/sztarvilag/harry-es-meghan-a-netflix-realitysorozataban-engednek-majd-betekintest-a-mindennapjaikba/
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Harry és Meghan realitysorozatban engedik be a kamerákat az életükbe a Netflixen

Három hónapig fogják követni őket a filmesek.
hirdetés

Harry herceg és Meghan Markle beleegyezett abba, hogy a Netflix egy realitysorozatot készítsen róluk - írja a Sun nevű brit bulvárlap.

A hercegi pár korábban kötött egy 112 millió fontos (45,1 millárd forint), műsorkészítésre vonatkozó szerződést a streaming szolgáltatóval, de az nem kötelezte volna őket arra, hogy ők is szerepeljenek benne. Egy informátor szerint viszont

Meghan azt akarja, hogy a világ megismerné az ő valódi énjét, és Harryvel együtt szeretnének egy kis betekintést engedni az életükbe. Egyelőre annyit lehet tudni, hogy a filmesek három hónapon keresztül követik majd a párt, a dokusorozat pedig főként a jótékonykodó tevékenységeikre fog fókuszálni.

Az még nem derült ki, hogy a kamerák Harryék kilenc hálószobás kaliforniai villájában is foroghatnak-e, ezért kérdéses, hogy a magánéletükből mennyit fognak látni a nézők. Egyedül az adhat egy kis reményt erre, hogy Meghan szeretné megmutatni a valódi oldalát.

hirdetés

A szakértők szerint azonban elég furcsa, hogy Meghanék bevállalták a reality forgatását, ami ráadásul valószínűleg a brit királyi családnak sem fog tetszeni.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk