A Rovatból
hirdetés

Így nézett ki a mikrofondobálós Miriam a cédéjén, amit a mentoroknak adott

Erősen megváltozott azóta a külseje...

Link másolása

Talán már senkinek sem kell bemutatni Rónai Judit Miriamot, aki azzal szerzett hírnevet, hogy az X-Faktor legutóbbi válogatóján annyira eldurrant az agya a mentorok lehúzó kritikáitól, hogy mérgében hozzávágta a mikrofonját Radics Gigihez.

A lány már a bemutatkozásakor azzal hencegett, hogy külföldön már befutott énekes, saját dalai is vannak, ennek bizonyítékaként egyik cédéjét is odaadta a mentoroknak.

ByeAlex meg is lepődött a borító láttán, nem hitte el, hogy tényleg Miriam van a képen. Nem is csoda, hiszen a lány akkor még szőke és vékonyabb volt, mint most.

Íme az a bizonyos cédé, amit az Amazonon még most is meg lehet vásárolni:

Kép: Amazon

Miriam tehát tényleg igazat mondott korábbi énekesi pályafutásáról - ezt bizonyítja egy vlogger is, aki még az X-Faktor előtt ismerte a új botrányhőst.

A Bennszülött Bálna nevű youtuber elárulta, hogy első látásra nem ismerte fel a lányt, de később rájött, hogy több mint 10 évvel ezelőtt, amikor a srác - aki amúgy az idén az Eurovíziós Dalfesztiválon is szereplő AWS zenekar tagja is volt - korábbi bandájával együtt koncertezett Miriammal. Mint mondta, ők a lány nagykoncertjén léptek fel, mint előzenekar. A banda tagjai egy interjúban nevetve idézték fel, hogy Miriam már akkor is "nagyon rossz volt". Bálna azt is elmesélte, hogy emlékei szerint az "énekesnő" zenekara "nagyon nagyon vicces, szedett-vedett zenészekből állt", és Miriam ott is azt a cédét árulta a koncertjén, amit az X-Faktorban a mentoroknak is ajánlgatott.

Szerinte tíz évvel ezelőtt is popsztárként, dívaként próbált viselkedni és akkoriban is fennhordta az orrát.

Úgy látszik, Miriam most mégsem örül a hirtelen jött népszerűségnek, mert törölte magát a Facebookról, majd miután a nép rátalált az X-Faktorban is emlegetett "Sex" című videóklipjére a YouTube-on, mára már azt is eltüntette a videómegosztóról. Szerencsére azonban volt olyan, aki számított erre a lépésre és készített egy másolatot erre az esetre.

Ha még nem láttad volna, ez az a szám:

Forrás: 24.hu

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Jada Pinkett Smith „soha” nem akart feleségül menni Will Smith-hez, még sírt is az esküvőn
Annyira mérges volt a helyzetre a színésznő, hogy zokogva vonult az oltár elé. A násznép nem értette, hogy mi történik.

Link másolása

Jada Pinkett Smith-nek esze ágában sem volt feleségül menni Will Smith-hez, írja a New York Post. A színésznő erről a facebookos Red Table Talk című talkshowban beszélt még 2018-ban.

„Olyan nagy nyomás nehezedett rám fiatal színésznő létemre, és még terhes is voltam, egyszerűen nem tudtam, mit tegyek. Soha nem akartam férjhez menni”

– mondta három beszélgetőtársának, vagyis a férjének, az anyukájának és lányának Jada Pinkett Smith.

A négy évvel ezelőtti műsorban a 21 éves Willownak elárulja azt is, hogy édesanyja erőltette rájuk az esküvőt, miután Jada teherbe esett azóta 23 éves fiukkal, Jadennel. Adrienne Banfield-Norris némileg másképp emlékszik a történtekre. A 68 éves színésznő szerint Jada valóban nem akart akkor még feleségül menni Willhez, de emlékei szerint szóba sem került, hogy lánya a házasság gondolatát általában véve is elutasítja.

Jada és Will végül az anyuka nyomására 1997-ben házasodtak össze Baltimore egyik festői külvárosában. A csodás helyszín ellenére az örömanya emlékeiben is úgy él, hogy nem ez volt minden idők legjobb hangulatú lagzija.

„Az esküvő szörnyű volt” – ismerte el Banfield-Norris. A lánya megbetegedett, ráadásul nem volt hajlandó részt venni semmiben, emiatt komoly zűrzavar alakult ki. Jada Pinkett Smith erre úgy emlékszik, hogy rendkívül ideges volt az esküvő miatt. Egy idő után annyira mérges lett a helyzetre, hogy zokogva vonult az oltár elé a násznép szeme láttára.

Ezzel szemben Will Smith élete egyik legfontosabb napjának írja le az esküvőt. A friss Oscar-díjas filmsztár ötéves kora óta készült a családalapításra, minden vágya volt a házasság.

A beszélgetésben végül Will és Jada arra jutnak, hogy minden körülmény ellenére jó döntést hoztak aznap. Adrienne Banfield-Norris pedig bocsánatot kért, amiért nem tartotta tiszteletben lánya akaratát, és amiért rábeszélte az esküvőre.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Szakított Sáfrány Emese és Hornyák Ádám: „Nem gondoltam volna, hogy előbb-utóbb idáig jutunk”
Egy ideje már különváltak útjaik, de a légtornász csak most közölte a hírt követőivel.

Link másolása

Sáfrány Emese Instagram-oldalán tudatta követőivel, hogy már egy ideje szétmentek párjával és kisfia édesapjával, Hornyák Ádámmal.

„Úgy látszik ez az év a szakítás éve… Nem gondoltam volna, hogy előbb-utóbb idáig jutunk és nyilvánossá kell tennem ezt a hírt, de sajnos Ádámmal már egy ideje különváltak útjaink. Egy közös célunk megmarad az életben, mégpedig az, hogy fiunkat szeretetteljes környezetben neveljük fel és a lehető legkevesebbet érzékeljen ebből a helyzetből. Valamiért így kellett alakulnia és most jött el az a pont, hogy lezárul egy fejezet a közös életünkben”

- írta bejegyzésében.

A légtornász megköszönte a közös éveiket Ádámnak és azt, hogy neki köszönhetően édesanya lett. Kisfiuk, Nolen tavaly júniusban született.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Összeházasodott Brooklyn Beckham és Nicola Peltz
Elképesztően drága esküvőt tartottak, becslések szerint 1,3 milliárd forintba kerülhetett.
Címkép: Instagram - szmo.hu
2022. április 10.


Link másolása

David Beckham 23 éves fia, Brooklyn elvette Nicola Peltz színésznőt, most volt az esküvőjük - számolt be a Daily Mail. A hírek szerint hagyományos zsidó szertartással keltek egybe, a Peltz család felmenői miatt.

A férj, Brooklyn Beckham még egy szalvétába tekert poharat is összetört a sarka alatt, miután a rabbi összeadta őket.

A lap mutatott lesifotókat is, így kiderült, hogy az esküvőn jópár híresség jelen volt. Például a teniszező Serena Williams, Eva Longoria színésznő és Gordon Ramsay világhírű séf is. Egyébként Brooklyn Beckham is séfként próbál érvényesülni, de a Wikipedia szerint nincs igazán tapasztalata a főzésben, és semmilyen, ilyen irányú oktatásban nem vett részt.

Az esküvőn hat koszorúslány volt, köztük a 10 éves Harper Beckham is. A Daily Mail úgy számolt, hogy 1,3 milliárd forintnak megfelelő összeget költhettek az esküvőre.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Tóth Andi videón is megmutatta, milyen a jó asszony: fát vág
Az énekesnő kis nyári toppban, bakancsban állt neki, hogy megmutassa mire képes egy fejszével.

Link másolása

Fejszével a kezében pózolt Tóth Andi legújabb posztjában. Az énekesnő ennyit írt hozzá:

"Egy jó asszony. Fát vág."

Majd két képet és egy videót is mutatott arról, hogy kell "jó asszonynak" lenni:


Link másolása
KÖVESS MINKET: