hirdetés

SZTÁRVILÁG

Így tartja magát formában Wonder Woman, 7 kilót szedett fel a film kedvéért

A kétgyerekes Gal Gadot elárulta, mi kell ahhoz, hogy megőrizze isteni alakját.
Forrás: Insider, képek: Gal Gadot Instagram - szmo.hu
2017. december 29.

hirdetés

Gal Gadot nem csak a filmvásznon csodanő. Az egykori izraeli harci kiképző, kétgyerekes családanya hamar mindenki kedvence lett. Nem csoda, hogy a rajongók tudni szeretnék, hogyan őrzi meg a Wonder Woman formáját. Az Insider most ezt a kíváncsiságot igyekszik kielégíteni.

Testedzés

Gadot szereti vegyíteni a különböző edzésfajtákat. „Csinálok kardiót, de nem szeretem annyira. Inkább súlyt emelek.”

hirdetés

A Wonder Woman szerepére készülve megtanult bokszolni és többféle harcművészetben is elmélyült. Napi hat órát edzett, harckoreográfiával foglalkozott, lovagolt, kardiotréninget és erősítő tréninget végzett. Nagyon szereti az úgynevezett TRX edzést, „mert átmozgatja az egész testet”. Szabadidejében szívesen paddleboardozik.

Reach for the top! #flashback #weekend #fun

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot) on

Táplálkozás

Bármily meglepő, Gadot táplálkozási szokásai nem olyan szigorúak. „Próbálok egészségesen táplálkozni” – mesélte. „De azért néha megeszem egy sajtburgert. Az jót tesz a lelkemnek. Igyekszem kiegyensúlyozott lenni. Rengeteg vizet iszom.”

Ez azt jelenti, hogy naponta minimum 4-5 liter vizet iszik, az étrendje 40-50 százaléka pedig nyers élelmiszer. Késő esti nasija avokádós pirítós, gyümölcs és zöldség. Sok friss, sovány fehérjeforrást fogyaszt, például halat és csirkét. „Nem fogom vissza magam” – mondja a színésznő. „Bármit meg tudok enni. Önmérséklet és mennyiség kérdése.”

Vannak még céljai

Nagyon reméli, hogy képes lesz megtartani a mostani súlyát és fizikumát a Wonder Woman és Az igazság ligája után is.

„Rettentően vézna voltam, és mivel meghíztam, nagyon élvezem, hogy mennyivel jobban nézek ki” – nyilatkozta. „Tetszik, hogy kigömbölyödtem.” És Gadot tényleg nem a levegőbe beszél: körülbelül 7 kilót szedett fel a Wonder Woman kedvéért.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk