép: Instagram - szmo.hu
2022. április 10.


Link másolása

David Beckham 23 éves fia, Brooklyn elvette Nicola Peltz színésznőt, most volt az esküvőjük - számolt be a Daily Mail. A hírek szerint hagyományos zsidó szertartással keltek egybe, a Peltz család felmenői miatt.

A férj, Brooklyn Beckham még egy szalvétába tekert poharat is összetört a sarka alatt, miután a rabbi összeadta őket.

A lap mutatott lesifotókat is, így kiderült, hogy az esküvőn jópár híresség jelen volt. Például a teniszező Serena Williams, Eva Longoria színésznő és Gordon Ramsay világhírű séf is. Egyébként Brooklyn Beckham is séfként próbál érvényesülni, de a Wikipedia szerint nincs igazán tapasztalata a főzésben, és semmilyen, ilyen irányú oktatásban nem vett részt.

Az esküvőn hat koszorúslány volt, köztük a 10 éves Harper Beckham is. A Daily Mail úgy számolt, hogy 1,3 milliárd forintnak megfelelő összeget költhettek az esküvőre.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Tóth Andi videón is megmutatta, milyen a jó asszony: fát vág
Az énekesnő kis nyári toppban, bakancsban állt neki, hogy megmutassa mire képes egy fejszével.

Link másolása

Fejszével a kezében pózolt Tóth Andi legújabb posztjában. Az énekesnő ennyit írt hozzá:

"Egy jó asszony. Fát vág."

Majd két képet és egy videót is mutatott arról, hogy kell "jó asszonynak" lenni:


Link másolása
KÖVESS MINKET: