SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Ilyen volt Eugénia hercegnő esküvője - íme a hivatalos fotók

Lélegzetelállító volt a pár.

Link másolása

Eugénia hercegnő pénteken állt oltár elé szerelmével, Jack Brooksbankkel, és már a hivatalos fotók is megérkeztek a gyönyörű párról.

Mint kiderült, direkt olyan ruhát szeretett volna, amiből kilátszik a hátán lévő gyermekkori sebhelye.

A királyi család Facebook-oldalán közzétette az első hivatalos képeket.

Princess Eugenie cutting her wedding Cake❤

619 Likes, 14 Comments - HRH princess Eugenie of york. (@princesseugenieofyork) on Instagram: "Princess Eugenie cutting her wedding Cake❤"

❤??

833 Likes, 13 Comments - HRH princess Eugenie of york. (@princesseugenieofyork) on Instagram: "❤??"

Princess Eugenie and Mr Brooksbank are pictured in the Scottish State Coach, upon its return to Windsor Castle following the Carriage Procession.

223 Likes, 5 Comments - HRH princess Eugenie of york. (@princesseugenieofyork) on Instagram: "Princess Eugenie and Mr Brooksbank are pictured in the Scottish State Coach, upon its return to..."

Outfit details: *The wedding dress: peterpilotto The Wedding Dress Princess Eugenie's wedding dress has been designed by Peter Pilotto and Christopher De Vos, who founded the British based label Peter Pilotto in London in 2007. The brand is known for its innovative textile design, paired with a modern feminine silhouette. Princess Eugenie met the designers when she was co hosting an event in support of the Artemis Council for Women Artists. Princess Eugenie has been wearing designs by the brand for several years, which led to the decision to work with the designers on the dress for her wedding day. Princess Eugenie, Mr Pilotto and Mr De Vos have worked closely together on the design of the dress. The pair undertook archive research into previous dresses worn by Members of the Royal Family and identified a silhouette. During several fittings the dress was developed layer by layer constructing it from the corset and the complex underskirt to the fitted bodice and full pleated skirt. The dress features a neckline that folds around the shoulders to a low back that drapes into a flowing full length train. The low back feature on the dress was at the specific request of Princess Eugenie who had surgery aged 12 to correct scoliosis. The Fabric The fabric was designed by Mr Pilotto and Mr De Vos at their studio in East London and includes a number of symbols that are meaningful to Princess Eugenie as motifs. The symbols are a Thistle for Scotland, The Shamrock for Ireland, The York Rose for England and The Ivy representing the couple's home. Peter Pilotto and Christopher De Vos have reinterpreted these symbols in a garland of rope like motifs, woven into a jacquard of silk, cotton and viscose blend. Once the artwork was completed, it was translated into a Jacquard weave in the Como region. The result is a very modern looking fabric using a highly intricate weaving technique. *the jewelry: Princess eugenie wore the Greville Emerald kokoshnik Tiara that was made in 1919 for Mr. Greville by @boucheron . It belongs to the queen. Princess eugenie is wearing a diamond and emerald drop earrings which are a wedding gift from the groom. *Shoes: Charlotte Olympia

1,695 Likes, 35 Comments - HRH princess Eugenie of york. (@princesseugenieofyork) on Instagram: "Outfit details: *The wedding dress: peterpilotto The Wedding Dress Princess Eugenie's wedding..."


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Jada Pinkett Smith „soha” nem akart feleségül menni Will Smith-hez, még sírt is az esküvőn
Annyira mérges volt a helyzetre a színésznő, hogy zokogva vonult az oltár elé. A násznép nem értette, hogy mi történik.

Link másolása

Jada Pinkett Smith-nek esze ágában sem volt feleségül menni Will Smith-hez, írja a New York Post. A színésznő erről a facebookos Red Table Talk című talkshowban beszélt még 2018-ban.

„Olyan nagy nyomás nehezedett rám fiatal színésznő létemre, és még terhes is voltam, egyszerűen nem tudtam, mit tegyek. Soha nem akartam férjhez menni”

– mondta három beszélgetőtársának, vagyis a férjének, az anyukájának és lányának Jada Pinkett Smith.

A négy évvel ezelőtti műsorban a 21 éves Willownak elárulja azt is, hogy édesanyja erőltette rájuk az esküvőt, miután Jada teherbe esett azóta 23 éves fiukkal, Jadennel. Adrienne Banfield-Norris némileg másképp emlékszik a történtekre. A 68 éves színésznő szerint Jada valóban nem akart akkor még feleségül menni Willhez, de emlékei szerint szóba sem került, hogy lánya a házasság gondolatát általában véve is elutasítja.

Jada és Will végül az anyuka nyomására 1997-ben házasodtak össze Baltimore egyik festői külvárosában. A csodás helyszín ellenére az örömanya emlékeiben is úgy él, hogy nem ez volt minden idők legjobb hangulatú lagzija.

„Az esküvő szörnyű volt” – ismerte el Banfield-Norris. A lánya megbetegedett, ráadásul nem volt hajlandó részt venni semmiben, emiatt komoly zűrzavar alakult ki. Jada Pinkett Smith erre úgy emlékszik, hogy rendkívül ideges volt az esküvő miatt. Egy idő után annyira mérges lett a helyzetre, hogy zokogva vonult az oltár elé a násznép szeme láttára.

Ezzel szemben Will Smith élete egyik legfontosabb napjának írja le az esküvőt. A friss Oscar-díjas filmsztár ötéves kora óta készült a családalapításra, minden vágya volt a házasság.

A beszélgetésben végül Will és Jada arra jutnak, hogy minden körülmény ellenére jó döntést hoztak aznap. Adrienne Banfield-Norris pedig bocsánatot kért, amiért nem tartotta tiszteletben lánya akaratát, és amiért rábeszélte az esküvőre.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Szakított Sáfrány Emese és Hornyák Ádám: „Nem gondoltam volna, hogy előbb-utóbb idáig jutunk”
Egy ideje már különváltak útjaik, de a légtornász csak most közölte a hírt követőivel.

Link másolása

Sáfrány Emese Instagram-oldalán tudatta követőivel, hogy már egy ideje szétmentek párjával és kisfia édesapjával, Hornyák Ádámmal.

„Úgy látszik ez az év a szakítás éve… Nem gondoltam volna, hogy előbb-utóbb idáig jutunk és nyilvánossá kell tennem ezt a hírt, de sajnos Ádámmal már egy ideje különváltak útjaink. Egy közös célunk megmarad az életben, mégpedig az, hogy fiunkat szeretetteljes környezetben neveljük fel és a lehető legkevesebbet érzékeljen ebből a helyzetből. Valamiért így kellett alakulnia és most jött el az a pont, hogy lezárul egy fejezet a közös életünkben”

- írta bejegyzésében.

A légtornász megköszönte a közös éveiket Ádámnak és azt, hogy neki köszönhetően édesanya lett. Kisfiuk, Nolen tavaly júniusban született.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Összeházasodott Brooklyn Beckham és Nicola Peltz
Elképesztően drága esküvőt tartottak, becslések szerint 1,3 milliárd forintba kerülhetett.
Címkép: Instagram - szmo.hu
2022. április 10.


Link másolása

David Beckham 23 éves fia, Brooklyn elvette Nicola Peltz színésznőt, most volt az esküvőjük - számolt be a Daily Mail. A hírek szerint hagyományos zsidó szertartással keltek egybe, a Peltz család felmenői miatt.

A férj, Brooklyn Beckham még egy szalvétába tekert poharat is összetört a sarka alatt, miután a rabbi összeadta őket.

A lap mutatott lesifotókat is, így kiderült, hogy az esküvőn jópár híresség jelen volt. Például a teniszező Serena Williams, Eva Longoria színésznő és Gordon Ramsay világhírű séf is. Egyébként Brooklyn Beckham is séfként próbál érvényesülni, de a Wikipedia szerint nincs igazán tapasztalata a főzésben, és semmilyen, ilyen irányú oktatásban nem vett részt.

Az esküvőn hat koszorúslány volt, köztük a 10 éves Harper Beckham is. A Daily Mail úgy számolt, hogy 1,3 milliárd forintnak megfelelő összeget költhettek az esküvőre.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Tóth Andi videón is megmutatta, milyen a jó asszony: fát vág
Az énekesnő kis nyári toppban, bakancsban állt neki, hogy megmutassa mire képes egy fejszével.

Link másolása

Fejszével a kezében pózolt Tóth Andi legújabb posztjában. Az énekesnő ennyit írt hozzá:

"Egy jó asszony. Fát vág."

Majd két képet és egy videót is mutatott arról, hogy kell "jó asszonynak" lenni:


Link másolása
KÖVESS MINKET: