/sztarvilag/ime-vajna-timi-minden-onsajnaltatasa-es-fenekszelfije-az-elmult-evbol-boldog-36-szuletesnapot/
NULL
hirdetés

Íme Vajna Timi minden önsajnáltatása és fenékszelfije az elmúlt évből – boldog 36. születésnapot!

Eseménydúsan telt az élete 35 évesen, az biztos. És szerencsére mindenről be is számolt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. október 03.

hirdetés

Ma ünnepli 36. születésnapját Vajna Tímea. Bár kicsit szomorkodik amiatt, hogy ez "már a sokadik" szülinapja, mégis boldog, hiszen egy isteni spagettivel lepte meg magát.

Pasta anyone? ?? Mennyei spagettit csináltam a szülinapomra:) Valaki? @lillapalacsikphotography #pasta #food #icancook #birthday

2,981 Likes, 89 Comments - Timea Vajna (@timeavajna) on Instagram: "Pasta anyone? ?? Mennyei spagettit csináltam a szülinapomra:) Valaki? @lillapalacsikphotography..."

E nevezetes nap alkalmából felelevenítettük, mi minden történt Andy Vajna feleségével a 35. születésnapja óta, azaz az elmúlt egy évben.

1. Kezdjük a sort azzal, amikor Vajna Timi egy szál bugyiban várta a titokzatos "Daddy-t", aki meglepő módon nem Andy Vajna volt...

hirdetés

2. Aztán egy fenékszelfin megmutatta, hogy néz ki a narancsbőr nélküli popsija a retusálás után.

3. Januárban azzal bosszantotta a népet, hogy egy Facebookra posztolt bikinis fotó kíséretében önsajnálkozásba kezdett...a Maldív-szigetekről.

4. Aztán nem sokkal később már mindenki azzal volt elfoglalva, hogy Vajnáné egy szál bugyiban síel. Sőt, utána a felsőjét is a szálláson felejtette....

5.Februárban azért szomorkodott, mert nem tudott megvenni egy drága farmerdzsekit.

We opened 3 more donut shops in Hungary ? @mrfunk_budapest & @thedonutlibrary ??? #donuts and we are working on gluten free donuts as well ?coming soon... #photography by @marcosmellocavallaria

4,674 Likes, 51 Comments - Timea Vajna (@timeavajna) on Instagram: "We opened 3 more donut shops in Hungary ? @mrfunk_budapest & @thedonutlibrary ??? #donuts and we..."

6. Valentin napon ismét szomorkás posztot tett közzé. Ugyanis elég borzalmasan telt számára a szerelmesek ünnepe. Ekkor már mindenki arra gondolt, hogy valami baj van a házasságával.

7. Tovább szította a tüzet, amikor Timi egy másik férfival síelgetett, akivel több közös képet is posztolt.

8. Később egy árulkodó feliratú pólóval üzent a nagyvilágnak.

9. A tavaszt egy merész dekoltázssal indította, ráadásul az Oscar-gála előpartiján.

10. Aztán egy elég furcsa kijelentéssel osztott meg egy szexi képet.

Ez egy vicces képnek indult...épp mutattam huginak, h sokan így hordják a nadrágot és Lilla elkapta a pillanatot ?@lillapalacsikphotography #lamborghini #jeans

5,410 Likes, 228 Comments - Timea Vajna (@timeavajna) on Instagram: "Ez egy vicces képnek indult...épp mutattam huginak, h sokan így hordják a nadrágot és Lilla elkapta..."

11. Márciusban egy igazi világsztárral és annak kutyusával vacsorázott.

12. Szexi videók is készültek róla, ahogy otthonában sétálgat fehérneműben.

13. Húsvét után azzal tréfálta meg az embereket, hogy terhes...pedig csak sok volt a csokitojás.

Köszönöm a sok kedves üzenetet és tanácsokat, amiket küldtetek nekem. Igyekszem elolvasni és megválaszolni őket ❤️ #aftersurgery #filter by #mextures

4,727 Likes, 50 Comments - Timea Vajna (@timeavajna) on Instagram: "Köszönöm a sok kedves üzenetet és tanácsokat, amiket küldtetek nekem. Igyekszem elolvasni és..."

14. Az viszont nem volt vicc, amikor egy lópéniszt videózott le. Még kuncogott is rajta.

15. A választások idején végre kiderült, hogy mióta fideszes.

16. Áprilisban ott volt a sztárok által nagyon kedvelt Coachella fesztiválon, ahol méregdrága kabátban bulizott.

17. Aztán jött az újabb kalandja a lovakkal. Ezúttal viszont nem ő volt a nevető fél...

18. Azt is megtudhattuk, hogy Timi gyermekkorában "fiús lány" volt, és már akkor is nagyon ment neki a pózolás.

19. Timi természetesen Cannes-ban is ott volt a barátaival, ám jól megdöbbentek, amikor nem engedték be őket egyik partira sem.

?Nézzétek Szimbát milyen édes:)) ?Nem volt egyszerű a cicukkal a fotózás, de 10 perc alatt lezavartuk, h ne terheljuk őket. #photography by @lillapalacsikphotography @lillapalacsik

4,793 Likes, 50 Comments - Timea Vajna (@timeavajna) on Instagram: "?Nézzétek Szimbát milyen édes:)) ?Nem volt egyszerű a cicukkal a fotózás, de 10 perc alatt..."

20. Persze így sem maradt ki a buliból, sőt egy olyan helyen szórakozott, ahol egy meztelen nőt is levideózott.

21. A júliusi holdfogyatkozáson újra elővette bölcs énjét és megmondta a tutit.

22. Aztán azzal döbbentett meg mindenkit, hogy arccal a padlón feküdt az ibizai reptéren.

23. Azt is megmutatta, hogyan nudizik Andy Vajna Ibizán.

24. A nyaralásuk alatt Timit megcsípte egy medúza, ezért aztán undorító dologra kérte a férjét. Aki ezt meg is tette...

Next -> #cannes #france ? #electriccigarette

4,594 Likes, 25 Comments - Timea Vajna (@timeavajna) on Instagram: "Next -> #cannes #france ? #electriccigarette"

25. Nemrég azt is megmutatta, hol élnek a szülei. Ott aztán nincs olyan luxus, mint Andy-vel közös otthonukban, de Timi jól elvegyült az állatok között.

26. A sok-sok szexi képe közül talán az volt az egyik legnagyobb dobása, amikor két modellel együtt fotózták le...a formás fenekét.

27. Legutóbb viszont nagyon rossz hírt osztott meg követőivel: imádott macskáját meg kellett műteni.

Hát, nagyjából így telt Vajna Tíme elmúlt egy éve a legutóbbi születésnapja óta. Biztosak vagyunk benne, hogy 36 évesen sem fog unatkozni...


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


NULL
hirdetés
SZTÁRVILÁG

Szikora Róbert: „Számomra Orbán Viktor a világ egyik legnagyobb élő politikusa”

A zenész beszélt a családja múltjáról, a zenéről, a vallásról és a politikáról is.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 12.

hirdetés

Szikora Róbert a Mandinernek adott interjúban beszélt a családjáról, az életéről, a zenéről és a politikáról is.

A család múltjáról elárulta: "Az apai nagyapám kint volt a gulágon. Okos fiú volt, megtanult kicsit oroszul, és ő tolmácsolt a fogva tartók és a rabok között, így hat év múlva haza is került. Apám cserkész volt, keresztény, még idős korában, a kommunista rendszerben is rövid nadrágban járt. Mindig azt mondta, azért, mert a cserkészek nem fáznak. Ahol csak lehet, keresztbe tettek neki. Nálunk kint volt a falon a Nagy-Magyarország térkép, kisgyerekként már tudtam, miért írta azt József Attila, hogy nem, nem, soha!"

A lap megkérdezte a 66 éves zenészt arról is, hogy miért szokta Orbán Viktor miniszterelnököt dicsérni a nyilvánosság előtt.

"Római katolikus, vallásos ember vagyok. Magyar és hazaszerető. Meggyőződésem, a jó Isten keze van abban, hogy egy olyan korban élhetek, amikor egy keresztény, katolikus országnak egy ilyen ember a vezetője, mint a miniszterelnök. Számomra Orbán Viktor a világ egyik legnagyobb élő politikusa, és hiába savazzák és próbálják lejáratni, nem lehet kiütni.

Sakkos példát hozva, Orbán Viktor hat lépéssel előrébb jár, mint a hazai liberálisok és baloldaliak, ráadásul velük ellentétben, van víziója. Ha ő nincs, ma itt lennének a migránsok. Nem kellenek a migránsok, van nekünk elég gondunk a baloldallal is" - válaszolta.

Ismerősei figyelmeztették, hogy ne politizáljon. Elmondása szerint "Vannak ismerőseim, akik azt mondták mostanában, „ne csináld Robi, ne állj bele a politikába, mert lefelezed a közönségedet". De szerinte "66 éves koromra engedtessék már meg, hogy kimondjam, amit gondolok!"

hirdetés

A hitéről is vallott a lapnak: "Kétségtelen, a siker tudja torzítani a személyiséget. Még kezdő zenész koromban a nagypapám mindig azt mondta nekem, kisfiam, ne legyél beképzelt. Pedig akkor kicsit az voltam, hiszen dobosként bármit eljátszottam és bárkit lejátszottam. Persze annyira sosem hajlottam el, hogy ne legyek tisztában vele, a képességeimet a jó Isten adta, és így annak is a lehetőséget, hogy sikeres ember legyek.

Én pedig sokszor lubickoltam a sikerben, de sosem felejtettem el a koncert előtt vagy után hálát adni mindezért az Istennek".

A zenész még most is aktívan dolgozik. Bevallása szerint: "az utóbbi hónapokban 15-20 számot írtam, két színpadi művön dolgozom. Szent Erzsébet története musical lesz... A másik musicalt pedig Gábor Zsazsa életéről írom". Ezen kívül ő lett az idén Magyarországon esedékes Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus arca, amely a keresztények nagy ünnepe.

Arról pedig, hogy elégedett-e, azt mondta: "Igen, a jó Isten kegyes volt hozzám, hiszen én csak egy rákospalotai kiscsávó vagyok, aki az apjára akart hasonlítani. Ezért lettem zenész, aki aztán hatalmas sikereket ért el a színpadon, akit Little Richard tüntetett ki, s aki a hírnöke lehet a keresztények nagy ünnepének. Kell ennél több?"

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

NULL
hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Két évnyi házasság után válik Koncz Zsófia fideszes képviselő és férje

A Blikk információi szerint Koncz Zsófia és párja 2018-ban egy igazi álomesküvőn házasodott össze.
Címkép: MTI/Vajda János - szmo.hu
2021. január 12.

hirdetés

Két évnyi házasság után válik Koncz Zsófia fideszes képviselő és férje, Dávid - írta meg a Blikk egy neve elhallgatását kérő forrásra hivatkozva.

Koncz Zsófia tavaly októberben egy fontos választást nyert meg a Fidesznek. A motorbalesetben elhunyt édesapja, Koncz Ferenc képviselő után ugyanis a kormánypárt őt indította a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 6. számú választókerületben tartott időközi országgyűlési választáson, amelyen aztán ő kapta a legtöbb szavazatot.

A lap információi szerint Koncz Zsófia és férje 2018 áprilisában házasodtak össze Szerencsen. A pár igazi álomesküvőt tartott: napokra lefoglalták a szerencsi várat, hatalmas sátrat húztak fel, ötszáz fős vendégsereget hívtak, a várost pedig öt hintóval járta körül a család.

Két év házasság után azonban a válás mellett döntöttek. A lap információit Koncz Zsófia is megerősítette.

"Igen, a hír igaz – a házasság felbontásáról szóló döntésünket, hosszú utat bejárva, közösen, együttes akarattal hoztuk meg, minden kérdésben pedig vita nélkül állapodtunk meg. Az életünket – bár külön folytatjuk, mégis – egymást becsülve és továbbra is mindenben segítve kívánjuk mindezt tenni. Válásunk további részleteiről sem most, sem a későbbiekben nem kívánunk nyilatkozni, és arra szeretnénk kérni a sajtó munkatársait, hogy magánéletünk tiszteletben tartásával támogassanak bennünket. Köszönjük!"

- fogalmazott közleményében a fideszes képviselő.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


NULL
hirdetés

Kucsera Gábornak újabb tetoválása lett, ám nem mindennapi mintát vállalt be

A kajakos kisfia rajzát tetováltatta magára, amin ketten, apa és fia állnak egymás mellett kézen fogva.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 12.

hirdetés

Kucsera Gábor testét eddig is nagyon sok tetoválás díszítette, de a napokban megint elment egy tetoválószalonba, amit követőivel is megosztott Instagram-storyjában.

Nemcsak egy, hanem két újabb tetoválást is beszerzett, először az egész lábát beborító mintákat egészítették ki, majd ezt követte egy másik tetkó, ami igazán aranyosra sikeredett.

A karjára kisfia, Beni rajzát varratta fel, ami őt és a kisfiút ábrázolja kézen fogva. Felettük pedig ez olvasható: "Beni és apa".

A világbajnok kajakozóról köztudott, hogy nagyon jó és szoros kapcsolatban van gyerekeivel, így azért nem olyan meglepő tőle ez a nagyon kedves szülői gesztus.

Forrás: Blikk

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


NULL
hirdetés
SZTÁRVILÁG

Galambos Lajos: „Jó döntést hoztam, mikor elköltöztem a családomtól”

A zenész is elkapta a koronavírust, ezért most ideiglenesen Budapestre költözött, hogy megóvja a családját.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 12.

hirdetés

Galambos Lajos is elkapta a koronavírust, erre hivatkozva nem jelent meg hétfő reggel a Budaörsi Járásbíróságon.

A zenész a Blikknek elmondta, hogy nagyon megijedt, amikor tapasztalta magán a fertőzés tüneteit. Először hőemelkedése volt, majd lázas lett, és a végtagjai is zsibbadtak. Vasárnap pozitív lett a gyorstesztje, ezért egy PCR-tesztet is elvégeztetett, ennek még nem érkezett meg az eredménye.

Ügyvédje szerint Lagzi Lajcsit megviseli a betegség, ráadásul a családjáért is nagyon aggódik. Felesége, Boglárka különösen veszélyeztetett a koronavírus szempontjából, hiszen tüdőbeteg. A zenész ezért a biztonság kedvéért ideiglenesen elköltözött otthonról.

"A családom jól van, de távol tartom magam tőlük, nem akarom bajba hozni a szeretteimet, vagy adott esetben megfertőzni őket, főleg a feleségemet nem, aggódom érte. Ezért is döntöttem úgy, hogy egy időre Budapestre költözöm, ha pedig megjön a teszt eredménye és adott esetben pozitív lesz, akkor a családi ház egy elszeparált, külön bejárattal rendelkező részébe költözöm. Szerencsére alapvetően minden rendben, de meg vagyok zavarodva. Az biztos, hogy jó döntést hoztam, mikor elköltöztem a családomtól, hiszen ez a felelősségteljes viselkedés, hogy óvom őket"

- mondta Galambos Lajos.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: