SZTÁRVILÁG

Gáspár Győző újra a padlóra került, ezt részben a kommentelőknek „köszönheti”

A showman hamarosan újra bevonul egy intézetbe, hogy kezeltesse a pánikbetegségét, paranoid személyiség- és bipoláris zavarát.

Link másolása

Gáspár Győző a Fókusznak adott interjújában arról beszélt, hogy bár tavaly hosszú hónapokat töltött el egy zárt osztályon mentális problémái miatt, ezek még mindig nem oldódtak meg. A betegsége még mindig megkeseríti az életét, és úgy érzi, megint egyre rosszabbul van. Sorra mondja le a fellépéseit, van, hogy egész nap ki sem kel az ágyból, így azt tervezi, hogy újra bevonul a kórházba – írja az rtl.hu.

„Nem találom magam, nem találom a helyemet, nagyon sok gyógyszert szedek, összekeveredett most már teljesen az életem”

– fogalmazott a showman az adásban. Hozzátette, hogy mivel még mindig naponta tapasztalja a betegsége kellemetlen tüneteit, vissza kell mennie az intézménybe, ahol tavaly kezelték.

„Nem tudom elmondani, olyan félelem, olyan erősen elkap a pánikroham, hogy nem tudok belőle kimenekülni é akkor már csak azt látom, hogy vége, ennyi volt”

– mesélte. Hozzátette azt is, hogy kétszer már az öngyilkossággal is megpróbálkozott. Azzal kapcsolatban is megnyílt, hogy a mentális problémái már 14 éve nehezítik meg az életét, és korábban is voltak már kisebb kiborulásai. Ezek néha amiatt jönnek elő, hogy rosszindulatú kommenteket olvas a közösségi oldalain.

„Sok kommentelő a halálomat kívánja, hogy dögöljek meg, meg miért nem halok már meg… Annyira kedvesek az emberek. És általában, amikor ezeket a kommenteket elolvasom, akkor jó keményen vissza is dőlök”

– mondta hozzátéve, hogy hiába kap több pozitív visszajelzést, ő csak a rosszra fókuszál.

A műsorban arra is kitért, hogy mindez azért is megviseli, mert a családjának látnia kell, hogy mélypontra került és nem tud kimászni a gödörből. Úgy érzi, hogy apaként és férjként példát kellene mutatnia, de most nem tud erős maradni.

„Mindenki azt mondja, hogy de jó neked, megvan a szép családod, megvan mindenetek, ott van a gyönyörű otthonotok… Aha, közben meg belülről rohadok, meg szenvedek”

– mondta Győző. Azt mindenesetre leszögezte, hogy ebben a nehéz időszakban a szeretteire számíthat, és hisz benne, hogy visszatalálhat régi önmagához. A beszélgetés során arra is biztatta sorstársait, hogy ne féljenek segítséget kérni, mert van úgy, hogy egyedül lehetetlen kimászni a gödörből.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Jada Pinkett Smith „soha” nem akart feleségül menni Will Smith-hez, még sírt is az esküvőn
Annyira mérges volt a helyzetre a színésznő, hogy zokogva vonult az oltár elé. A násznép nem értette, hogy mi történik.

Link másolása

Jada Pinkett Smith-nek esze ágában sem volt feleségül menni Will Smith-hez, írja a New York Post. A színésznő erről a facebookos Red Table Talk című talkshowban beszélt még 2018-ban.

„Olyan nagy nyomás nehezedett rám fiatal színésznő létemre, és még terhes is voltam, egyszerűen nem tudtam, mit tegyek. Soha nem akartam férjhez menni”

– mondta három beszélgetőtársának, vagyis a férjének, az anyukájának és lányának Jada Pinkett Smith.

A négy évvel ezelőtti műsorban a 21 éves Willownak elárulja azt is, hogy édesanyja erőltette rájuk az esküvőt, miután Jada teherbe esett azóta 23 éves fiukkal, Jadennel. Adrienne Banfield-Norris némileg másképp emlékszik a történtekre. A 68 éves színésznő szerint Jada valóban nem akart akkor még feleségül menni Willhez, de emlékei szerint szóba sem került, hogy lánya a házasság gondolatát általában véve is elutasítja.

Jada és Will végül az anyuka nyomására 1997-ben házasodtak össze Baltimore egyik festői külvárosában. A csodás helyszín ellenére az örömanya emlékeiben is úgy él, hogy nem ez volt minden idők legjobb hangulatú lagzija.

„Az esküvő szörnyű volt” – ismerte el Banfield-Norris. A lánya megbetegedett, ráadásul nem volt hajlandó részt venni semmiben, emiatt komoly zűrzavar alakult ki. Jada Pinkett Smith erre úgy emlékszik, hogy rendkívül ideges volt az esküvő miatt. Egy idő után annyira mérges lett a helyzetre, hogy zokogva vonult az oltár elé a násznép szeme láttára.

Ezzel szemben Will Smith élete egyik legfontosabb napjának írja le az esküvőt. A friss Oscar-díjas filmsztár ötéves kora óta készült a családalapításra, minden vágya volt a házasság.

A beszélgetésben végül Will és Jada arra jutnak, hogy minden körülmény ellenére jó döntést hoztak aznap. Adrienne Banfield-Norris pedig bocsánatot kért, amiért nem tartotta tiszteletben lánya akaratát, és amiért rábeszélte az esküvőre.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Szakított Sáfrány Emese és Hornyák Ádám: „Nem gondoltam volna, hogy előbb-utóbb idáig jutunk”
Egy ideje már különváltak útjaik, de a légtornász csak most közölte a hírt követőivel.

Link másolása

Sáfrány Emese Instagram-oldalán tudatta követőivel, hogy már egy ideje szétmentek párjával és kisfia édesapjával, Hornyák Ádámmal.

„Úgy látszik ez az év a szakítás éve… Nem gondoltam volna, hogy előbb-utóbb idáig jutunk és nyilvánossá kell tennem ezt a hírt, de sajnos Ádámmal már egy ideje különváltak útjaink. Egy közös célunk megmarad az életben, mégpedig az, hogy fiunkat szeretetteljes környezetben neveljük fel és a lehető legkevesebbet érzékeljen ebből a helyzetből. Valamiért így kellett alakulnia és most jött el az a pont, hogy lezárul egy fejezet a közös életünkben”

- írta bejegyzésében.

A légtornász megköszönte a közös éveiket Ádámnak és azt, hogy neki köszönhetően édesanya lett. Kisfiuk, Nolen tavaly júniusban született.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Összeházasodott Brooklyn Beckham és Nicola Peltz
Elképesztően drága esküvőt tartottak, becslések szerint 1,3 milliárd forintba kerülhetett.
Címkép: Instagram - szmo.hu
2022. április 10.


Link másolása

David Beckham 23 éves fia, Brooklyn elvette Nicola Peltz színésznőt, most volt az esküvőjük - számolt be a Daily Mail. A hírek szerint hagyományos zsidó szertartással keltek egybe, a Peltz család felmenői miatt.

A férj, Brooklyn Beckham még egy szalvétába tekert poharat is összetört a sarka alatt, miután a rabbi összeadta őket.

A lap mutatott lesifotókat is, így kiderült, hogy az esküvőn jópár híresség jelen volt. Például a teniszező Serena Williams, Eva Longoria színésznő és Gordon Ramsay világhírű séf is. Egyébként Brooklyn Beckham is séfként próbál érvényesülni, de a Wikipedia szerint nincs igazán tapasztalata a főzésben, és semmilyen, ilyen irányú oktatásban nem vett részt.

Az esküvőn hat koszorúslány volt, köztük a 10 éves Harper Beckham is. A Daily Mail úgy számolt, hogy 1,3 milliárd forintnak megfelelő összeget költhettek az esküvőre.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Tóth Andi videón is megmutatta, milyen a jó asszony: fát vág
Az énekesnő kis nyári toppban, bakancsban állt neki, hogy megmutassa mire képes egy fejszével.

Link másolása

Fejszével a kezében pózolt Tóth Andi legújabb posztjában. Az énekesnő ennyit írt hozzá:

"Egy jó asszony. Fát vág."

Majd két képet és egy videót is mutatott arról, hogy kell "jó asszonynak" lenni:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk