/sztarvilag/ha-szembeszallsz-veluk-haborut-inditanak-es-veged-oszinten-kitalalt-a-filmes-szakmarol-ubrankovics-julia/
hirdetés

SZTÁRVILÁG

"Ha szembeszállsz velük, háborút indítanak, és véged" – állítja a filmes szakmáról Ubrankovics Júlia

Az RTL Klubtól kirúgott színésznő szerint nem ő az egyetlen, akivel így bánnak el.
hirdetés

Ismét megszólalt Ubrankovics Júlia, akit váratlanul rúgtak ki A Tanár című sorozatból, amelyben főszerepet játszott Nagy Ervin mellett. Az RTL Klub nem sokkal a második évad forgatása előtt közölte a színésznővel, hogy nem elégedettek a munkájával, ráadásul Nagy Ervin sem tud vele jól együtt dolgozni, ezért nem foglalkoztatják tovább. Sőt, már az is kiderült, hogy az új női főszereplő Trokán Nóra lesz.

Ubrankovics Júlia nemrég a Blikknek úgy nyilatkozott, a csatorna ezzel megtörte a karrierjét, mert munka nélkül maradt. Most a Borsnak beszélt arról, hogy tapasztalatai szerint itthon hogy működnek a dolgok a filmes világban:

"Kellesz, amíg úgy gondolják, ha viszont nem, akkor egyik napról a másikra kilök a rendszer, és bezáródik mögötted az ajtó. Ha kussolsz, még lehet, hogy kapsz valami munkát, ha szembeszállsz velük, akkor viszont háborút indítanak, és véged. Pedig a filmes szakma alapvetően nem ilyen, ezért nem okés, ami most zajlik.

Sokat dolgoztam itthon és külföldön, a szakmánk alapja a konfliktuskezelés, a nyitottság az alkotók között, akkor is, ha különböznek a vélemények" - mondta a színésznő, hozzátéve, hogy szerinte nem ő az egyetlen művész ebben az országban, akivel így bánnak.

A színésznő még mindig meg van döbbenve azon, hogy ilyen sokára tudta meg, hogy már nem szerepelhet többé a sorozatban.

hirdetés

"Azt gondolom, hogy ezt el le­hetett volna elegánsabban, korrektebben is intézni, semmi okuk nem volt rá, hogy ilyen módon bú­csúzzunk el egymástól. Elfogadom, hogy esetleg nem tetszik a munkám, mondjuk ötvenvalahány napot dolgoztunk együtt, ha nem voltak velem elégedettek, miért nem szóltak a huszonkettedik napon, vagy akármikor?"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk