SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

„Ha itt nem kellek, visszamegyek Londonba, ott értékelnek” – megszólaltak az X-Faktor kiesői

Imi Plaza nagyon csalódott volt a kiesés után, de a Beneath My Skin, Tóth Roland és a The Palace sem számított arra, hogy már az első élő adásban búcsúzniuk kell.

Link másolása

A jubileumi X-Faktor első élő adásában máris négy versenyzőnek kellett búcsúznia a versenytől. A Beneath My Skin, Imi Plaza, Tóth Roland és a The Palace számra is véget ért a műsor.

A kiesett versenyzőkkel az adás után beszélgettünk. A Beneath My Skin frontembere a Szeretlek Magyarországnak elmondta, eleinte biztosak voltak abban, hogy továbbjutnak, viszont amikor a veszélyzónába kerültek, már érezték, lehet, hogy búcsúzniuk kell.

“Nagyon jól éreztük magunkat a színpadon és a produkciónk is úgy sikerült, ahogy azt elképzeltük. Azért ezt a dalt választottuk, mert úgy gondoltuk, hogy elsőként ezzel kell kezdenünk, hiszen számunkra is egy kihívás volt. Eleinte biztosak voltunk benne, hogy továbbjutunk, viszont miután veszélyzónába kerültünk, már neccesnek éreztük, mivel nagyon jó volt mindenki. Jó lett volna előadni még egy saját dalt, de nem vagyunk csalódottak.

Megyünk tovább, hamarosan egy versenyen veszünk részt, és az X-Faktor több döntősével is beszélgettünk már arról, hogy szeretnénk közös dalt csinálni” - fogalmazott Dunai Gergő.

Imi Plaza csalódottan nyilatkozott lapunknak, mint mondja, ő is arra számított, hogy továbbjut az első adásban.

“A színpadon remekül éreztem magam, és azt gondolom, mindent beleadtam a produkcióba. Én arra számítottam, hogy továbbjutok, hogy nyitottak lesznek az emberek az újra, a frissességre, de nem így történt. Nem értem...Viszont, ha itt nem kellek, akkor megyek oda, ahol igen, szóval az a terv, hogy visszamegyek Londonba, ott értékelnek”

- mondta az énekes.

Tóth Roland számára hatalmas élmény volt a műsor, de mint mondja: tudja, még sokat kell tanulnia.

“Az X-Faktor egy hatalmas élmény volt számomra! Úgy érzem, hogy egész életemben a zenével szeretnék foglalkozni, de tudom, hogy még nagyon sok dolgot kell tanulnom ezen téren. Viszont számomra itt nem ért véget ez az egész: dolgozom tovább a saját dalaimon, képezni szeretném magam”

- fogalmazott Roland.

A The Palace tagjai úgy gondolják, ők mindent beleadtak a produkcióba, a legjobb teljesítményüket nyújtották, ezért emelt fővel mennek haza.

“Az elmúlt másfél hónap stresszes volt, nagy volt rajtunk a nyomás, és ez ezen a héten végképp kiéleződött. Ennek ellenére jól éreztük magunkat az élő show-ban, azt gondoljuk, hogy a legjobb teljesítményünket nyújtottuk, ezért emelt fővel tudunk hazamenni. Ha azt éreznénk, hogy rosszul sikerült a produkció, akkor nyilván az egy fekete felhőkét lebegne fölöttünk. De mi mindent megtettünk, amit tudtunk. Amikor lement a produkció nagyon bíztunk benne, hogy a nézők is hallották és érezték, amit mi a színpadon, hogy milyen nagy energia volt ebben a produkcióban. Úgy néz ki, hogy ez annyira nem jött át a képernyőn”

- mondják a zenekar tagjai, akik azt is hozzátették: a terveik a kiesés után is ugyanazok: szeretnének dalokat írni, saját lemezt készíteni és minél többet koncertezni.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Jada Pinkett Smith „soha” nem akart feleségül menni Will Smith-hez, még sírt is az esküvőn
Annyira mérges volt a helyzetre a színésznő, hogy zokogva vonult az oltár elé. A násznép nem értette, hogy mi történik.

Link másolása

Jada Pinkett Smith-nek esze ágában sem volt feleségül menni Will Smith-hez, írja a New York Post. A színésznő erről a facebookos Red Table Talk című talkshowban beszélt még 2018-ban.

„Olyan nagy nyomás nehezedett rám fiatal színésznő létemre, és még terhes is voltam, egyszerűen nem tudtam, mit tegyek. Soha nem akartam férjhez menni”

– mondta három beszélgetőtársának, vagyis a férjének, az anyukájának és lányának Jada Pinkett Smith.

A négy évvel ezelőtti műsorban a 21 éves Willownak elárulja azt is, hogy édesanyja erőltette rájuk az esküvőt, miután Jada teherbe esett azóta 23 éves fiukkal, Jadennel. Adrienne Banfield-Norris némileg másképp emlékszik a történtekre. A 68 éves színésznő szerint Jada valóban nem akart akkor még feleségül menni Willhez, de emlékei szerint szóba sem került, hogy lánya a házasság gondolatát általában véve is elutasítja.

Jada és Will végül az anyuka nyomására 1997-ben házasodtak össze Baltimore egyik festői külvárosában. A csodás helyszín ellenére az örömanya emlékeiben is úgy él, hogy nem ez volt minden idők legjobb hangulatú lagzija.

„Az esküvő szörnyű volt” – ismerte el Banfield-Norris. A lánya megbetegedett, ráadásul nem volt hajlandó részt venni semmiben, emiatt komoly zűrzavar alakult ki. Jada Pinkett Smith erre úgy emlékszik, hogy rendkívül ideges volt az esküvő miatt. Egy idő után annyira mérges lett a helyzetre, hogy zokogva vonult az oltár elé a násznép szeme láttára.

Ezzel szemben Will Smith élete egyik legfontosabb napjának írja le az esküvőt. A friss Oscar-díjas filmsztár ötéves kora óta készült a családalapításra, minden vágya volt a házasság.

A beszélgetésben végül Will és Jada arra jutnak, hogy minden körülmény ellenére jó döntést hoztak aznap. Adrienne Banfield-Norris pedig bocsánatot kért, amiért nem tartotta tiszteletben lánya akaratát, és amiért rábeszélte az esküvőre.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Szakított Sáfrány Emese és Hornyák Ádám: „Nem gondoltam volna, hogy előbb-utóbb idáig jutunk”
Egy ideje már különváltak útjaik, de a légtornász csak most közölte a hírt követőivel.

Link másolása

Sáfrány Emese Instagram-oldalán tudatta követőivel, hogy már egy ideje szétmentek párjával és kisfia édesapjával, Hornyák Ádámmal.

„Úgy látszik ez az év a szakítás éve… Nem gondoltam volna, hogy előbb-utóbb idáig jutunk és nyilvánossá kell tennem ezt a hírt, de sajnos Ádámmal már egy ideje különváltak útjaink. Egy közös célunk megmarad az életben, mégpedig az, hogy fiunkat szeretetteljes környezetben neveljük fel és a lehető legkevesebbet érzékeljen ebből a helyzetből. Valamiért így kellett alakulnia és most jött el az a pont, hogy lezárul egy fejezet a közös életünkben”

- írta bejegyzésében.

A légtornász megköszönte a közös éveiket Ádámnak és azt, hogy neki köszönhetően édesanya lett. Kisfiuk, Nolen tavaly júniusban született.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Összeházasodott Brooklyn Beckham és Nicola Peltz
Elképesztően drága esküvőt tartottak, becslések szerint 1,3 milliárd forintba kerülhetett.
Címkép: Instagram - szmo.hu
2022. április 10.


Link másolása

David Beckham 23 éves fia, Brooklyn elvette Nicola Peltz színésznőt, most volt az esküvőjük - számolt be a Daily Mail. A hírek szerint hagyományos zsidó szertartással keltek egybe, a Peltz család felmenői miatt.

A férj, Brooklyn Beckham még egy szalvétába tekert poharat is összetört a sarka alatt, miután a rabbi összeadta őket.

A lap mutatott lesifotókat is, így kiderült, hogy az esküvőn jópár híresség jelen volt. Például a teniszező Serena Williams, Eva Longoria színésznő és Gordon Ramsay világhírű séf is. Egyébként Brooklyn Beckham is séfként próbál érvényesülni, de a Wikipedia szerint nincs igazán tapasztalata a főzésben, és semmilyen, ilyen irányú oktatásban nem vett részt.

Az esküvőn hat koszorúslány volt, köztük a 10 éves Harper Beckham is. A Daily Mail úgy számolt, hogy 1,3 milliárd forintnak megfelelő összeget költhettek az esküvőre.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Tóth Andi videón is megmutatta, milyen a jó asszony: fát vág
Az énekesnő kis nyári toppban, bakancsban állt neki, hogy megmutassa mire képes egy fejszével.

Link másolása

Fejszével a kezében pózolt Tóth Andi legújabb posztjában. Az énekesnő ennyit írt hozzá:

"Egy jó asszony. Fát vág."

Majd két képet és egy videót is mutatott arról, hogy kell "jó asszonynak" lenni:


Link másolása
KÖVESS MINKET: