SZTÁRVILÁG

Gáspár Győző újra a padlóra került, ezt részben a kommentelőknek „köszönheti”

A showman hamarosan újra bevonul egy intézetbe, hogy kezeltesse a pánikbetegségét, paranoid személyiség- és bipoláris zavarát.

Link másolása

Gáspár Győző a Fókusznak adott interjújában arról beszélt, hogy bár tavaly hosszú hónapokat töltött el egy zárt osztályon mentális problémái miatt, ezek még mindig nem oldódtak meg. A betegsége még mindig megkeseríti az életét, és úgy érzi, megint egyre rosszabbul van. Sorra mondja le a fellépéseit, van, hogy egész nap ki sem kel az ágyból, így azt tervezi, hogy újra bevonul a kórházba – írja az rtl.hu.

„Nem találom magam, nem találom a helyemet, nagyon sok gyógyszert szedek, összekeveredett most már teljesen az életem”

– fogalmazott a showman az adásban. Hozzátette, hogy mivel még mindig naponta tapasztalja a betegsége kellemetlen tüneteit, vissza kell mennie az intézménybe, ahol tavaly kezelték.

„Nem tudom elmondani, olyan félelem, olyan erősen elkap a pánikroham, hogy nem tudok belőle kimenekülni é akkor már csak azt látom, hogy vége, ennyi volt”

– mesélte. Hozzátette azt is, hogy kétszer már az öngyilkossággal is megpróbálkozott. Azzal kapcsolatban is megnyílt, hogy a mentális problémái már 14 éve nehezítik meg az életét, és korábban is voltak már kisebb kiborulásai. Ezek néha amiatt jönnek elő, hogy rosszindulatú kommenteket olvas a közösségi oldalain.

„Sok kommentelő a halálomat kívánja, hogy dögöljek meg, meg miért nem halok már meg… Annyira kedvesek az emberek. És általában, amikor ezeket a kommenteket elolvasom, akkor jó keményen vissza is dőlök”

– mondta hozzátéve, hogy hiába kap több pozitív visszajelzést, ő csak a rosszra fókuszál.

A műsorban arra is kitért, hogy mindez azért is megviseli, mert a családjának látnia kell, hogy mélypontra került és nem tud kimászni a gödörből. Úgy érzi, hogy apaként és férjként példát kellene mutatnia, de most nem tud erős maradni.

„Mindenki azt mondja, hogy de jó neked, megvan a szép családod, megvan mindenetek, ott van a gyönyörű otthonotok… Aha, közben meg belülről rohadok, meg szenvedek”

– mondta Győző. Azt mindenesetre leszögezte, hogy ebben a nehéz időszakban a szeretteire számíthat, és hisz benne, hogy visszatalálhat régi önmagához. A beszélgetés során arra is biztatta sorstársait, hogy ne féljenek segítséget kérni, mert van úgy, hogy egyedül lehetetlen kimászni a gödörből.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Nyári Dia: „Én csak a gimis melleimet kértem vissza”
Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a mellműtétről.
Címlap: Rtl.hu - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Az Rtl Reggeli műsorának vendége volt Nyári Dia színésznő, influenszer.

Október hónapban a mellrák elleni küzdelem fontosságára hívják fel a figyelmet, ebből az apropóból mesélt magáról Nyári is, akinek fontos ez a téma. Neki mellműtétje is volt, így még jobban odafigyel a megelőzésre.

"Ez egy pozitív hozadéka volt a mellműtétnek. Azóta nagyobb figyelemmel követem, ami a testem azon területén történik."

Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a beavatkozásról.

"Azt éreztem, a nőiességemen csorba esett. Megereszkedett a mellem. Nagy hezitálás volt. Én csak a gimis melleimet kértem vissza a doktor úrtól. Féltem az operáció előtt, engem sosem altattak még."

- idézte fel a műtét előtti hezitálását Dia.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Kiderült, mi történik műsor után a Séfek Séfében megmaradt ételekkel
Egyik Instagram követője tette fel a kérdést Krausz Gábornak.
Címlap: TV2 - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Kérdezz-feleleket tartott Instagramján Krausz Gábor. A Séfek Séfében szereplő séfhez értelemszerűen a legtöbb kérdés a TV2 csatornáján futó műsor kapcsán érkezett.

Egyik követője például arra volt kíváncsi, mi történik azokkal az ételekkel, amiket nem kóstol meg a zsűri, pusztán csak bemutatják.

"Természetesen amit tudunk alapanyagot elhasználjuk, közel száz fős stáb dolgozik ezen a produkción, és nekik minden nap készít ebédet egy szakács kolléga. Amit pedig már nem használunk el, azt hazavihetik"

– írta a séf válaszként közösségi oldalán.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Marsi Anikó rendhagyó esküvőjén nem volt kötelező a családtagoknak megjelenni, de a gyűrűk is rézkábelből készültek
A műsorvezető nem hagyományos menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon, a házasságkötésük után pedig egy másik lagzira mentek vendégként.

Link másolása

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor szeptember elején kötötte össze életét egy nem hétköznapi szertartás során, aminek részleteiről a műsorvezető a Blikknek mesélt.

Mint mondta, a szeptember 9-i dátumot azért válaztották a nagy naphoz, mert férjének a 9-es a szerencseszáma, így már nyár elején megvolt a dátum. Erről akkor sem voltak hajlandóak lemondani, amikor kiderült, hogy ezen a napon egy másik esküvőre is hivatalosak:

„Megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére”

- idézte fel a műsorvezető.

Az esküvőjén nem hagyományos, fehér ruhát viselt. Lila felső és virágos szoknya volt rajta, míg a ceremóniára a családnak sem tették kötelezővé a részvételt.

„Alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről”

- indokolta Marsi, akinek a kisebbik fia jelen volt a szertartáson, sőt ő kísérte az anyakönyvvezető elé.

Akadtak még emellett érdekességek a nagy nap kapcsán, például, hogy a gyűrűk rézkábelekből készültek, melyeket a férje az egyik általuk felújított ház falaiból szedett ki korábban, majd vitte el egy ékszerkészítőhöz.

Nászút nem követte az esküvőt, de tervben van egy lakókocsis amerikai körút, vagy egy svédországi kirándulás, szintén lakóautóval.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Young G felidézte első csókját feleségével, akinek folyt a nyála, ráadásul rosszul is csókolt
Egyszerűen nem volt jó, azóta mégsem tudják egymást „levakarni”.

Link másolása

A Nyerő Páros hétfői adásában Young G arról sztorizott, hogyan ismerkedtek meg a feleségével, akinek nevét – Mészáros Norina – a közös barátaiktól sokszor hallotta.

Végül a leendő nejének a születésnapi buliján találkoztak, emlékezete szerint

„egy asztal mellett ültünk, csak beszélgettünk és ittuk egymás szavát, borozgattunk, röhögtünk, beszéltünk, beszéltünk. És akkor a végén, mint a tinifilmekben, amikor becsukod az ajtót, és az az idétlen csók... rosszul is csókolt, folyt is a nyála, minden baj volt, tudod, nem volt jó. Á, mondom, itt vége mindennek. És azóta nem tud levakarni magáról. Mondjuk én se őt.”

Ajánljuk