hirdetés

SZTÁRVILÁG

Háború - Jimmy Fallon, Stephen Colbert és Conan visszaszóltak Trumpnak

'Te vagy az elnök. Minek tweetelgetsz nekem?'
Mashable, képek: Twitter, Giphy - szmo.hu
2018. június 27.

hirdetés

Lehet, hogy Donald Trumpnak inkább bevándorlási politikájának borzalmas következményeit kellene orvosolnia, de ő ehelyett inkább azzal töltötte a hétfő estét, hogy a legnépszerűbb late night show műsorvezetőket alázta, írja a Mashable.

Jimmy Fallon, Stephen Colbert és Jimmy Kimmel is kapott belőle, ők pedig ezt nem is hagyták szó nélkül.

Az egész egyébként azzal kezdődött, hogy Fallon 2016-ban, még az elnökválasztás előtt meghívta műsorába beszélgetni Trumpot, majd egy óvatlan pillanatban felborzolta a haját. A kollégái közül ez azonban sokaknak nem tetszett, lévén túl emberinek mutatta be a diktátor hajlamú elnökjelöltet, és a műsor nézettsége is esett. Fallon pár napja beismerte, hogy utólag ő is megbánta a lépését, Trump pedig – aki néha úgy tűnik, egész nap a Twittert figyeli – válaszolt is rá: „légy férfi” – írta Fallonnak.

Aztán hétfőn egy Dél-Karolinában tartott politikai eseményen Trump a nagyközönség előtt mindhárom komikus ellen felszólalt, Kimmelt például „borzalmasnak” nevezte. Fallon szerinte „elveszett lélek”, aki amúgy jó srác lenne, de nem az.

Jimmy Fallon már aznap este reagált a show-jában: a nyitómonológjában azt a kérdést tette fel, hogy Trumpnak „Nem kéne neki ennél fontosabb dolgokkal foglalkoznia? Mit csinálsz?! Te vagy az elnök. Minek tweetelgetsz nekem?”

hirdetés

Ám ekkor még hátra volt az éles szellemességéről ismert Colbert, akit Trump konkrétan meg sem nevezett a beszédében, de mindenki tudja, hogy rá gondolt, amikor azt mondta, ő a „fickó a CBS-ről”, s aki az elnök szerint egy „senkiházi”.

The Late Show on Twitter

Late night hosts @StephenAtHome, @JimmyFallon and @ConanOBrien collude with each other on how to respond to the president. #LSSC https://t.co/slMtGxnOhL

Ezután kedden Colbert és Fallon összeálltak mint „késő esti senkiháziak” Colbert műsorában, a The Late Show-ban s megkérdezték a veterán komikus nagyágyút, Conan O'Brient, hogy döntse el ő, hogyan kellene erre válaszolniuk. „Donald Trump? – kérdezett vissza O’Brian a videóhívás közben – Az ingatlanos pasi, aki steaket árul? Elnök lett?” Majd hozzátette, hogy szerinte adjanak Trumpnak időt. Az egész videó humorát egyébként az adja, ahogy magukat és a helyzetet szándékosan bagatellizálják a műsorvezetők: Conan épp tiszta hab, és a mellkasa borotválására készül, Colbert pedig mielőtt elkezdődik a beszélgetésük, egy nagyon rossz szójáték-poént talál ki Trumpra a gépe előtt, mintha zseniális lenne (nem narancs, hanem banán, a bananas bolondot is jelent angolul).


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Két évnyi házasság után válik Koncz Zsófia fideszes képviselő és férje

A Blikk információi szerint Koncz Zsófia és párja 2018-ban egy igazi álomesküvőn házasodott össze.
Címkép: MTI/Vajda János - szmo.hu
2021. január 12.

hirdetés

Két évnyi házasság után válik Koncz Zsófia fideszes képviselő és férje, Dávid - írta meg a Blikk egy neve elhallgatását kérő forrásra hivatkozva.

Koncz Zsófia tavaly októberben egy fontos választást nyert meg a Fidesznek. A motorbalesetben elhunyt édesapja, Koncz Ferenc képviselő után ugyanis a kormánypárt őt indította a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 6. számú választókerületben tartott időközi országgyűlési választáson, amelyen aztán ő kapta a legtöbb szavazatot.

A lap információi szerint Koncz Zsófia és férje 2018 áprilisában házasodtak össze Szerencsen. A pár igazi álomesküvőt tartott: napokra lefoglalták a szerencsi várat, hatalmas sátrat húztak fel, ötszáz fős vendégsereget hívtak, a várost pedig öt hintóval járta körül a család.

Két év házasság után azonban a válás mellett döntöttek. A lap információit Koncz Zsófia is megerősítette.

"Igen, a hír igaz – a házasság felbontásáról szóló döntésünket, hosszú utat bejárva, közösen, együttes akarattal hoztuk meg, minden kérdésben pedig vita nélkül állapodtunk meg. Az életünket – bár külön folytatjuk, mégis – egymást becsülve és továbbra is mindenben segítve kívánjuk mindezt tenni. Válásunk további részleteiről sem most, sem a későbbiekben nem kívánunk nyilatkozni, és arra szeretnénk kérni a sajtó munkatársait, hogy magánéletünk tiszteletben tartásával támogassanak bennünket. Köszönjük!"

- fogalmazott közleményében a fideszes képviselő.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés

Kucsera Gábornak újabb tetoválása lett, ám nem mindennapi mintát vállalt be

A kajakos kisfia rajzát tetováltatta magára, amin ketten, apa és fia állnak egymás mellett kézen fogva.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 12.

hirdetés

Kucsera Gábor testét eddig is nagyon sok tetoválás díszítette, de a napokban megint elment egy tetoválószalonba, amit követőivel is megosztott Instagram-storyjában.

Nemcsak egy, hanem két újabb tetoválást is beszerzett, először az egész lábát beborító mintákat egészítették ki, majd ezt követte egy másik tetkó, ami igazán aranyosra sikeredett.

A karjára kisfia, Beni rajzát varratta fel, ami őt és a kisfiút ábrázolja kézen fogva. Felettük pedig ez olvasható: "Beni és apa".

A világbajnok kajakozóról köztudott, hogy nagyon jó és szoros kapcsolatban van gyerekeivel, így azért nem olyan meglepő tőle ez a nagyon kedves szülői gesztus.

Forrás: Blikk

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Galambos Lajos: „Jó döntést hoztam, mikor elköltöztem a családomtól”

A zenész is elkapta a koronavírust, ezért most ideiglenesen Budapestre költözött, hogy megóvja a családját.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 12.

hirdetés

Galambos Lajos is elkapta a koronavírust, erre hivatkozva nem jelent meg hétfő reggel a Budaörsi Járásbíróságon.

A zenész a Blikknek elmondta, hogy nagyon megijedt, amikor tapasztalta magán a fertőzés tüneteit. Először hőemelkedése volt, majd lázas lett, és a végtagjai is zsibbadtak. Vasárnap pozitív lett a gyorstesztje, ezért egy PCR-tesztet is elvégeztetett, ennek még nem érkezett meg az eredménye.

Ügyvédje szerint Lagzi Lajcsit megviseli a betegség, ráadásul a családjáért is nagyon aggódik. Felesége, Boglárka különösen veszélyeztetett a koronavírus szempontjából, hiszen tüdőbeteg. A zenész ezért a biztonság kedvéért ideiglenesen elköltözött otthonról.

"A családom jól van, de távol tartom magam tőlük, nem akarom bajba hozni a szeretteimet, vagy adott esetben megfertőzni őket, főleg a feleségemet nem, aggódom érte. Ezért is döntöttem úgy, hogy egy időre Budapestre költözöm, ha pedig megjön a teszt eredménye és adott esetben pozitív lesz, akkor a családi ház egy elszeparált, külön bejárattal rendelkező részébe költözöm. Szerencsére alapvetően minden rendben, de meg vagyok zavarodva. Az biztos, hogy jó döntést hoztam, mikor elköltöztem a családomtól, hiszen ez a felelősségteljes viselkedés, hogy óvom őket"

- mondta Galambos Lajos.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: