SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Gődény találkozóra hívta Majkát, a rapper megint keményen kiosztotta: „Csak egy csaló vagy, egy senkiházi”

Gődény György videóban üzent Majkának, aki részletesen elmagyarázta a válaszában, hogy milyen feltételek mellett hajlandó találkozni vele.

Link másolása

Mi is beszámoltunk róla, hogy Majka is felemelte a hangját Facebook-oldalán Gődény György ellen. Többek között azt írta: "Remélem, hogy minél hamarabb rád rohad a kéz- meg a lábbilincs. Te az ékes példája vagy a magyar ember negatív prekoncepciójának! Rólad szólnak a rossz magyar viccek. Ha majd egyszer a gyerekemnek modelleznem kell, hogy milyen ember NE legyen, a te fényképed és pályafutásod fogom megmutatni neki". A rapper azt is elárulta, miért akadt ki ennyire Gödényre:

"A mostani megnyilvánulásoddal megkaptad a Szar Ember kategória első helyét. Szerintem a teljesítményed csúcsa, hogy támogatod az oroszok háborúját. Pacifikálásnak nevezni, szimpatizálni vele (ha az minimálisra csökkenti az ukrán nép szenvedését) nettó faszfejség. Hát hogy a büdös picsába alszol te? Remélem, a választások után (mikor már senkinek nem lesz szüksége rád) elsőként leszel felelősségre vonva" - írta.

Erre reagált Gődény György egy videóban. "Nézz a szemembe" - üzente Majkának, hozzátéve, hogy találkozzanak március 14-én egy semleges helyen, és "face to face" beszéljék meg a problémákat.

"Mert lehet azt mondani, hogy a Gődény hülye, de akkor magyarázzuk el, hogy miért hülye"

- mondta üzenetében.

VIDEÓ: Gődény válasza

Majka erre szintén egy videóban válaszolt a közösségi oldalán. A rapper felidézte, hogy a Covid-járvány idején nem volt hajlandó beszélni vele Gődény György. Most pedig a gyógyszerész egy kitűzött időpontban akarna vele találkozni egy moderátor társaságában.

"Gyurika, Tesó, nem akarlak megbántani, lehet, hogy a szíved mélyére taposok most. De azért, mert valakinek földig érő szakálla van, meg bevett egy raklapnyi szteroidot, attól még nem fogok megijedni"

- közölte Majka.

Hozzátette, hogy igazából nincs miről beszélniük. Megemlítette, hogy Gődénynek milyen szerepe volt a járvány idején, és hogy saját termékeit reklámozta, mondván, azok megvédenek a fertőzéstől.

Végül felajánlotta, hogy szívesen találkozik vele bármikor. De ezt csak akkor teszi meg, ha Gődény a találkozóra elhoz 150 millió forintot. "Bizony, amit tőlünk loptál át" - magyarázta. A pénzt pedig majd visszaadják az embereknek, akiktől ellopta, és utána majd leáll vele vitatkozni - üzente Majka. "Csak egy csaló vagy, egy senkiházi" - tette hozzá.

A rapper arról is beszélt, nem érti, hogyan lehetett Gődényt a választások közelébe engedni, mikor szerinte választási csalásban vett részt.

Arra is kitért, hogy Gődény kiállt az oroszok rakétatámadásai mellett és arra hivatkozott, hogy Amerika is elkövetett agressziót más országok ellen. Majka szerint ez nem jogosítja fel Oroszországot arra, hogy Ukrajnát megtámadja.

Végül azt üzente:

"Gyuri ne csak testre edzzél, agyra is. Fizesd be az államkasszába azt a pénzt, amit elloptál. És utána majd találkozunk, beszélgetünk". "Kívánom, hogy sose kerülj olyan helyzetbe, mint azok az emberek, akiket most sározol Ukrajnában"

- tette hozzá.

VIDEÓ: Majka reakciója

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Jada Pinkett Smith „soha” nem akart feleségül menni Will Smith-hez, még sírt is az esküvőn
Annyira mérges volt a helyzetre a színésznő, hogy zokogva vonult az oltár elé. A násznép nem értette, hogy mi történik.

Link másolása

Jada Pinkett Smith-nek esze ágában sem volt feleségül menni Will Smith-hez, írja a New York Post. A színésznő erről a facebookos Red Table Talk című talkshowban beszélt még 2018-ban.

„Olyan nagy nyomás nehezedett rám fiatal színésznő létemre, és még terhes is voltam, egyszerűen nem tudtam, mit tegyek. Soha nem akartam férjhez menni”

– mondta három beszélgetőtársának, vagyis a férjének, az anyukájának és lányának Jada Pinkett Smith.

A négy évvel ezelőtti műsorban a 21 éves Willownak elárulja azt is, hogy édesanyja erőltette rájuk az esküvőt, miután Jada teherbe esett azóta 23 éves fiukkal, Jadennel. Adrienne Banfield-Norris némileg másképp emlékszik a történtekre. A 68 éves színésznő szerint Jada valóban nem akart akkor még feleségül menni Willhez, de emlékei szerint szóba sem került, hogy lánya a házasság gondolatát általában véve is elutasítja.

Jada és Will végül az anyuka nyomására 1997-ben házasodtak össze Baltimore egyik festői külvárosában. A csodás helyszín ellenére az örömanya emlékeiben is úgy él, hogy nem ez volt minden idők legjobb hangulatú lagzija.

„Az esküvő szörnyű volt” – ismerte el Banfield-Norris. A lánya megbetegedett, ráadásul nem volt hajlandó részt venni semmiben, emiatt komoly zűrzavar alakult ki. Jada Pinkett Smith erre úgy emlékszik, hogy rendkívül ideges volt az esküvő miatt. Egy idő után annyira mérges lett a helyzetre, hogy zokogva vonult az oltár elé a násznép szeme láttára.

Ezzel szemben Will Smith élete egyik legfontosabb napjának írja le az esküvőt. A friss Oscar-díjas filmsztár ötéves kora óta készült a családalapításra, minden vágya volt a házasság.

A beszélgetésben végül Will és Jada arra jutnak, hogy minden körülmény ellenére jó döntést hoztak aznap. Adrienne Banfield-Norris pedig bocsánatot kért, amiért nem tartotta tiszteletben lánya akaratát, és amiért rábeszélte az esküvőre.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Szakított Sáfrány Emese és Hornyák Ádám: „Nem gondoltam volna, hogy előbb-utóbb idáig jutunk”
Egy ideje már különváltak útjaik, de a légtornász csak most közölte a hírt követőivel.

Link másolása

Sáfrány Emese Instagram-oldalán tudatta követőivel, hogy már egy ideje szétmentek párjával és kisfia édesapjával, Hornyák Ádámmal.

„Úgy látszik ez az év a szakítás éve… Nem gondoltam volna, hogy előbb-utóbb idáig jutunk és nyilvánossá kell tennem ezt a hírt, de sajnos Ádámmal már egy ideje különváltak útjaink. Egy közös célunk megmarad az életben, mégpedig az, hogy fiunkat szeretetteljes környezetben neveljük fel és a lehető legkevesebbet érzékeljen ebből a helyzetből. Valamiért így kellett alakulnia és most jött el az a pont, hogy lezárul egy fejezet a közös életünkben”

- írta bejegyzésében.

A légtornász megköszönte a közös éveiket Ádámnak és azt, hogy neki köszönhetően édesanya lett. Kisfiuk, Nolen tavaly júniusban született.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Összeházasodott Brooklyn Beckham és Nicola Peltz
Elképesztően drága esküvőt tartottak, becslések szerint 1,3 milliárd forintba kerülhetett.
Címkép: Instagram - szmo.hu
2022. április 10.


Link másolása

David Beckham 23 éves fia, Brooklyn elvette Nicola Peltz színésznőt, most volt az esküvőjük - számolt be a Daily Mail. A hírek szerint hagyományos zsidó szertartással keltek egybe, a Peltz család felmenői miatt.

A férj, Brooklyn Beckham még egy szalvétába tekert poharat is összetört a sarka alatt, miután a rabbi összeadta őket.

A lap mutatott lesifotókat is, így kiderült, hogy az esküvőn jópár híresség jelen volt. Például a teniszező Serena Williams, Eva Longoria színésznő és Gordon Ramsay világhírű séf is. Egyébként Brooklyn Beckham is séfként próbál érvényesülni, de a Wikipedia szerint nincs igazán tapasztalata a főzésben, és semmilyen, ilyen irányú oktatásban nem vett részt.

Az esküvőn hat koszorúslány volt, köztük a 10 éves Harper Beckham is. A Daily Mail úgy számolt, hogy 1,3 milliárd forintnak megfelelő összeget költhettek az esküvőre.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Tóth Andi videón is megmutatta, milyen a jó asszony: fát vág
Az énekesnő kis nyári toppban, bakancsban állt neki, hogy megmutassa mire képes egy fejszével.

Link másolása

Fejszével a kezében pózolt Tóth Andi legújabb posztjában. Az énekesnő ennyit írt hozzá:

"Egy jó asszony. Fát vág."

Majd két képet és egy videót is mutatott arról, hogy kell "jó asszonynak" lenni:


Link másolása
KÖVESS MINKET: