/sztarvilag/hosszu-katinka-plagiummal-vadoljak-kovetoi/
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Hosszú Katinkát plágiummal vádolják a követői

Az úszónő mostanában elég csajos fotókat posztol, viszont az egyikhez egy olyan idézetet írt, amit lehet, hogy nem kellett volna.
hirdetés

Hosszú Katnika a minap egy nagyon dögös fotót posztolt magáról Instagram-oldalára. A képen egy fekete ruhában van, amiből szexi lábai is kivillannak. A képen egy idézet látható, ami alá az ő neve van írva:

"Ha az álmaid nem ijesztőek, nem álmodsz elég nagyot!"

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

A fotó alatt több kommentelő is nekiment Katinkának, hogy igazából ez egy rosszul fordított Muhammad Ali-idézet, és ő úgy adja el, mintha a saját mondása lenne.

"Ez így egy plágium. Egy rosszul fordított Muhammad Ali-idézet, ami igazából így van: »if your dreams don’t scare you they aren’t big enough« – ez így tönkretette a hitelességét az egyébként jó fotónak. Az üzenet klisés lett, aki írta, biztos nem érti, mit akart üzenni Ali"

hirdetés

- írja az egyik kommentelő, de többen is egyetértettek vele, illetve bemásolták neki az eredeti angol idézet magyartalan fordítását is.

"Annyira gáz. Mástól vett idézet és a fordítása is szar.

“Ha az álmaid nem ijesztenek meg (eléggé), akkor nem elég nagyok.” A gáz meg az, hogy az ember odairja alá a saját nevét, pedig nem ő mondta. Képmutató egy világ ez, a sok összelopkodott idézettel...az önálló, saját gondolatok többet érnek. Már ha vannak. A szándék és a tett. Ennyi" - fogalmazott egy másik komemntelő.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk