SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

„Ha nem lenne bébiszitter, ebbe bele is szakadnék” - Majka felesége őszintén beszélt az anyaságról

Majoros Hajnalka elárulta, hogy az ő családjukban sem megy minden zökkenőmentesen.

Link másolása

Meglepő őszinteséggel beszélt családi életükről Majoros Hajnalka. Bár Majkával már régóta dúl a szerelem és már két szép fiuk is van, még náluk se megy minden úgy, mint a karikacsapás.

"Van egy képed arról, hogy milyen anya leszel, elképzeled, hogy mi mindenre lesz időd, majd belecsöppensz a közepébe, és rájössz, hogy ez minden képzeleted felülírja. Nem készítik fel az anyákat arra, hogy mi vár rájuk. Természetesen nem kell eltagadni azt sem, hogy ez mennyire csodálatos érzés, és a világ legjobb dolga anyának lenni, de muszáj lenne azt is elmondani, hogy milyen kőkemény „munka” is. Nekem az a módszerem, hogy nem stresszelek, mert szerintem ha stresszelnék, biztos össze is omlanék... Már hét éve a gyerekekre kelek, természetesen velük kezdődik és velük ér véget a napom. Őszintén szólva én nagyon irigylem azokat a szülőket, akik olyan lazák tudnak lenni. Én nem tudok ilyen lenni, nekem tervezni, szervezni kell"

- mondta az édesanya a Lokálnak.

Mint mondta, az anyai teendők mellett azért neki is szüksége van egy kis időre, amit magára és a szerelmére fordíthat. Mivel férje, Majka sokat dolgozik, így Hajni alkalmazkodik hozzá, hogy együtt tudjanak lenni.

"Ehhez az is kell, hogy segítségem legyen, sajnos anyukám sokat betegeskedik, számíthatok rá, de nem akarom őt terhelni. Muszáj volt felvennünk egy bébiszittert, és ha nem lenne, akkor azt hiszem, ebbe bele is szakadnék. Szerencsére a második gyerek után már mi is könnyebben rávesszük magunkat Petivel arra, hogy elutazzunk kettesben."

Hajnalka azt is elmondta, hogy szerencsésnek érzi magát, amiért párja "tripla annyit dolgozik", hogy neki ne kelljen újra munkába állnia, de nem zárja ki, hogy később az anyai teendőkön kívül mással is foglalkozna.

"Ha én is visszamennék dolgozni, nem tudnánk ezt a családi életet biztosítani. De már nálam is eljött az a pont, hogy szeretnék majd valamivel foglalkozni, de tudom, hogy az inkább hobbiszinten jöhet majd szóba. Egy anyának biztonságot kell adnia a gyerekeinek és a párjának, én biztosítom a család melegét"

- mondta az egykori modell.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Jada Pinkett Smith „soha” nem akart feleségül menni Will Smith-hez, még sírt is az esküvőn
Annyira mérges volt a helyzetre a színésznő, hogy zokogva vonult az oltár elé. A násznép nem értette, hogy mi történik.

Link másolása

Jada Pinkett Smith-nek esze ágában sem volt feleségül menni Will Smith-hez, írja a New York Post. A színésznő erről a facebookos Red Table Talk című talkshowban beszélt még 2018-ban.

„Olyan nagy nyomás nehezedett rám fiatal színésznő létemre, és még terhes is voltam, egyszerűen nem tudtam, mit tegyek. Soha nem akartam férjhez menni”

– mondta három beszélgetőtársának, vagyis a férjének, az anyukájának és lányának Jada Pinkett Smith.

A négy évvel ezelőtti műsorban a 21 éves Willownak elárulja azt is, hogy édesanyja erőltette rájuk az esküvőt, miután Jada teherbe esett azóta 23 éves fiukkal, Jadennel. Adrienne Banfield-Norris némileg másképp emlékszik a történtekre. A 68 éves színésznő szerint Jada valóban nem akart akkor még feleségül menni Willhez, de emlékei szerint szóba sem került, hogy lánya a házasság gondolatát általában véve is elutasítja.

Jada és Will végül az anyuka nyomására 1997-ben házasodtak össze Baltimore egyik festői külvárosában. A csodás helyszín ellenére az örömanya emlékeiben is úgy él, hogy nem ez volt minden idők legjobb hangulatú lagzija.

„Az esküvő szörnyű volt” – ismerte el Banfield-Norris. A lánya megbetegedett, ráadásul nem volt hajlandó részt venni semmiben, emiatt komoly zűrzavar alakult ki. Jada Pinkett Smith erre úgy emlékszik, hogy rendkívül ideges volt az esküvő miatt. Egy idő után annyira mérges lett a helyzetre, hogy zokogva vonult az oltár elé a násznép szeme láttára.

Ezzel szemben Will Smith élete egyik legfontosabb napjának írja le az esküvőt. A friss Oscar-díjas filmsztár ötéves kora óta készült a családalapításra, minden vágya volt a házasság.

A beszélgetésben végül Will és Jada arra jutnak, hogy minden körülmény ellenére jó döntést hoztak aznap. Adrienne Banfield-Norris pedig bocsánatot kért, amiért nem tartotta tiszteletben lánya akaratát, és amiért rábeszélte az esküvőre.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Szakított Sáfrány Emese és Hornyák Ádám: „Nem gondoltam volna, hogy előbb-utóbb idáig jutunk”
Egy ideje már különváltak útjaik, de a légtornász csak most közölte a hírt követőivel.

Link másolása

Sáfrány Emese Instagram-oldalán tudatta követőivel, hogy már egy ideje szétmentek párjával és kisfia édesapjával, Hornyák Ádámmal.

„Úgy látszik ez az év a szakítás éve… Nem gondoltam volna, hogy előbb-utóbb idáig jutunk és nyilvánossá kell tennem ezt a hírt, de sajnos Ádámmal már egy ideje különváltak útjaink. Egy közös célunk megmarad az életben, mégpedig az, hogy fiunkat szeretetteljes környezetben neveljük fel és a lehető legkevesebbet érzékeljen ebből a helyzetből. Valamiért így kellett alakulnia és most jött el az a pont, hogy lezárul egy fejezet a közös életünkben”

- írta bejegyzésében.

A légtornász megköszönte a közös éveiket Ádámnak és azt, hogy neki köszönhetően édesanya lett. Kisfiuk, Nolen tavaly júniusban született.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Összeházasodott Brooklyn Beckham és Nicola Peltz
Elképesztően drága esküvőt tartottak, becslések szerint 1,3 milliárd forintba kerülhetett.
Címkép: Instagram - szmo.hu
2022. április 10.


Link másolása

David Beckham 23 éves fia, Brooklyn elvette Nicola Peltz színésznőt, most volt az esküvőjük - számolt be a Daily Mail. A hírek szerint hagyományos zsidó szertartással keltek egybe, a Peltz család felmenői miatt.

A férj, Brooklyn Beckham még egy szalvétába tekert poharat is összetört a sarka alatt, miután a rabbi összeadta őket.

A lap mutatott lesifotókat is, így kiderült, hogy az esküvőn jópár híresség jelen volt. Például a teniszező Serena Williams, Eva Longoria színésznő és Gordon Ramsay világhírű séf is. Egyébként Brooklyn Beckham is séfként próbál érvényesülni, de a Wikipedia szerint nincs igazán tapasztalata a főzésben, és semmilyen, ilyen irányú oktatásban nem vett részt.

Az esküvőn hat koszorúslány volt, köztük a 10 éves Harper Beckham is. A Daily Mail úgy számolt, hogy 1,3 milliárd forintnak megfelelő összeget költhettek az esküvőre.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Tóth Andi videón is megmutatta, milyen a jó asszony: fát vág
Az énekesnő kis nyári toppban, bakancsban állt neki, hogy megmutassa mire képes egy fejszével.

Link másolása

Fejszével a kezében pózolt Tóth Andi legújabb posztjában. Az énekesnő ennyit írt hozzá:

"Egy jó asszony. Fát vág."

Majd két képet és egy videót is mutatott arról, hogy kell "jó asszonynak" lenni:


Link másolása
KÖVESS MINKET: