/sztarvilag/harry-herceg-es-meghan-markle-uj-otthonabol-jelentkezett-be-egy-videokonferenciara/
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Harry herceg és Meghan Markle új otthonából jelentkezett be egy videokonferenciára

Ezúttal is jó ügy érdekében emeltek szót.
hirdetés

Egy harmincperces videokonferencián vett részt Meghan Markle és Harry herceg frissen vásárolt otthonukból - írja a Daily Mail.

A visszavonult hercegi pár a Queen's Commonwealth Trust videokonferenciájába kapcsolódott be, amely nem egyedi eset, korábban a Black Lives Matter-mozgalom kapcsán is közösen beszéltek a QCT-vel.

A páros ezúttal fiatal vezetőkkel beszélt, a fő téma az volt, hogyan lehet a digitális világot, azon belül is a közösségi felületeket a jó szolgálatába állítani.

Egyúttal rámutattak arra a napjainkban egyre elharapózó problémára, milyen toxikus hatással bírnak a negatív visszajelzések.

hirdetés

A hercegné a kirakós kulcsdarabjának nevezte a kedvességet, azt, hogy ne hagyjuk magunkat elveszni a közösségi média zajában, és ne terjesszük tovább a negatív üzeneteket. Ha valaki, ő tényleg mesélhet erről, a brit sajtó ugyanis nem száll le róla, mióta bekerült a családba, és legtöbbször negatív színben tüntetik fel. Annak fontosságát is kiemelték, hogy utánanézzünk minden információnak, amit kiposztolunk, ezzel ugyanis elejét vehetjük az álhírek és a félinformációk terjedésének.

Meghan azt is bevallotta, hogy ugyan először akkor hallott a Nemzetközösségről, amikor Harry révén bekerült a brit királyi családba, azóta viszont nagyon szívén viseli a QCT sorsát, és nagyon örül, hogy ennyi tehetséges fiatal vezetővel találkozhatott a szervezet zászlaja alatt.

Harry azzal okozott kedves pillanatokat, hogy II. Erzsébetre a nagymamájaként hivatkozott, akinek a nyomdokaiban haladva kell majd egyengetniük a Nemzetgazdaság úttörő vezetőinek sorsát.

A 2018-ban alapított Queen's Commonwealth Trust a Nemzetközösség olyan fiatal és ambiciózus vezetőit fogja össze, akik egy jobb világon dolgoznak, a közösséget szolgálják. A jótékonysági szervezet elnöke Harry, míg feleségét 2019-ben nevezték ki alelnöknek. Ez volt a hercegi pár első nyilvános közös "szereplése" azóta, hogy megjelent a Szabadság nyomában című leleplező könyv, és hogy kiderült: Los Angelesből Santa Barbarára költöztek.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk