SZTÁRVILÁG

Harry herceg és Meghan Markle népszerűsége mélyebben van, mint Károly hercegé a válása után

Pedig a briteknél úgy vélték, hogy Károly herceg magánéleti válsága volt az abszolút mélypont.

Link másolása

A legfrissebb statisztikák szerint Harry herceg és felesége sosem volt még ilyen népszerűtlen a britek körében - még Károly herceget is alulmúlták - írja a Newsweek.

Mindez azért lehet nagy szó a britek számára, mert Károly herceghez hasonló mélyrepülést viszonylag keveset láttak a királyi családban: a népszerűsége akkor kezdett elindulni lefelé, mikor házassága kezdett félresiklani Diana hercegnével. Camilla Parker-Bowlesszal - aki ma már a felesége - folytatott viszony szintén nem segített túl sokat népszerűségének fenntartásában, a közvélemény csupán azt látta, hogy a trónörökös családapaként és trónörökösként megcsalja gyermekei anyját, a rendkívül közkedvelt, és a Szívek Hercegnőjének tartott Dianát. Ezt tovább fokozta a tény, hogy 1996-ban a válásig jutottak, 1997-ben pedig a hercegné autóbalesetben elhunyt - rengetegen okolták a tragédiáért a trónörököst.

Károly herceg tehát megjárta az abszolút mélypontot, bár az utóbbi 20 évben reputációja azért javulást mutatott. A válást követően az Ipsos Mori adatai szerint népszerűsége a britek körében 82 százalékról 42-re esett vissza, jelenleg 45 százalékon áll, ám úgy fest, hogy a britek már nagyjából megbocsátottak neki.

Fia, Harry herceg még apjánál is nagyobbat bukott a listán: amikor 2017-ben eljegyezte akkori barátnőjét, Meghan Markle-t, a királyi család egyik legnépszerűbb tagjaként 81 százalékon állt a britek körében. Ez akkor kezdett fogyatkozni, amikor 2020-ban bejelentette, hogy feleségével kiválnak a királyi családból. Az abszolút mélypontot az Oprah Winfrey-interjú után érte el, ahol Markle-lel kiteregették a királyi szennyest - a statisztikák történetében a legnagyobb zuhanást produkálva.

Felesége csak azért nem zuhant ekkorát, mert nála a legmagasabb érték 55 százalék volt, innen zuhant 32-re.

A felmérést a brit közvéleménykutató cég, a YouGov készítette, 1489 embert kérdeztek meg, az ő véleményeik alapján állt össze az eredmény. A listát továbbra is II. Erzsébet királyné vezeti, a lista végén pedig nem Harry és Meghan, hanem a királyné szexbotrányokba keveredett fia, András herceg áll mindössze 10 százalékkal.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Nyári Dia: „Én csak a gimis melleimet kértem vissza”
Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a mellműtétről.
Címlap: Rtl.hu - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Az Rtl Reggeli műsorának vendége volt Nyári Dia színésznő, influenszer.

Október hónapban a mellrák elleni küzdelem fontosságára hívják fel a figyelmet, ebből az apropóból mesélt magáról Nyári is, akinek fontos ez a téma. Neki mellműtétje is volt, így még jobban odafigyel a megelőzésre.

"Ez egy pozitív hozadéka volt a mellműtétnek. Azóta nagyobb figyelemmel követem, ami a testem azon területén történik."

Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a beavatkozásról.

"Azt éreztem, a nőiességemen csorba esett. Megereszkedett a mellem. Nagy hezitálás volt. Én csak a gimis melleimet kértem vissza a doktor úrtól. Féltem az operáció előtt, engem sosem altattak még."

- idézte fel a műtét előtti hezitálását Dia.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Kiderült, mi történik műsor után a Séfek Séfében megmaradt ételekkel
Egyik Instagram követője tette fel a kérdést Krausz Gábornak.
Címlap: TV2 - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Kérdezz-feleleket tartott Instagramján Krausz Gábor. A Séfek Séfében szereplő séfhez értelemszerűen a legtöbb kérdés a TV2 csatornáján futó műsor kapcsán érkezett.

Egyik követője például arra volt kíváncsi, mi történik azokkal az ételekkel, amiket nem kóstol meg a zsűri, pusztán csak bemutatják.

"Természetesen amit tudunk alapanyagot elhasználjuk, közel száz fős stáb dolgozik ezen a produkción, és nekik minden nap készít ebédet egy szakács kolléga. Amit pedig már nem használunk el, azt hazavihetik"

– írta a séf válaszként közösségi oldalán.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Marsi Anikó rendhagyó esküvőjén nem volt kötelező a családtagoknak megjelenni, de a gyűrűk is rézkábelből készültek
A műsorvezető nem hagyományos menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon, a házasságkötésük után pedig egy másik lagzira mentek vendégként.

Link másolása

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor szeptember elején kötötte össze életét egy nem hétköznapi szertartás során, aminek részleteiről a műsorvezető a Blikknek mesélt.

Mint mondta, a szeptember 9-i dátumot azért válaztották a nagy naphoz, mert férjének a 9-es a szerencseszáma, így már nyár elején megvolt a dátum. Erről akkor sem voltak hajlandóak lemondani, amikor kiderült, hogy ezen a napon egy másik esküvőre is hivatalosak:

„Megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére”

- idézte fel a műsorvezető.

Az esküvőjén nem hagyományos, fehér ruhát viselt. Lila felső és virágos szoknya volt rajta, míg a ceremóniára a családnak sem tették kötelezővé a részvételt.

„Alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről”

- indokolta Marsi, akinek a kisebbik fia jelen volt a szertartáson, sőt ő kísérte az anyakönyvvezető elé.

Akadtak még emellett érdekességek a nagy nap kapcsán, például, hogy a gyűrűk rézkábelekből készültek, melyeket a férje az egyik általuk felújított ház falaiból szedett ki korábban, majd vitte el egy ékszerkészítőhöz.

Nászút nem követte az esküvőt, de tervben van egy lakókocsis amerikai körút, vagy egy svédországi kirándulás, szintén lakóautóval.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Young G felidézte első csókját feleségével, akinek folyt a nyála, ráadásul rosszul is csókolt
Egyszerűen nem volt jó, azóta mégsem tudják egymást „levakarni”.

Link másolása

A Nyerő Páros hétfői adásában Young G arról sztorizott, hogyan ismerkedtek meg a feleségével, akinek nevét – Mészáros Norina – a közös barátaiktól sokszor hallotta.

Végül a leendő nejének a születésnapi buliján találkoztak, emlékezete szerint

„egy asztal mellett ültünk, csak beszélgettünk és ittuk egymás szavát, borozgattunk, röhögtünk, beszéltünk, beszéltünk. És akkor a végén, mint a tinifilmekben, amikor becsukod az ajtót, és az az idétlen csók... rosszul is csókolt, folyt is a nyála, minden baj volt, tudod, nem volt jó. Á, mondom, itt vége mindennek. És azóta nem tud levakarni magáról. Mondjuk én se őt.”