hirdetés

SZTÁRVILÁG

„Ha itt nem kellek, visszamegyek Londonba, ott értékelnek” – megszólaltak az X-Faktor kiesői

Imi Plaza nagyon csalódott volt a kiesés után, de a Beneath My Skin, Tóth Roland és a The Palace sem számított arra, hogy már az első élő adásban búcsúzniuk kell.

Link másolása

hirdetés

A jubileumi X-Faktor első élő adásában máris négy versenyzőnek kellett búcsúznia a versenytől. A Beneath My Skin, Imi Plaza, Tóth Roland és a The Palace számra is véget ért a műsor.

A kiesett versenyzőkkel az adás után beszélgettünk. A Beneath My Skin frontembere a Szeretlek Magyarországnak elmondta, eleinte biztosak voltak abban, hogy továbbjutnak, viszont amikor a veszélyzónába kerültek, már érezték, lehet, hogy búcsúzniuk kell.

“Nagyon jól éreztük magunkat a színpadon és a produkciónk is úgy sikerült, ahogy azt elképzeltük. Azért ezt a dalt választottuk, mert úgy gondoltuk, hogy elsőként ezzel kell kezdenünk, hiszen számunkra is egy kihívás volt. Eleinte biztosak voltunk benne, hogy továbbjutunk, viszont miután veszélyzónába kerültünk, már neccesnek éreztük, mivel nagyon jó volt mindenki. Jó lett volna előadni még egy saját dalt, de nem vagyunk csalódottak.

Megyünk tovább, hamarosan egy versenyen veszünk részt, és az X-Faktor több döntősével is beszélgettünk már arról, hogy szeretnénk közös dalt csinálni” - fogalmazott Dunai Gergő.

Imi Plaza csalódottan nyilatkozott lapunknak, mint mondja, ő is arra számított, hogy továbbjut az első adásban.

hirdetés
“A színpadon remekül éreztem magam, és azt gondolom, mindent beleadtam a produkcióba. Én arra számítottam, hogy továbbjutok, hogy nyitottak lesznek az emberek az újra, a frissességre, de nem így történt. Nem értem...Viszont, ha itt nem kellek, akkor megyek oda, ahol igen, szóval az a terv, hogy visszamegyek Londonba, ott értékelnek”

- mondta az énekes.

Tóth Roland számára hatalmas élmény volt a műsor, de mint mondja: tudja, még sokat kell tanulnia.

“Az X-Faktor egy hatalmas élmény volt számomra! Úgy érzem, hogy egész életemben a zenével szeretnék foglalkozni, de tudom, hogy még nagyon sok dolgot kell tanulnom ezen téren. Viszont számomra itt nem ért véget ez az egész: dolgozom tovább a saját dalaimon, képezni szeretném magam”

- fogalmazott Roland.

A The Palace tagjai úgy gondolják, ők mindent beleadtak a produkcióba, a legjobb teljesítményüket nyújtották, ezért emelt fővel mennek haza.

“Az elmúlt másfél hónap stresszes volt, nagy volt rajtunk a nyomás, és ez ezen a héten végképp kiéleződött. Ennek ellenére jól éreztük magunkat az élő show-ban, azt gondoljuk, hogy a legjobb teljesítményünket nyújtottuk, ezért emelt fővel tudunk hazamenni. Ha azt éreznénk, hogy rosszul sikerült a produkció, akkor nyilván az egy fekete felhőkét lebegne fölöttünk. De mi mindent megtettünk, amit tudtunk. Amikor lement a produkció nagyon bíztunk benne, hogy a nézők is hallották és érezték, amit mi a színpadon, hogy milyen nagy energia volt ebben a produkcióban. Úgy néz ki, hogy ez annyira nem jött át a képernyőn”

- mondják a zenekar tagjai, akik azt is hozzátették: a terveik a kiesés után is ugyanazok: szeretnének dalokat írni, saját lemezt készíteni és minél többet koncertezni.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A gyermekbántalmazás után most zaklatással is vádolják Molnár Gusztávot
A Drága örökösök szereplője ellen több feljelentést is tettek.

Link másolása

hirdetés

Molnár Gusztáv a Jakupcsek Night következő – szombaton adásba kerülő – részében jelenik majd meg, ahol többek között a gyermekbántalmazási ügyéről is beszélni fog. Ez az ügye még augusztusban robbant ki.

„Volt egy vitánk az autóban, és azt mondta: hülye vagy és anyának igaza van. És kapott tőlem egy pofont!”

– meséli a műsorban. A férfi azóta – öt hónapja – nem látta a gyermekét, és az ügy nyomán a karrierje is derékba tört – írja a Blikk. Amikor ugyanis a vádak napvilágot láttak, az RTL Magyarország felfüggesztette a közös munkát az ügy tisztázásáig.

De nemcsak a kisfiára emelt kezet: elmesélte, hogy egyszer volt párjának, Ildikónak új párjával is összeverekedett. Elmondása szerint ebben az egészben az bántja a legjobban, hogy a kisfia az egész konfliktust végignézte.

„Halálosan szégyellem magam, hogy ezt a fiamnak meg kellett élnie.”

A műsorban emellett arról is beszél majd, hogy több feljelentést is tettek ellene, például zaklatásért és a gyermektartás fizetésének elmulasztásáért. Ennek ellenére reménykedik abban, hogy az élete újra sínre kerül majd és visszatérhet a színészethez is.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Öngyilkos lett Sinéad O'Connor 17 éves fia
„Az én életem fénye ma úgy döntött, hogy befejezi földi küzdelmeit” – írja az énekesnő.

Link másolása

hirdetés

A könnyűzene emblematikus figurája, Sinéad O'Connor négyszer volt férjnél és négy gyermeke született. Az énekesnő még csütörtökön tett közzé egy posztot a Twitter-oldalán, miután az egyik gyermeke, Shane eltűnt – amire nem ez volt az első példa.

„Ez az üzenet fiamnak, Shane-nek szól. Most már nem vicces, hogy folyton eltűnsz. Baromira megijesztesz. Légy szíves hozd meg a jó döntést, és jelentkezz a rendőrségen. Ha pedig Shane-nel vagy, kérlek, hívd a rendőröket Shane biztonsága érdekében!”

– írta akkor. Az énekesnő azért is volt ennyire megijedve, mert mint ismert, Shane mentális problémákkal küzdött. Miután a fia nem került elő, Sinéad egy újabb posztot tett közzé, amiben könyörgött a fiának, hogy ne dobja el magától az életét – vette észre a 168 óra.

„Shane, az életed mindennél értékesebb. Az Isten nem csak úgy alkotta azt a gyönyörű mosolyt arra a szép arcodra. Az egész világ összedőlne számomra nélküled. Te vagy a szívem. Kérlek, ne hagyd, hogy megálljon dobogni! Kérlek, ne tégy kárt magadban! Menj el a rendőrökhöz és hadd vigyünk be a kórházba!”

Az egyre kétségbeesettebb üzenetek mögött az állt, hogy a fiú egy héttel korábban kétszer is megpróbált öngyilkosságot elkövetni, így egy kórházban ápolták. Az intézményből viszont nyoma veszett, és ezután már csak a holttestét találták meg.

„Az én gyönyörű fiam, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, az én életem fénye ma úgy döntött, hogy befejezi földi küzdelmeit, és most már Istennel van. Nyugodjék békében, és kívánom, hogy senki ne kövesse a példáját. Az én kisbabám. Annyira szeretlek. Találd meg a békét.”

– írta szombat hajnalban az énekesnő.

hirdetés
Ha úgy érzed, segítségre lenne szükséged, hívd a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot, vagy olvasd el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódsz, ezt az oldalt ajánljuk figyelmedbe.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Megszólalt Horváth Gréta férje a szakításuk után: „Van valakim!”
Meggyes Dávid egy posztban írt arról, hogy ő hagyta ott a feleségét, és nem érti, miért Grétát bántják a kommentelők.

Link másolása

hirdetés

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy Horváth Gréta váratlanul bejelentette az Instagram-oldalán, elválnak útjaik férjével, akivel hosszú évek óta alkotnak egy párt.

A szakítás bejelentését követően Horváth Gréta rengeteg bántó megjegyzést kapott. A kommentelőknek pedig Meggyes Dávid szólt vissza.

A férfi az Insta-sztorijában írt arról, hogy nejét nagyon megrázta az eset, és nem értik a sok rosszindulatú vádaskodást és üzenetet. Végül azt is elárulta, hogy a kapcsolatuknak ő vetett véget:

"Én döntöttem, én mentem el, én rúgtam fel az összes fogadalmam, amit Barinak tettem, és megértem, ha sosem fog megbocsátani. Van valakim! Miért őt bántjátok? Jobb feleséget, anyát, barátot, társat nem kívánhattam volna nála. Ez nem az ő hibája, ezt mindenki vésse a fejébe"

- írta. A szöveget felesége is megosztotta saját közösségi oldalán. Gréta a bejegyzéséhez azt írta még hozzá:

hirdetés
"Dávid nyilatkozata! Én természetesen tudom mi van még a háttérben. Esnek ki a csontvázak a szekrényből az elmúlt 4,5 évet illetően... döbbenetesen állok az egész előtt"

- fogalmazott Gréta.

Horváth Grétát az Éjjel-nappal Budapest című sorozatból ismerhette meg a közönség. Később több tévéműsorban is szerepelt, például a Love Bistróban vagy legutóbb az újraindult Hal a Tortánban. Emellett műsorvezetőként és influenszerként is tevékenykedik, de a szépségápolás és a lakberendezés is fontos része az életének. Több esetben is szerepelt párjával, Meggyes Dáviddal, az Ázsia Expressz című kalandrealityt meg is nyerték.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Eljegyezték Nádai Anikót
A mesés Dominikán mondhatott igent a párjának.

Link másolása

hirdetés

Nádai Anikó és Hajmásy Péter közel másfél éve találtak egymásra, áprilisban pedig össze is költöztek. Most úgy tűnik, hogy újabb szintre emelték a kapcsolatukat, Anikó ugyanis Instagram-posztban tette közzé, hogy eljegyezte őt a szerelme. A műsorvezetőnő és a sportoló éppen Punta Canán, Dominikán nyaralnak, így Anikó a pálmafák árnyékában, a mesés, fehérhomokos tengerparton mondhatott igent.

A fotóhoz, amelyen Péter a jegygyűrűs kezét fogja, csak ennyit írt:

Ezerszer is ✨IGEEEN✨

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

hirdetés

N Á D A I A N I K Ó (@nadai_aniko) által megosztott bejegyzés

A képen pedig jól látszik, hogy hatalmas a boldogság.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: