SZTÁRVILÁG

Forbes: Bödőcs Tibor a legjobban kereső magyar humorista

Több bevétele volt tavaly a cégének, mint a lista következő két szereplőjének együttvéve.

Link másolása

Érdekes összeállítást tett közzé a Forbes magazin vasárnap: a lap azt vizsgálta meg a céges beszámolók alapján, hogyan keresnek a magyar standup sztárok.

A cikkük szerint

a legjobban kereső hazai komikus Bödőcs Tibor.

Ez talán önmagában nem is annyira meglepő, viszont ahogy írják: "Bödőcs profi üzleti gépezetet épített fel poénjai köré, és ezzel a magyar standupszcéna legismertebb arcait is többszörösen körözi."

A Karinthy-gyűrűs humorista feleségével közösen vezetett cége, a Burfa Kft. 2021-ben 118 millió forintos árbevételt ért el. A költségek ebből alig vesznek vissza, így a cég kiemelkedő, 98 milliós eredménnyel zárta a tavalyi évet. A nyereséget ráadásul Bödőcs nem veszi ki a cégből, így a Burfa Kft. eredmény tartaléka már 269 millió forint.

A szintén Karinthy-gyűrűs Kőhalmi Zoltán cége, a Kőhalmi és Kőhalmi Kft. 2021-ben 46 milliós árbevétellel 22 millió profitot termelt. Ez némi visszaesést jelent, a vállalkozás ugyanis az elmúlt években stabilan hozta a harmincmillió forintos bevételeket.

Aranyosi Péternek két cége is van. A televízióműsor összeállításával, szolgáltatásával foglalkozó Art-Peba tavaly 21 milliós árbevétellel és 16 milliós eredménnyel zárt, míg az előadó-művészettel foglalkozó Dumaart 24 milliós árbevételt és 17 milliós profitot termelt. A két cég így együtt 33 millió forint profitot termelt, amivel összességében előzi Kőhalmi Zoltánt.

A Forbes-listáján szerepel Kiss Ádám cége, a Kiss Creative Kft. is, amely ugyan

2020-ban 16 milliós mínusszal zárt, de tavaly már 42 millió forintos árbevétel mellett 22 millió forintos profitot termelt.

Dombóvári István Never2late Consulting Kft.-jének bevétele ugyanakkor a 2020-as 24 millió forintról 12-re zsugorodott.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Párharc: feladhatja a játékot az egyik szereplő, annyira durván összevesztek a párjával
Csoki és Hedda kapcsolata is válságba került, miután a volt Való Világ-szereplő úgy megharagudott a barátnőjére, hogy nem volt hajlandó egy szobában lenni vele.

Link másolása

Feszült pillanatokat okozott a Párharcban a szerdai adás játéka az egyik párnak. Chris Tanoh "Csoki", az egykori Való Világ-játékos és barátnője, Egedi Hedda már többször összevesztek a versenyben, most azonban minden eddiginél mélyebbre kerültek.

Hedda azon akadt ki, hogy amikor párjának róla szóló kérdésekre kellett válaszolnia, Csoki nem tudta, hogy mi volt a jele az óvodában.

Szerinte ez is azt bizonyítja, hogy a férfi nem figyel rá, és nem fontos annyira neki, hogy ilyeneket megjegyezzen. Ezt már egy korábbi, hasonló játék során is elmondta, a mostani szituáció pedig annyira megviselte a lányt, hogy sírva is fakadt.

Csoki nem értette, hogy ez miért akkora probléma, szerinte nem kell tudnia, hogy mi volt Heddának az óvodai jele, ez nem fontos egy párkapcsolatban. Eleinte még próbálta oldani a feszültséget, a villába érve azonban már ő is megsértődött.

„Nekem erre nincs szükségem! Nem tudunk koncentrálni a játékokra! (...) Költözz el, vagy lakjunk külön... nem tudom”

- mondta.

Heddát váratlanul érte, hogy párja egy másik szobába küldte őt a konfliktusuk miatt.

„Engem te nem zavarsz. Az menjen, aki zavarja a másikat. Engem nem zavarsz. Én szeretném megbeszélni, megnyugodni, és kész. Szerintem ez egy olyan dolog, ami megtörtént már sokszor a kapcsolatunk során, és mindig megbeszéltük. Sőt szakítottunk is, és utána megint összejöttünk.”

Csoki viszont hajthatatlan volt, kijelentette, hogy nem szeretne egy ágyban aludni Heddával. Mivel azonban a lány nem volt hajlandó átköltözni máshova, végül ő pakolta össze a bőröndjét és ment fel az üres szobába.

„Nem tudom, hogy mi lesz. Én nem tudok tovább a Hedda mellett lenni. Ha ennek az a következménye, hogy szétmegyünk, engem az se érdekel”

- mondta a korábbi valóságshow-szereplő.

Hedda később Tücsinek fakadt ki, ekkor pedig azt mondta, hogy úgy érzi, nem bírja tovább ezt, sőt a játékot is kész feladni.

„Én ezt így nem fogom tovább folytatni. Úgy érzem, hogy elfogytam. Holnap meg fogom mondani Csokinak, hogy befejeztem és megyek haza.”


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Meghan Markle aláírása már csak annyit ér, mint Putyiné
Harry herceg feleségének népszerűsége zuhan, miközben Katalin hercegné aláírása még Károly királyénál is értékesebb.

Link másolása

Meghan Markle autogramja már mindössze annyit ér, mint Vlagyimir Putyiné. Ez már csak azért is nagy szó, mert míg a politikusoktól nem nehéz autogramot begyűjteni, a királyi család tagjainak ezt tiltja a protokoll - írja a Daily Star.

Jelenleg a sussexi hercegné és az orosz elnök autogramja is mintegy 125 font (61 ezer forint) értékű. Viszonyításképp Katalin walesi hercegné aláírása 2250 fontot (1,1, millió forint) ér, a korábbi ár egynegyedével drágult.

Meghan Markle népszerűsége ezzel szemben egyre zuhan, mivel 2021-ben aláírása még 375 fontot (183 ezer forint) ért - emelte ki Adrian Roose, a brit Memorabilia Club igazgatója, a királyi család szakértője.

Harry herceg autogramjának értéke is csökkent, mégsem panaszkodhat: általában még mindig 1500 font (735 ezer forint) körüli áron adják el.

„Az elmúlt három hónapban 33 százalékkal csökkent a Meghan Markle iránti globális érdeklődés, ami megfelel a vele kapcsolatos emléktárgyak iránti kereslet csökkenésének is” - magyarázta a szakértő.

Roose szerint a kutatás egyik legnagyobb meglepetése Kamilla királyné volt, aki 28 százalékkal, 995 fontra (487 ezer forint) növelte autogramja értékét. Férje, III. Károly király most 1200 fonton (587 ezer forint) áll.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk