hirdetés

SZTÁRVILÁG

Így zongorázik Szinetár Dóra kisfia, miközben édesanyja próbál

Pörgős négykezest nyomtak.

Link másolása

hirdetés

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán kisfia 2017 őszén látta meg a napvilágot. Benjaminról édesanyja ritkán közöl fotót, ám ezúttal egy aranyos videóval lepte meg követőit az Instagramon.

A felvételen a kisfiú egy kicsit zongorázgat, miközben édesanyja Bolba Tamással készült a vasárnap esti produkciójukra, a “Szép Mesék, Rossz Mesék”-koncertre.

A követők persze, hogy olvadoznak a videó láttán, egyikük azt írja:

"Nagyon aranyos, a zene a vérében van".

hirdetés

Itt tudod megnézni a cuki négykezest:
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Szakított Kárpáti Rebeka és párja, Frohner Fecó

Elmúlt a szerelem és már nem egymással képzelik el a jövőt. Még friss a szakítás, nehéz beszélniük róla, de a Fókusznak együtt mesélték el, hogy mi történt velük.

Link másolása

hirdetés

A Nyerő Páros című műsorban úgy tűnt, hogy minden rendben van velük. De végül mégis szakított Kárpáti Rebeka és párja, Frohner Fecó. Erről a Fókuszban beszéltek őszintén.

Fecó közölte:

"Rebi és én már nem alkotunk egy párt. Erről csak ennyit szeretnénk mondani, minden egyéb, ami köztünk volt, ami ennek az egésznek az oka, az csak ránk tartozik".

Rebeka pedig annyit tett hozzá:

"Nem volt tányérdobálás, harmadik fél, semmi ilyesmi. Egyszerűen csak elmentünk egymás mellett. Két vállalkozás, nagyon nehéz helyzeteken vagyunk túl.

hirdetés
Kitartottunk egymás mellett, de most valahogy elfáradtunk ebben. A köztünk lévő szeretet és tisztelet megmarad a jövőben is, csak egy másik szintre lépett".

A pár már szét is költözött. Most a családdal töltenek több időt, mondta el Rebeka.

VIDEÓ: Az RTL Fókusz beszámolója


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG

2 év 3 hónap börtönre ítélték Aureliót emberrablás miatt

A korábbi ValóVilág-győztes az őt meglopó egykori barátját verte meg, majd tuszkolta be egy kocsiba társaival.

Link másolása

hirdetés

Jogerősen 2 év 3 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte a Szegedi Ítélőtábla szerdán Aureliót emberrablás miatt.

A ValóVilág korábbi győztesét 2017-ben lopta meg egykori barátja egy bajai szórakozóhelyen. Aurelio ittasan elaludt, barátja pedig legalább 130 ezer forintot vett ki a kabátja zsebéből. A volt valóságshow-szereplő másnap megjelent egy szórakozóhelyen, ahol kérdőre vonta egykori barátját az ellopott pénz miatt, majd társaival együtt egy autóba tuszkolták. Ezelőtt azonban Aurelio többször ököllel és tenyérrel is megütötte őt az arcán és a felsőtestén úgy, hogy közben a társai lefogták az áldozatot. A férfi a bántalmazás során 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

Aurelióék azt mondták neki, hogy csak akkor engedik szabadon, ha visszadja az ellopott pénzt. Ő viszont nem tette ezt meg, azt mondta, hogy a pénzt már elköltötte. A korábbi villalakó és társa ezért aláíratott vele egy szerződést, amely szerint a férfi korábban 180 ezer forintot kért tőle kölcsön, ezt pedig heti 20 ezer forintos részletekben törleszt vissza.

A bíróság a bizonyítási eljárás során nem talált enyhítő körülményt, ráadásul Aurelio helyzetét súlyosbította, hogy büntetett előéletű, és feltételesen van szabadlábon. Az ügyben elsőfokon eljárt Kecskeméti Törvényszék négy év börtönre ítélte Aureliót, és három évre eltiltotta a közügyektől. A Szegedi Ítélőtábla enyhített az ő és a társa, azaz a másodrendű vádlott esetében is:

Aurelio jogerősen 2 év 3 hónap letöltendő börtönt kapott, és három évre eltiltották a közügyektől, társát pedig 1 év 3 hónap börtönre ítélték, melynek végrehajtását 2 év próbaidőre felfüggesztették.

"Lehet, hogy bűncselekményt követtem el, de hogy én embert nem szándékoztam és nem akartam rabolni, az tény és való" - mondta az utolsó szó jogán a korábbi ValóVilág-győztes.

hirdetés

Az RTL Híradónak azt nyilatkozta, hogy szerinte igazságos ítélet született. Úgy érezte, a bíróságon úgy bántak vele, ahogy egy bíróságon ezt elvárná, és megfelelő büntetést szabták ki rá. Azt is mondta, hogy szeretné most már jó dolgokra használni az ismertségét.

Az RTL Híradó riportja:

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Tóth Vera: „Tudom, hogy sosem leszek szegény”

Az énekesnő Hajdú Péternek mesélt arról, hogy mivel pontosan tudja, milyen szegénynek lenni, mindent megtett azért, hogy ez soha többé ne következzen be.

Link másolása

hirdetés

Tóth Vera volt az Összezárva Hajdú Péterrel legutóbbi vendége. Az énekesnő többek között testvéréről, Tóth Gabiról is mesélt a műsorban, de például az is szóba került, hogy nagyon szereti a jelenlegi életét. Bár egy gyermeknek még nagyon örülne, de hozzátette: nem mindenáron szeretne gyereket vállalni.

Az énekesnő elmondta, sokat küzdött a testsúlyával, az egészségével, a legnagyobb félelme pedig, hogy visszahízza a kilóit. Mire Hajdú Péter megkérdezte tőle, hogy az elhízástól jobban fél-e, mint a szegénységtől.

"Figyelj, Peti, én tudom, hogy én sosem leszek szegény, biztos vagyok benne. Én megtettem a lépéseket annak érdekében, hogy ilyen ne fordulhasson elő velem. Félretettem, spóroltam. (...) Voltam szegény, pontosan tudom, hogy milyen az és, hogy ez milyen nyomorult állapot..."

- válaszolta Vera, aki azt is hozzátette, csak a testalkata miatt küzdött magával, a szegénység miatt sosem érzett kisebbségi érzést.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Berki Krisztián felesége úgy tudta meg, hogy koronavírusos, hogy egy kampány kedvéért teszteltette magát

Mazsi épp a nagymamáját készült meglátogatni újszülött kislányával, de még időben kiderült, hogy megfertőződött.

Link másolása

hirdetés

Berki Renáta (becenevén Mazsi) is elkapta a koronavírust - erről egy posztban számolt be Instagram-oldalán.

Mint írta, egy kampány miatt végeztetett magán koronavírus-tesztet, hogy megbizonyosodjon arról, hogy egészséges-e, azonban nem várt eredményt kapott. A gyorstesztje pozitívat mutatott, majd később SMS-ben értesítették arról, hogy a PCR-teszteredménye is pozitív lett.

Bár az eredmény meglepte, örül annak, hogy még időben kiderült, hogy megfertőződött, ugyanis a tesztelés után épp a nagymamáját készült meglátogatni nemrég született kislányával.

"Azt gondolom, hogy az esetem kiváló példa arra, hogy bár nem is gondoljuk, nem is érezzük, hogy betegek vagyunk, a baj mégis megtörténhetett volna"

- írta posztjában, amelyben a PCR-teszt eredményéről értesítő SMS-t is megmutatta egy képen (a bejegyzésben a harmadik kép).

Berki Krisztián később élő videóban jelentkezett be, amelyhez felesége is csatlakozott. Mazsi elmondta, hogy ő és kislányuk, Emma is jól van - írja a Blikk.

Az újdonsült anyuka már pénteken furcsán érezte magát, de akkor még nem gondolta, hogy ez a koronavírustól lehet. Úgy gondolta, hogy azért fáj a szeme, folyik az orra és fáradtabb, mert egyrészt a férje valamivel megríkatta, másrészt a szülés óta amúgy is érzékenyebb.

"Semmi tünetem nem volt, azt hittem arcüreggyulladásom lesz, amire én egyébként gyerekkorom óta hajlamos vagyok"

- mondta.

Arról is beszélt, hogy nyáron sokkal betegebbnek érezte magát, akkor viszont nem mutatták ki a szervezetében a koronavírust. Most pozitív lett az eredménye, de kevésbé érzi magát betegnek, mint nyáron.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: