hirdetés

SZTÁRVILÁG

Hoppá: Palvin Barbi lesz az MTV EMA egyik magyarországi műsorvezetője

A több világsztárt is felvonultató nemzetközi díjátadónak először ad otthont Magyarország.
MTI, Címkép: Wikimedia Commons - szmo.hu
2020. október 24.

hirdetés

A könnyűzenei élet egyik legrangosabb eseménye, az MTV EMA idén Magyarországról jelentkezik, melynek az alkalomhoz illően magyar műsorvezetője is lesz, méghozzá a világhírű modell, Palvin Barbara személyében - jelentette be Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő.

A nézők egy virtuális utazáson vehetnek majd részt, felfedezhetik Budapestet és több magyarországi ikonikus helyszínt, továbbá a műsor kulisszái mögé is betekinthetnek.

„Nagyon boldog vagyok, hogy én lehetek ennek a rangos, nemzetközi eseménynek az egyik magyarországi műsorvezetője, az pedig külön öröm, hogy ráadásul Magyarországról jelentkezhetek majd be a műsor során. Azt hiszem ez egy hatalmas lehetőség az országnak, végre megmutathatjuk a világnak, hogy milyen gyönyörű hazánk van”

– nyilatkozta Palvin Barbara.

hirdetés

A több világsztárt is felvonultató nemzetközi esemény további szereplőiről, magyarországi helyszíneiről később adnak tájékoztatást.

Egészen mostanáig egyszer sem adott otthont a régió ennek a világhírű eseménynek. A showhoz kapcsolódó összes televíziós, online megjelenésben Budapest és Magyarország emblematikus helyszínei központi helyet kapnak majd, amelyek egymilliárd nézőhöz jutnak el. Az egész világ figyelmét fel tudjuk hívni arra, hogy Magyarország a régió legjobb úti célja.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk