hirdetés

SZTÁRVILÁG

Győrfi Pál meghatódott, miután megkapta a koronavírus elleni vakcinát

„Ráadásul a szúrás sem fájt!” - tette hozzá a mentőszóvivő.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 04.

hirdetés

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője ma kapta meg a koronavírus elleni oltás első fázisát az Üllői úti Klinika egészségügyi oltópontján.

Az oltásról egy videót is megosztott a Facebook-oldalán és hozzáfűzte:

"Bevallom, kicsit meghatódtam, több okból is. Egyrészt azért, mert felemelő érzés volt látni, hogy a különböző korú, beosztású egészségügyi dolgozók, orvosok, nővérek, az Országos Mentőszolgálat bajtársai és a többi segítő szakember milyen lelkesen és fegyelmezett rendben veszi fel a védőoltást.

Ez fontos, hiszen nekünk példát is kell mutatnunk és bátorítani azokat, akik kételkednek, vagy még félelmeik vannak.

Másrészt azért, mert akikkel beszélgettem, mindenki ugyanazt érezte amit én: egyfajta megkönnyebbülést. Sok hónapja, a vírus márciusi megjelenése óta erre vártunk, hogy legyen végre védőoltás, amivel magunkat, a családunkat és a betegeinket is meg tudjuk védeni ettől az alattomos ellenségtől, hiszen senki sem tudhatja előre, hogy ha elkapja, nála mennyire lesz súlyos a betegség. Érdemes volt kitartani. Szívből és meggyőződéssel javaslom másoknak is, hogy amint lehetőségük lesz rá, kérjék a védőoltást, mert minden szakértő szerint hatásos és biztonságos. Ráadásul a szúrás sem fájt!"

VIDEÓ: Így kapja meg a vakcinát Győrfi Pál

hirdetéshirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk