/sztarvilag/gordon-ramsay-tarantulat-sut-legujabb-musoraban-es-izlik-neki/
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Gordon Ramsay tarantulát sütött legújabb műsorában, és még ízlett is neki

A séf a rákhoz hasonlította a sült póklábakat.

Link másolása

hirdetés

Gordon Ramsay mostanában nem szakácsjelöltekkel üvöltözik vagy éttermeket reguláz meg, hanem a National Geographic jóvoltából kóstol furcsa dolgokat. A legutóbbi adásban tarantulát sütött, és ami még meglepőbb: ízlett is a sztárséfnek.

A Gordon Ramsay: Uncharted című sorozat második évadának legújabb részében a dél-amerikai Guyanában járt a séf, és egy helyi vezető, Rovin Alvin segítségével, kipróbálta, milyen is a sült tarantula, amely a helyiek számára rágcsálnivalóként funkcionál.

Az erdei póksütést pont úgy kell elképzelni, ahogy hangzik:

Ramsay némi megszokott káromkodással kísérve a helyi férfi segítségével egy botra szúrja az állatot, majd a tűz fölé tartva mindenféle konyhai előkészület nélkül sütik át az állatot.

Az elfogyasztása is meglehetősen "tábortűzi": az állat lábait letörve ropogtatják el a végtagokat.

hirdetés

A séf meg is jegyzi, hogy első látásra a lábak a rák húsához hasonlítanak, majd mikor megkóstolja elképed: "sosem hittem volna, hogy ezt mondom, de ez egészen finom."

Az állagát a rákhúshoz és a csirkeszárnyhoz hasonlítja, kiemelve, hogy kissé édeskés utóíze van a póklábnak.



hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk