SZTÁRVILÁG

Gábor Zsazsa teljes hagyatékát pénzzé teszi utolsó férje

Kilencvenkilenc évet élt az egykori magyar szépségkirálynő, de halála után is sikerült neki vezető hírré válnia a bulvármédiában.

Link másolása

Gábor Zsazsa, aki saját mondása szerint „arról volt híres, hogy híres”, összesen kilenc férjet fogyasztott el, - köztük olyanokat, mint Conrad Hilton, és a híres brit intrikus színész, George Sanders - többnyire igen gazdag, előkelő urakat. Mindegyik jócskán hagyott nála értékeket, nem véletlenül mondta: „Egyik férjemet sem tudtam annyira megutálni, hogy visszaadjam neki a tőle kapott gyémántokat.” Ugyancsak ő dicsekedett azzal, hogy „remek házőrző”. Ez azt jelentette, hogy minden válása után a volt férj ráhagyta házukat.zsazsazongora

Most azonban ez az örökség ezerfelé szalad: utolsó férje, Frederic von Anhalt herceg úgy döntött, hogy árverésre bocsátja a minden tekintetben hedonista, nem éppen kifinomult ízlésű Zsazsa után maradt több mint ezer tárgyat.

Ezek között van egy díszes, arany színű zongora, egy gyémánt nyaklánc, amelynek felirata, „Dah-ling” a herceg németes kiejtésére utal, egy kisebb hegynyi Louis Vuitton-bőrönd a sztár monogramjával, egy arany gyertyatartó, de új gazdát keres a színésznő útlevele, rendőrségi idézése, festményei, estélyi ruhái, prémkabátjai, sőt, még orvosságos dobozkái is.

A Los Angeles-i Heritage Auctions on-line árveréséről nem adtak ki előzetes bevétel-becslést, de nem kizárt, hogy több százezer dollárért kelnek el Zsazsa „ereklyéi”. Az egyik kaliforniai híradóban „Vásárold meg Hollywood egy darabját” címmel készítettek riportot az aukció előkészületeiről.dah-ling

Egyesek úgy vélik, hogy a herceg most facsarja ki az utolsó pénzt feleségéből 34 évi házasság után. És nem biztos, hogy nincsen igazuk, annak fényében, hogy a 74 éves Von Anhalt néhány héttel ezelőtt bevallotta, hogy nemesi címét úgy vásárolta meg az utolsó német császár, II.Vilmos elszegényedett menyétől, Marie von Anhalttól eltartása fejében – írta a Daily Mail .

Mindenesetre az árverést azzal indokolta, hogy hamarosan elköltözik Bel-Air-ből, egykori közös otthonukból egy kisebb házba és ott nem lenne hely ennyi csecsebecsének.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Nyári Dia: „Én csak a gimis melleimet kértem vissza”
Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a mellműtétről.
Címlap: Rtl.hu - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Az Rtl Reggeli műsorának vendége volt Nyári Dia színésznő, influenszer.

Október hónapban a mellrák elleni küzdelem fontosságára hívják fel a figyelmet, ebből az apropóból mesélt magáról Nyári is, akinek fontos ez a téma. Neki mellműtétje is volt, így még jobban odafigyel a megelőzésre.

"Ez egy pozitív hozadéka volt a mellműtétnek. Azóta nagyobb figyelemmel követem, ami a testem azon területén történik."

Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a beavatkozásról.

"Azt éreztem, a nőiességemen csorba esett. Megereszkedett a mellem. Nagy hezitálás volt. Én csak a gimis melleimet kértem vissza a doktor úrtól. Féltem az operáció előtt, engem sosem altattak még."

- idézte fel a műtét előtti hezitálását Dia.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Kiderült, mi történik műsor után a Séfek Séfében megmaradt ételekkel
Egyik Instagram követője tette fel a kérdést Krausz Gábornak.
Címlap: TV2 - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Kérdezz-feleleket tartott Instagramján Krausz Gábor. A Séfek Séfében szereplő séfhez értelemszerűen a legtöbb kérdés a TV2 csatornáján futó műsor kapcsán érkezett.

Egyik követője például arra volt kíváncsi, mi történik azokkal az ételekkel, amiket nem kóstol meg a zsűri, pusztán csak bemutatják.

"Természetesen amit tudunk alapanyagot elhasználjuk, közel száz fős stáb dolgozik ezen a produkción, és nekik minden nap készít ebédet egy szakács kolléga. Amit pedig már nem használunk el, azt hazavihetik"

– írta a séf válaszként közösségi oldalán.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Marsi Anikó rendhagyó esküvőjén nem volt kötelező a családtagoknak megjelenni, de a gyűrűk is rézkábelből készültek
A műsorvezető nem hagyományos menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon, a házasságkötésük után pedig egy másik lagzira mentek vendégként.

Link másolása

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor szeptember elején kötötte össze életét egy nem hétköznapi szertartás során, aminek részleteiről a műsorvezető a Blikknek mesélt.

Mint mondta, a szeptember 9-i dátumot azért válaztották a nagy naphoz, mert férjének a 9-es a szerencseszáma, így már nyár elején megvolt a dátum. Erről akkor sem voltak hajlandóak lemondani, amikor kiderült, hogy ezen a napon egy másik esküvőre is hivatalosak:

„Megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére”

- idézte fel a műsorvezető.

Az esküvőjén nem hagyományos, fehér ruhát viselt. Lila felső és virágos szoknya volt rajta, míg a ceremóniára a családnak sem tették kötelezővé a részvételt.

„Alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről”

- indokolta Marsi, akinek a kisebbik fia jelen volt a szertartáson, sőt ő kísérte az anyakönyvvezető elé.

Akadtak még emellett érdekességek a nagy nap kapcsán, például, hogy a gyűrűk rézkábelekből készültek, melyeket a férje az egyik általuk felújított ház falaiból szedett ki korábban, majd vitte el egy ékszerkészítőhöz.

Nászút nem követte az esküvőt, de tervben van egy lakókocsis amerikai körút, vagy egy svédországi kirándulás, szintén lakóautóval.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Young G felidézte első csókját feleségével, akinek folyt a nyála, ráadásul rosszul is csókolt
Egyszerűen nem volt jó, azóta mégsem tudják egymást „levakarni”.

Link másolása

A Nyerő Páros hétfői adásában Young G arról sztorizott, hogyan ismerkedtek meg a feleségével, akinek nevét – Mészáros Norina – a közös barátaiktól sokszor hallotta.

Végül a leendő nejének a születésnapi buliján találkoztak, emlékezete szerint

„egy asztal mellett ültünk, csak beszélgettünk és ittuk egymás szavát, borozgattunk, röhögtünk, beszéltünk, beszéltünk. És akkor a végén, mint a tinifilmekben, amikor becsukod az ajtót, és az az idétlen csók... rosszul is csókolt, folyt is a nyála, minden baj volt, tudod, nem volt jó. Á, mondom, itt vége mindennek. És azóta nem tud levakarni magáról. Mondjuk én se őt.”

Ajánljuk