/sztarvilag/fordulat-ordog-noraek-kisboltja-ugyeben-igy-oldanak-meg-a-lakok-panaszait/
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Fordulat Ördög Nóráék kisboltja ügyében: így oldanák meg a lakók panaszait

A balatonakarattyai bolt ellen korábban nyílt levélben tiltakoztak a helyiek, mivel hatalmas forgalmat hozott az utcába. Nánásiék most előálltak egy javaslattal.
hirdetés

Ördög Nóra és Nánási Pál idén pünkösdkor nyitották meg kisboltjukat Balatonakarattyán, Nekem a Balaton néven. A boltban nyitástól zárásig hatalmas a forgalom, a pár ismertsége okán naponta több százan tódulnak be egy kávéra, péksüteményre. A legtöbben azonban autóval érkeznek, amire a pici utcácska, ahol a bolt található, nincs felkészülve.

A helyiek korábban nyílt levélben tiltakoztak Ördög Nóráék kisboltja ellen, mivel szerintük a folyamatos autó- és emberforgalom komoly zajterheléssel is jár, a pihenéshez való jogukat is sérti.

Ördög Nóráék ezután többször is felhívták az emberek figyelmét, hogy, aki teheti ne autóval érkezzen hozzájuk.

Most egy újabb információt osztottak meg, ami végleg megoldhatja a problémát. Az Instagramon jelentették be, hogy most már elektromos rollert is bérelhetnek a településen járók.

hirdetés

"BREAKING NEWS!!!! Most már bérelhető elektromos rollereket találtok a kisboltnál, és a vasútállomásnál is! Gyertek el vonattal, az állomástól pedig rollerrel, hozzánk. Hálásak vagyunk ezért a szuper ötletért, éljünk a lehetőséggel!"

- írták a posztban.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk