SZTÁRVILÁG

Gáspár Győző: „A szőnyegen találtak meg múlt héten begyógyszerezve”

Elmondása szerint már az összes zárt osztályt megjárta, hamarosan újra bevonul hat hétre, hogy kezeltesse magát.

Link másolása

Nyíltan beszélt mentális betegségéről és az ezzel járó küzdelmeiről Gáspár Győző a Palikék Világa Youtube-csatorna műsorában.

Elmondta, hogy évek óta borderline személyiségzavarral küzd, ami őt és a családját is megviseli. Ezzel tisztában van, igyekszik kezeltetni magát, ezért is megy ismét hamarosan zárt osztályra hat hétre.

"Mi erről már olyan szinten tudunk a családban otthon beszélni, hogy nekünk ez természetes. Mikor elmegyünk egy hatcsillagos cancúni hotelbe, Mexikóba, és az anya és a két gyerek lemegy a tengerpartra, az apa pedig fennmarad a szobában, behúzza a függönyöket, és kirakja az ajtóra, hogy ne zavarjanak. Mert egy olyan rohamot kaptam, hogy Evelin azt mondta, hogy 'na, apa megint elbaszta a nyaralásunkat', Virág meg azt, hogy "na, már megint bedepressziózott", így haza kellett jönnünk.

Igen, ezt én vállalom, igen, én ezt kezeltetem, mert itt van a fülemben, hogy nemrég meghalt egy közös ismerősünk, egy celeb. Azért nem mondom ki a nevét, mert mindenki tudja. Ő nem vállalta fel azt, amit én felvállalok. És most hol van? A földben van. Maradt utána két gyerek. És mikor én megtudtam azt, hogy meghalt azon a bizonyos pénteki napon, olyan dühös voltam rá, hogy ő nem mondta el senkinek. Én most elmondom itt kamerák előtt mindenkinek, hogy én beteg vagyok. Igen, nagyon beteg vagyok"

- mondta.

Később elárulta, hogy Berki Krisztiánra utalt, aki májusban halt meg váratlanul. Gáspár Győző azt mondja, tudja, hogy ő "elviselhetetlen", és a családja életét is megkeseríti a betegségével. Ezért is vonul időnként szanatóriumba, hogy kezeltesse magát. Nemrég ugyanis például hét szem gyógyszer helyett húszat vett be.

"A szőnyegen találtak meg múlt héten begyógyszerezve. Egy ilyen emberrel kell együtt élnie Gáspárni Balla Beátának. Az Evelin hazajön látogatóba, megölelné az apját, és azt látja, hogy az apja a szőnyegen fekszik mozdulatlanul."

Elmondása szerint már az összes zárt osztályt megjárta. Volt olyan, amikor nem is emlékezett arra, hogy két hétig nem volt otthon, teljesen kiesett neki ez az idő.

"Van ez a kurva betegség tizenéve, amit nem tudok leküzdeni. Jön a pánikroham magától. Hiába ülök be gyönyörű autóba, elkap. Hiába főz Bea finomakat, hiába megyünk el nyaralni… Ez nem olyan, mint amikor eltörik a karod és begipszelik. Ezt itt, a fejemben kéne rendbe tenni, és nem megy"

- mondta, hozzátéve, hogy van, amikor kicsit jobb a helyzet, de ez is csak két hónapig tart.

Azt is hozzátette, hogy sok magyar híresség küzd hasonló problémákkal, de ők erről nem beszélnek, ez pedig az egykori showman szerint nagy baj.

Győző után felesége, Gáspár Bea is elmondta, ő hogyan éli meg férje betegségét.

"Nagyon nehéz vele együtt élni, mármint a betegségével. Bár alapjáraton is vehemens ember, amikor még nem volt ez a betegsége, akkor tök jó szimbiózisban éltünk. Most is, csak most idegfeszítően sokszor van az, hogy elmond mindent ezerszer. A betegségének a konkrét neve a borderline szindróma, és ez tényleg a családot viseli meg nagyon. Sokszor azt gyűlöli, akit egyébként szeret, de utána rájön és elnézést is kér, csak tudja, hogy az már késő. Nagyon sok embert nagyon sokszor megbánt."

Mint mondta, intenzívebben 5-6 éve tart Győző betegsége, de már nagyjából tíz éve kap orvosi kezelést. Szerinte a probléma abban gyökeredzik nála, hogy Győző édesanyja jobban szerette másik fiát, Gáspár Zsoltit, amikor pedig elindult a Győzike show, a családja nem támogatta. Azt a műsorvezető is elmondta, hogy fáj neki, hogy az apja többre tartja nála az öccsét.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Nyári Dia: „Én csak a gimis melleimet kértem vissza”
Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a mellműtétről.
Címlap: Rtl.hu - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Az Rtl Reggeli műsorának vendége volt Nyári Dia színésznő, influenszer.

Október hónapban a mellrák elleni küzdelem fontosságára hívják fel a figyelmet, ebből az apropóból mesélt magáról Nyári is, akinek fontos ez a téma. Neki mellműtétje is volt, így még jobban odafigyel a megelőzésre.

"Ez egy pozitív hozadéka volt a mellműtétnek. Azóta nagyobb figyelemmel követem, ami a testem azon területén történik."

Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a beavatkozásról.

"Azt éreztem, a nőiességemen csorba esett. Megereszkedett a mellem. Nagy hezitálás volt. Én csak a gimis melleimet kértem vissza a doktor úrtól. Féltem az operáció előtt, engem sosem altattak még."

- idézte fel a műtét előtti hezitálását Dia.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Kiderült, mi történik műsor után a Séfek Séfében megmaradt ételekkel
Egyik Instagram követője tette fel a kérdést Krausz Gábornak.
Címlap: TV2 - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Kérdezz-feleleket tartott Instagramján Krausz Gábor. A Séfek Séfében szereplő séfhez értelemszerűen a legtöbb kérdés a TV2 csatornáján futó műsor kapcsán érkezett.

Egyik követője például arra volt kíváncsi, mi történik azokkal az ételekkel, amiket nem kóstol meg a zsűri, pusztán csak bemutatják.

"Természetesen amit tudunk alapanyagot elhasználjuk, közel száz fős stáb dolgozik ezen a produkción, és nekik minden nap készít ebédet egy szakács kolléga. Amit pedig már nem használunk el, azt hazavihetik"

– írta a séf válaszként közösségi oldalán.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Marsi Anikó rendhagyó esküvőjén nem volt kötelező a családtagoknak megjelenni, de a gyűrűk is rézkábelből készültek
A műsorvezető nem hagyományos menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon, a házasságkötésük után pedig egy másik lagzira mentek vendégként.

Link másolása

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor szeptember elején kötötte össze életét egy nem hétköznapi szertartás során, aminek részleteiről a műsorvezető a Blikknek mesélt.

Mint mondta, a szeptember 9-i dátumot azért válaztották a nagy naphoz, mert férjének a 9-es a szerencseszáma, így már nyár elején megvolt a dátum. Erről akkor sem voltak hajlandóak lemondani, amikor kiderült, hogy ezen a napon egy másik esküvőre is hivatalosak:

„Megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére”

- idézte fel a műsorvezető.

Az esküvőjén nem hagyományos, fehér ruhát viselt. Lila felső és virágos szoknya volt rajta, míg a ceremóniára a családnak sem tették kötelezővé a részvételt.

„Alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről”

- indokolta Marsi, akinek a kisebbik fia jelen volt a szertartáson, sőt ő kísérte az anyakönyvvezető elé.

Akadtak még emellett érdekességek a nagy nap kapcsán, például, hogy a gyűrűk rézkábelekből készültek, melyeket a férje az egyik általuk felújított ház falaiból szedett ki korábban, majd vitte el egy ékszerkészítőhöz.

Nászút nem követte az esküvőt, de tervben van egy lakókocsis amerikai körút, vagy egy svédországi kirándulás, szintén lakóautóval.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Young G felidézte első csókját feleségével, akinek folyt a nyála, ráadásul rosszul is csókolt
Egyszerűen nem volt jó, azóta mégsem tudják egymást „levakarni”.

Link másolása

A Nyerő Páros hétfői adásában Young G arról sztorizott, hogyan ismerkedtek meg a feleségével, akinek nevét – Mészáros Norina – a közös barátaiktól sokszor hallotta.

Végül a leendő nejének a születésnapi buliján találkoztak, emlékezete szerint

„egy asztal mellett ültünk, csak beszélgettünk és ittuk egymás szavát, borozgattunk, röhögtünk, beszéltünk, beszéltünk. És akkor a végén, mint a tinifilmekben, amikor becsukod az ajtót, és az az idétlen csók... rosszul is csókolt, folyt is a nyála, minden baj volt, tudod, nem volt jó. Á, mondom, itt vége mindennek. És azóta nem tud levakarni magáról. Mondjuk én se őt.”

Ajánljuk