/sztarvilag/hajdu-peter-eljegyezte-20-evvel-fiatalabb-szerelmet-gyuru/
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Hajdú Péter eljegyezte 20 évvel fiatalabb szerelmét

A gyűrű méretével voltak csak problémák.
hirdetés

Hajdú Péter megkérte a nála 20 évvel fiatalabb párja, Eszter kezét - számolt be a Blikk. Hajdú a lapnak azt is elárulta, hogyan történt a lánykérés.

A televíziós Eszter 25. születésnapján tette fel a nagy kérdést: vacsorával és tortával várta szerelmét.

"Megkértem a cukrászt, hogy a tortába rejtse bele egy dobozban a jegygyűrűt. Amikor Eszter megpróbálta felvágni, nem sikerült. Először azt hitte, meg van fagyva, majd amikor meglátta a dobozt, meghatódott. Azonnal igent mondott, igazán érzelmes pillanat volt"

- mesélte Hajdú Péter, aki azt is elárulta, nem kért engedélyt a lánykéréshez párja apjától, de amikor aztán közösen megosztották a hírt Eszter családjával, mindenki örült a döntésüknek.

Hajdú amúgy egy gyémántgyűrűt vásárolt kedvesének.

hirdetés

"Nem vagyok híve annak, hogy milliókat kell költeni jegyajándékra, de gyönyörű ékszert választottam, pici gyémánt ékesíti. Nem volt könnyű feladat, mert Eszter nem hord gyűrűt, nem tudtam a méretét. Próbáltam viszonyítani, de persze elsőre nem találtam el, szerencsére azóta megoldottuk a problémát"

- mondta a televíziós.

Hajdú Péter és Eszter egyébként 1 éve alkot egy párt. A tévés és korábbi felesége, Sarka Kata ugyanis még csak két éve vált el. Eszterrel pedig tavaly év végén az RTL Klub Reggeli című műsorában, a lány munkahelyén találkoztak. Az első pillanatban megkedvelték egymást, találkozgatni kezdtek, és hamarosan mindkettejük számára nyilvánvalóvá vált: ez nem egy futó kaland lesz.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk