SZTÁRVILÁG

Harry és Vilmos herceg sosem voltak igazán jóban – állítja a brit királyi család egyik életrajzírója

A szakértő szerint a két fivér valójában sosem jött ki annyira jól egymással, mint azt kifelé mutatták.

Link másolása

Miután Harry herceg a királynő platinajubileuma alkalmából először utazott haza Angliába a családjával azóta, hogy 2020 elején feleségével együtt hivatalosan kiváltak a királyi családból, sokan árgus szemmel figyelték, hogy hogyan fog viselkedni a bátyjával.

Ugyanis már évek óta tudni lehet, hogy a két herceg közötti viszony nem a legjobb, főleg amióta Harry összeházasodott Meghan Markle-lel. A Megxit pedig tovább mélyítette az elhidegülést, pláne hogy egyes pletykák szerint Vilmos sem tudta előzetesen, hogy Harryék ki akarják vonni magukat a királyi családból.

Az Oprah Winfrey-nek adott tavaly márciusi interjújában a fiatalabb herceg elismerte, hogy nincsenek túl jóban Vilmossal. Akkor úgy fogalmazott, „teljesen külön utakon járnak”, és „nagy a távolság köztük” (nem csak fizikai értelemben), de reméli, hogy „az idő majd meggyógyít mindent”.

Harry és Vilmos kapcsolata azonban korábban sem volt felhőtlen, sőt valójában soha nem voltak túl közel egymáshoz - állítja egy királyi életrajzíró.

„Bár úgy tettek, mintha, de igazából a két fiú sosem jött ki annyira jól. Leültek együtt tévéinterjút adni a közös ügyeikről, de sosem voltak túl jó barátok”

– mondta Ingrid Seward a Mirrornak.

Azt is elárulta, hogy Katalin hercegné mindent megtett, hogy közelebb hozza egymáshoz a két herceget, de próbálkozásai kudarcba fulladtak.

A királyi család ügyeinek szakértője arról is beszélt, hogy bár Vilmos mindig is vigyázott Harryre, most úgy érzi, már nem tud többet tenni érte. Már inkább arra koncentrál, amit el tud érni, és nem pazarolja az idejét olyasmikre, amiken már nem tud változtatni - tette hozzá.

„Tudja, hogy mi vár rá, és azt is, milyen nehéz ez, de Katalin és apja, Károly herceg támogatásával továbbra is pozitív és optimista a jövőjét illetően”

– mondta Seward.

Ezzel arra utalhatott, hogy Harry herceg az Oprah-interjúban azt is mondta, szerinte apja, Károly herceg és bátyja, Vilmos herceg is „csapdában” van a királyi családban betöltött szerepük és kötelezettségeik miatt.

Ingrid Seward a Fülöp hercegről szóló Prince Philip Revealed című életrajzi könyv szerzője és a királyi család életével foglalkozó Majesty magazin főszerkesztője.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Nyári Dia: „Én csak a gimis melleimet kértem vissza”
Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a mellműtétről.
Címlap: Rtl.hu - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Az Rtl Reggeli műsorának vendége volt Nyári Dia színésznő, influenszer.

Október hónapban a mellrák elleni küzdelem fontosságára hívják fel a figyelmet, ebből az apropóból mesélt magáról Nyári is, akinek fontos ez a téma. Neki mellműtétje is volt, így még jobban odafigyel a megelőzésre.

"Ez egy pozitív hozadéka volt a mellműtétnek. Azóta nagyobb figyelemmel követem, ami a testem azon területén történik."

Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a beavatkozásról.

"Azt éreztem, a nőiességemen csorba esett. Megereszkedett a mellem. Nagy hezitálás volt. Én csak a gimis melleimet kértem vissza a doktor úrtól. Féltem az operáció előtt, engem sosem altattak még."

- idézte fel a műtét előtti hezitálását Dia.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Kiderült, mi történik műsor után a Séfek Séfében megmaradt ételekkel
Egyik Instagram követője tette fel a kérdést Krausz Gábornak.
Címlap: TV2 - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Kérdezz-feleleket tartott Instagramján Krausz Gábor. A Séfek Séfében szereplő séfhez értelemszerűen a legtöbb kérdés a TV2 csatornáján futó műsor kapcsán érkezett.

Egyik követője például arra volt kíváncsi, mi történik azokkal az ételekkel, amiket nem kóstol meg a zsűri, pusztán csak bemutatják.

"Természetesen amit tudunk alapanyagot elhasználjuk, közel száz fős stáb dolgozik ezen a produkción, és nekik minden nap készít ebédet egy szakács kolléga. Amit pedig már nem használunk el, azt hazavihetik"

– írta a séf válaszként közösségi oldalán.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Marsi Anikó rendhagyó esküvőjén nem volt kötelező a családtagoknak megjelenni, de a gyűrűk is rézkábelből készültek
A műsorvezető nem hagyományos menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon, a házasságkötésük után pedig egy másik lagzira mentek vendégként.

Link másolása

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor szeptember elején kötötte össze életét egy nem hétköznapi szertartás során, aminek részleteiről a műsorvezető a Blikknek mesélt.

Mint mondta, a szeptember 9-i dátumot azért válaztották a nagy naphoz, mert férjének a 9-es a szerencseszáma, így már nyár elején megvolt a dátum. Erről akkor sem voltak hajlandóak lemondani, amikor kiderült, hogy ezen a napon egy másik esküvőre is hivatalosak:

„Megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére”

- idézte fel a műsorvezető.

Az esküvőjén nem hagyományos, fehér ruhát viselt. Lila felső és virágos szoknya volt rajta, míg a ceremóniára a családnak sem tették kötelezővé a részvételt.

„Alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről”

- indokolta Marsi, akinek a kisebbik fia jelen volt a szertartáson, sőt ő kísérte az anyakönyvvezető elé.

Akadtak még emellett érdekességek a nagy nap kapcsán, például, hogy a gyűrűk rézkábelekből készültek, melyeket a férje az egyik általuk felújított ház falaiból szedett ki korábban, majd vitte el egy ékszerkészítőhöz.

Nászút nem követte az esküvőt, de tervben van egy lakókocsis amerikai körút, vagy egy svédországi kirándulás, szintén lakóautóval.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Young G felidézte első csókját feleségével, akinek folyt a nyála, ráadásul rosszul is csókolt
Egyszerűen nem volt jó, azóta mégsem tudják egymást „levakarni”.

Link másolása

A Nyerő Páros hétfői adásában Young G arról sztorizott, hogyan ismerkedtek meg a feleségével, akinek nevét – Mészáros Norina – a közös barátaiktól sokszor hallotta.

Végül a leendő nejének a születésnapi buliján találkoztak, emlékezete szerint

„egy asztal mellett ültünk, csak beszélgettünk és ittuk egymás szavát, borozgattunk, röhögtünk, beszéltünk, beszéltünk. És akkor a végén, mint a tinifilmekben, amikor becsukod az ajtót, és az az idétlen csók... rosszul is csókolt, folyt is a nyála, minden baj volt, tudod, nem volt jó. Á, mondom, itt vége mindennek. És azóta nem tud levakarni magáról. Mondjuk én se őt.”

Ajánljuk