SZTÁRVILÁG

Ilyen karácsonyfákat állítottak a sztárok

Hagyományos, trendi fehér díszes, kicsi és nagy is megtalálható az otthonaikban.

Link másolása

A hírességek is kitettek magukért, sok szép karácsonyfát állítottak maguknak, családjuknak. Az idei alkotásokat pedig meg is mutatták, sokan ezekkel a képekkel kívántak boldog ünnepeket követőiknek.

Mindenkinek Kellemes, Szeretetben gazdag Ünnepeket Kívànok Szenteste!!!:))) #diszitettem #tapolca #karacsony #bekesseg

10.4k Likes, 68 Comments - Dér Heni (@heni_der_official) on Instagram: "Mindenkinek Kellemes, Szeretetben gazdag Ünnepeket Kívànok Szenteste!!!:))) #diszitettem #tapolca..."

Vagányok akcióban??❤️❤️

20.3k Likes, 17 Comments - Kasza Tibor (@kaszatibiofficial) on Instagram: "Vagányok akcióban??❤️❤️"

Karácsony anyuéknál....Kellemes Ünnepeket!!!❤️❤️❤️ #apuskaspeti #puskaspeti #karácsony #ami #leo #christmas #család #kutya

10.6k Likes, 40 Comments - Peter Puskás (@apuskaspeti) on Instagram: "Karácsony anyuéknál....Kellemes Ünnepeket!!!❤️❤️❤️ #apuskaspeti #puskaspeti #karácsony #ami #leo..."

Wishing you a very merry Christmas!??? Áldott, békés karácsonyt kívánok mindenkinek????❤️? #merrychristmas #christmastree #love #happiness #wintervibes

8,317 Likes, 94 Comments - Linda Zimany (@lindazimany) on Instagram: "Wishing you a very merry Christmas!??? Áldott, békés karácsonyt kívánok mindenkinek????❤️?..."

Ajjj! Ha így folytatom az ajándék portyát, max. én csüccsenek a fa alá ? #sexualpsychology #annyitdolgozomhogykezdafészbukozásrovásáramenni? #ésazajándékvásárlásérais Életem képei: @csanyipisti ? Smink: @zsofiailkomakeup ?? Haj: @nikibyhanic ?

793 Likes, 21 Comments - Hevesi Kriszta ? (@hevesikriszta) on Instagram: "Ajjj! Ha így folytatom az ajándék portyát, max. én csüccsenek a fa alá ? #sexualpsychology..."

❤️?? #merrychristmas #noel

13.7k Likes, 40 Comments - Gáspár Laci (@gasparlaci) on Instagram: "❤️?? #merrychristmas #noel"

Áldott, Bèkés Karácsonyt kívànunk Mindenkinek!!!?❤️ Egészség❤️ Csalàd❤️ Szeretet❤️ #karácsony #csalàd #szeretet #együtt

13.8k Likes, 50 Comments - Réka Schobert (@rekarubint) on Instagram: "Áldott, Bèkés Karácsonyt kívànunk Mindenkinek!!!?❤️ Egészség❤️ Csalàd❤️ Szeretet❤️ #karácsony..."

Ezzel a fotóval gondoltam itt Nagyon Boldog Karácsonyt kívánni nektek, illetve a másikkal, amin a szerető családom egy része látszik, aki mindent megtesz, hogy a kép minél jobb legyen. Mert szeretnek... ????? Mindenkinek Csodaszép Ünnepeket kívánok, és szerető, figyelmes Családot, akikre mindig számíthat!!! ♥️?♥️?♥️?♥️?♥️ #boldogkaracsonytmindenkinek.

3,581 Likes, 37 Comments - Szinetár Dóra Official (@szinetardora) on Instagram: "Ezzel a fotóval gondoltam itt Nagyon Boldog Karácsonyt kívánni nektek, illetve a másikkal, amin a..."

❤️?

1,044 Likes, 9 Comments - TOLVAI RENI (@tolvaireni) on Instagram: "❤️?"

Boldog karácsonyt, barátaim!???

4,851 Likes, 25 Comments - Fluor Tomi (@fluortomi) on Instagram: "Boldog karácsonyt, barátaim!???"

Mici kicsit gondterhelt. Pedig majdnem kész a fa, és ő nagyon ügyesen pakolta a díszeket??❤❤❤ #vencitnemizgattaannyira #legyünkmacsakúgy #karácsON

23.8k Likes, 55 Comments - Ördög Nóra (@ordognora) on Instagram: "Mici kicsit gondterhelt. Pedig majdnem kész a fa, és ő nagyon ügyesen pakolta a díszeket??❤❤❤..."


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Nyári Dia: „Én csak a gimis melleimet kértem vissza”
Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a mellműtétről.
Címlap: Rtl.hu - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Az Rtl Reggeli műsorának vendége volt Nyári Dia színésznő, influenszer.

Október hónapban a mellrák elleni küzdelem fontosságára hívják fel a figyelmet, ebből az apropóból mesélt magáról Nyári is, akinek fontos ez a téma. Neki mellműtétje is volt, így még jobban odafigyel a megelőzésre.

"Ez egy pozitív hozadéka volt a mellműtétnek. Azóta nagyobb figyelemmel követem, ami a testem azon területén történik."

Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a beavatkozásról.

"Azt éreztem, a nőiességemen csorba esett. Megereszkedett a mellem. Nagy hezitálás volt. Én csak a gimis melleimet kértem vissza a doktor úrtól. Féltem az operáció előtt, engem sosem altattak még."

- idézte fel a műtét előtti hezitálását Dia.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Kiderült, mi történik műsor után a Séfek Séfében megmaradt ételekkel
Egyik Instagram követője tette fel a kérdést Krausz Gábornak.
Címlap: TV2 - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Kérdezz-feleleket tartott Instagramján Krausz Gábor. A Séfek Séfében szereplő séfhez értelemszerűen a legtöbb kérdés a TV2 csatornáján futó műsor kapcsán érkezett.

Egyik követője például arra volt kíváncsi, mi történik azokkal az ételekkel, amiket nem kóstol meg a zsűri, pusztán csak bemutatják.

"Természetesen amit tudunk alapanyagot elhasználjuk, közel száz fős stáb dolgozik ezen a produkción, és nekik minden nap készít ebédet egy szakács kolléga. Amit pedig már nem használunk el, azt hazavihetik"

– írta a séf válaszként közösségi oldalán.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Marsi Anikó rendhagyó esküvőjén nem volt kötelező a családtagoknak megjelenni, de a gyűrűk is rézkábelből készültek
A műsorvezető nem hagyományos menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon, a házasságkötésük után pedig egy másik lagzira mentek vendégként.

Link másolása

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor szeptember elején kötötte össze életét egy nem hétköznapi szertartás során, aminek részleteiről a műsorvezető a Blikknek mesélt.

Mint mondta, a szeptember 9-i dátumot azért válaztották a nagy naphoz, mert férjének a 9-es a szerencseszáma, így már nyár elején megvolt a dátum. Erről akkor sem voltak hajlandóak lemondani, amikor kiderült, hogy ezen a napon egy másik esküvőre is hivatalosak:

„Megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére”

- idézte fel a műsorvezető.

Az esküvőjén nem hagyományos, fehér ruhát viselt. Lila felső és virágos szoknya volt rajta, míg a ceremóniára a családnak sem tették kötelezővé a részvételt.

„Alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről”

- indokolta Marsi, akinek a kisebbik fia jelen volt a szertartáson, sőt ő kísérte az anyakönyvvezető elé.

Akadtak még emellett érdekességek a nagy nap kapcsán, például, hogy a gyűrűk rézkábelekből készültek, melyeket a férje az egyik általuk felújított ház falaiból szedett ki korábban, majd vitte el egy ékszerkészítőhöz.

Nászút nem követte az esküvőt, de tervben van egy lakókocsis amerikai körút, vagy egy svédországi kirándulás, szintén lakóautóval.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Young G felidézte első csókját feleségével, akinek folyt a nyála, ráadásul rosszul is csókolt
Egyszerűen nem volt jó, azóta mégsem tudják egymást „levakarni”.

Link másolása

A Nyerő Páros hétfői adásában Young G arról sztorizott, hogyan ismerkedtek meg a feleségével, akinek nevét – Mészáros Norina – a közös barátaiktól sokszor hallotta.

Végül a leendő nejének a születésnapi buliján találkoztak, emlékezete szerint

„egy asztal mellett ültünk, csak beszélgettünk és ittuk egymás szavát, borozgattunk, röhögtünk, beszéltünk, beszéltünk. És akkor a végén, mint a tinifilmekben, amikor becsukod az ajtót, és az az idétlen csók... rosszul is csókolt, folyt is a nyála, minden baj volt, tudod, nem volt jó. Á, mondom, itt vége mindennek. És azóta nem tud levakarni magáról. Mondjuk én se őt.”

Ajánljuk