hirdetés

Kiderült: Harry miatt hidegült el egymástól végleg Diana és Károly herceg

Harry születése után mondta ki Károly azt a mondatot, amivel összetörte felesége szívét.
The Sun - szmo.hu
2018. szeptember 05.

hirdetés

Amikor a brit királyi család álompárja, Diana és Charles hivatalosan is különváltak 1996-ban, már mindenki tudta, hogy a házasságukkal komoly bajok vannak. Számtalan oka volt annak, hogy ez a frigy nem működött: az például biztosan, hogy Charles állítólag végig megtartotta korábbi szeretőjét, Camilla Parker-Bowlest.

De hogy mi volt az utolsó csepp a pohárban, azt Andrew Morton, Diana életrajzírója szerint maga a hercegnő árulta el. És a dolognak második fiukhoz, Harryhez van köze.

Amikor ugyanis Harry megszületett, apja állítólag csalódottan csak ennyit mondott: "Ó istenem, fiú." Diana ugyan tudta, hogy férje kislányra vágyott, ezért titokban is tartotta a második kicsi nemét, de ez a lekicsinylő félmondat annyira szíven ütötte, hogy bevallása szerint "a szívében akkor zárult le minden ajtó a férje felé."

Charles annak sem örült, hogy Harry haja vörös, pedig Diana családjában ez örökletes, a bátyja is vörös. A hercegnő mindenesetre "isteni csodának" tartotta második fiát is, és ugyanúgy szerette, mint Vilmost. A házasságának viszont akkor már végleg befellegzett.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk