hirdetés

SZTÁRVILÁG

Váratlanul meghalt a 36 éves amerikai influenszer, aki épp ötödik gyerekével volt terhes

Reggeli kávéja közben érte a halál Emily Mitchellt, az oka egyelőre ismeretlen.
Címkép: the.hidden.way/Instagram - szmo.hu
2021. január 01.

hirdetés

Hirtelen és minden előzmény nélkül hunyt el Emily Mitchell, a 36 éves amerikai influenszer, aki a The Hidden Way nevű blogjával vált ismertté. A 107 ezer követővel rendelkező nő ráadásul ötödik gyermekével volt várandós - írja a Metro.

A Rhode Islanden élő bloggert még december 22-én érte a halál. Az okát nem osztották meg a nyilvánossággal, ám egy barátja az alábbiakat tette közzé Instagramon:

“Em hirtelen, a reggeli pirítóst és kávét fogyasztva vesztette eszméletét. Az orvosoknak egyelőre még nem sikerült a halál pontos okát megállapítaniuk.”

Emily férje, Joseph, valamint négy gyermekük, Finn, Isla, Edie és Lulu részére online adománygyűjtés indult, az oldalon már sikerült is 107 ezer dollárt, azaz közel 32 millió forintot összegyűjteni.

hirdetés

“Em óriási hatást gyakorolt az őt ismerők életére, és az elvesztése felfoghatatlan mindenki számára, aki ismerte őt. Elkötelezett anya és feleség volt, aki nagyon szerette a gyermekeit. Biztosak vagyunk benne, hogy Em most már megtért Istenhez.”

Emily blogjában vallásos hitével és családjával kapcsolatos posztokat tett közzé, ennek köszönhette népszerűségét. Novemberben árulta el, hogy ötödik gyermekét várja. Az is kiderült, hogy a meg nem született gyermek a Joey nevet kapta volna.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk