hirdetés

SZTÁRVILÁG

Hosszú Katinka: nincs velem minden rendben

Csak látszat a boldog mosoly.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. július 14.

hirdetés

Hetek óta újra boldogan mosolyog a közösségi oldalain Katinka, akinek tavaly novemberben romlott meg a kapcsolata edző-férjével, és májusban jelentették be, hogy végleg szakítanak. A válás a versenyzésére is kihat, hiányzik mellőle az edző, mert szüksége van a visszajelzésekre, hogy tudja, hogyan készüljön a következő versenyszámra.

A háromszoros olimpiai bajnok úszónő a Marie Clarie magazinnak adott interjújában bevallotta, hogy noha sokat mosolyog, a látszat ellenére nincs még rendben. Úgy gondolja, pszichológiai végzettsége most inkább visszaüt a válság feldolgozásában, mert mindig azonnal szeretné tudni, mit miért érez, gondol, és próbálja a másik embert is megfejteni.

De nem adja fel.

"Gubbaszthatnék otthon, sírhatnék, milyen rossz nekem, de inkább az érem másik oldalát nézem – mondta. Az ember megerősödik, és nagyon sokat tanul magáról. De azért azt senki ne higgye, hogy már minden rendben van, csak próbálok a nehézségek ellenére is a fejlődésre koncentrálni" – tette hozzá.

Nagyon nehéz megemésztenie, hogy házassága mégsem egy életre szólt.

hirdetés

"Ilyenkor kérdőjelez meg az ember mindent, mert ha ez nem volt igaz, akkor vajon miben lehet bízni az életben?" – mondta az interjúban az Iron Lady.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk