hirdetés

SZTÁRVILÁG

Maga után kötötte egy kis kocsiban a gyereket, és úgy futott - Khloé Kardashian videóval ad tippet a kismamaedzéshez

Kislánya talán jobban élvezte a sétakocsikázást, mint a celebanyuka.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. május 25.

hirdetés

Sok édesanyának okoz nehézséget az, hogy a gyereknevelés és a háztartás vezetése mellett jusson ideje a mozgásra, testedzésre is. Bár a sztáranyukák általában így is találnak megoldást és időt arra, hogy magukkal foglalkozzanak, olykor még nekik is szükségük lehet egy-két okos ötletre ehhez.

Khloé Kardashian a saját tévéshowjukról ismert Kardashian családból egy hasznos tippet mutatott a követőinek arra, hogyan lehet összehangolni a testmozgást és a gyerek lefoglalását, szórakoztatását.

A reality sztár egy kis kocsit kötött magához, amibe beleültette a kislányát, és futás közben húzta maga után.

A kétéves True láthatóan élvezte, hogy édesanyja hajtotta a kocsiját, úgy érezhette magát, mintha egy hintóban ülne. A sztármami pedig igencsak megizzadhatott a nehezített futás közben, főleg az emelkedő úton.

Velük tartott Kardashian edzője is, aki lefilmezte a megmosolyogtató edzést, amit még humorosabbá tesz az, hogy a híres Eye Of The Tiger című dal hallható a háttérben az Instagramra posztolt videókban.

hirdetés

??‍♀️ lets do this! ??‍♀️ ? Eye of the Tiger ? @donamatrixtraining was really pushing me this day

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk