/sztarvilag/igy-koszontottek-kasza-tibiek-az-elso-hazassagi-evfordulojukat/
hirdetés

Így köszöntötték Kasza Tibiék az első házassági évfordulójukat

A pár hét év él együtt, egy éve házasok, és hamarosan megszületik a kislányuk.
hirdetés

Egy éve házasodtak össze, és hamarosan megszületik első gyerekük is. Kasza Tibi és felesége Darai Andrea közösségi oldalukon köszöntötték egymást.

"Boldog első házassági évfordulót szerelmem. Mit is szoktak kívánni ilyenkor, még legalább ugyanennyit. Na inkább nem humorizálok, mert családi ünnepekben Manker nem ismer tréfát" - írta Kasza Tibi.

Boldog első házassági évfordulót szerelmem ❤️ Mit is szoktak kívánni ilyenkor, még legalább ugyanennyit ? Na inkább nem humorizálok, mert családi ünnepekben Manker nem ismer tréfát ??

13k Likes, 58 Comments - Kasza Tibor (@kaszatibiofficial) on Instagram: "Boldog első házassági évfordulót szerelmem ❤️ Mit is szoktak kívánni ilyenkor, még legalább..."

"Ma napra pontosan 1 éve volt életünk eddigi legszebb napja. 7 éve vagyunk egy pár és ebből 1 éve már házasok. Kívánom, hogy mindenki megtalálja a másik felét, én megtaláltam. Szeretlek!! @kaszatibiofficial Köszönöm, hogy vagy nekem!!!" - írta a felesége, Darai Andrea.

hirdetés

Ma napra pontosan 1 éve volt életünk eddigi legszebb napja ❤️❤️❤️ 7 éve vagyunk egy pár és ebből 1 éve már házasok ❤️ Kívánom, hogy mindenki megtalálja a másik felét, én megtaláltam ❤️❤️❤️ Szeretlek!! @kaszatibiofficial ❤️❤️ Köszönöm, hogy vagy nekem!!! ?‍?‍?

8,005 Likes, 26 Comments - KASZA-DARAI ANDREA (@darai_andrea) on Instagram: "Ma napra pontosan 1 éve volt életünk eddigi legszebb napja ❤️❤️❤️ 7 éve vagyunk egy pár és ebből 1..."hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk