?> /sztarvilag/fogjunk-ossze-es-nem-lesz-vesz-a-ven-europa-koronavirusra-atdolgozott-verziojat-eneklik-a-tv2-musorvezetoi/ „Fogjunk össze és nem lesz vész” - a Vén Európa koronavírusra átdolgozott verzióját éneklik a TV2 műsorvezetői | szmo.hu
hirdetés

SZTÁRVILÁG

„Fogjunk össze és nem lesz vész” - a Vén Európa koronavírusra átdolgozott verzióját éneklik a TV2 műsorvezetői

A csatorna ismert arcai arra buzdítanak, hogy segítsük egymást, így hamarabb véget érhet ez a nehéz időszak.

Link másolása

hirdetés

Nem mindennapi dalhoz álltak össze a TV2 műsorvezetői, akik úgy tűnik, a közös nótázással igyekeznek buzdítani egy kicsit minket arra, hogy összefogással és a józan ész által vezetve minden jóra fordul.

Az 1984-ben megjelent, Varga Miklós énekelte Európa című szám szövegét írták át és dalolták el a csatorna ismert arcai, akik műsorvezetőkhöz képest kifejezetten tisztán énekelnek, habár kissé megszeppentnek tűnnek az új szerepben.

A dalt itt tudod meghallgatni:hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Lefotózták Mészáros Lőrincet és Várkonyi Andreát a Veszprém-Szeged kézidöntőn

A jegyespár a VIP-páholyból követte a mérkőzést a Veszprém Arénában.

Link másolása

hirdetés

A MOL-Pick Szeged nyerte a férfi kézilabda NB I-et, miután a döntő szombati visszavágóján 37-36-ra győzött a Telekom Veszprém otthonában.

A meccset Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea a helyszínen nézte meg. A jegyespárt a Szabad Pécs egyik olvasója fotózta le, a portál szerint a VIP-páholyban ültek. A képen éppen beszél hozzájuk egy hölgy az előttük lévő sorból hátrafordulva.

Sokáig csak pletykákat lehetett hallani, később aztán a Bors írta meg, hogy Várkonyi Andrea valóban egy párt alkot Mészáros Lőrinccel, sőt össze is fognak házasodni.

Néhány hete pedig az is kiderült, hogy a pár egy budapesti luxusvillába költözik majd, az épületet jelenleg felújítják.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
hirdetés
SZTÁRVILÁG

Gyurta Dániel megkérte Iszak Eszti kezét: a Maldív-szigeteken jegyezték el egymást

Pár hónappal ezelőtt történt, de eddig titkolták. A volt úszó 10 hónap után húzott gyűrűt szerelme ujjára.

Link másolása

hirdetés

Nagy bejelentést tett Gyurta Dániel és Iszak Eszti: eljegyezték egymást.

Már tavaly tavasszal felröppentek a pletykák, hogy összejöttek. Egymás közösségi oldalain azért fel-feltűntek egy Insta-sztoriban, vagy a lájkolók között, ám sokáig nem vállalták fel a nyilvánosság előtt a kapcsolatukat. Tavaly karácsonykor aztán posztoltak egy-egy közös fotót az Instagram-oldalukra, ezzel tudatva, hogy valóban egy párt alkotnak.

Iszak Eszti pedig azóta egy tévéműsorban is beszélt a kapcsolatukról.

Most úgy tűnik, szintet lépett az egyébként nem is olyan régóta tartó szerelmük. Még csak nagyjából egy éve alkotnak egy párt, de Gyurta úgy érezte, eljött az idő a lánykérésre, ugyanis megtalálta az igazit Eszter személyében.

hirdetés
"2021-ben a korábbiakhoz eltérően most egy másik, de annál nagyobb mérföldkőhöz ért az életem. Vőlegény lettem és szerencsésnek mondhatom magam, hogy megtaláltam a másik felem"

- írta az Instagram-oldalán közzétett bejegyzésében, amit ide kattintva nézhetsz meg.

A fotón egymást ölelik a szerelmesek, a menyasszony ujján pedig már ott csillog az eljegyzési gyűrű is.

A modell-műsorvezető posztjából pedig az is kiderült, hogy már hónapokkal ezelőtt történt a lánykérés, méghozzá a Maldív-szigeteken, a tengerparton.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés
SZTÁRVILÁG

Megszületett Dobrády Ákos első gyermeke, az is kiderült, hogy hívják a kicsit

Két keresztnevet is kapott a vasárnap született kisfiú, egyik sem túl gyakori.

Link másolása

hirdetés

Apa lett Dobrády Ákos, ugyanis vasárnap megszületett első gyermeke. Az énekes a Facebook-oldalán tudatta rajongóival a gólyahírt.

Mint írta, a baba és az anya is jól vannak, posztjából pedig az is kiderül, hogy a kicsi nem túl gyakori nevet kapott szüleitől:

"Sok szép élményben volt már részem, de a tegnapi csodát nem lehet szavakba önteni, ezt valóban át kell élni! 2021 06. 06-án, 13.07 perckor világra jött Dobrády Bende Mór! Isten hozott kisfiam!! Anya is, baba is jól vannak!! Az Apa meg azt sem tudja, melyik bolygón..."

- írta.

Dobrády nemrég a LifeTV Bréking című műsorában mesélt arról, hogy a terhesség első időszaka gyorsan elrepült, de az utolsó két hónap nagyon lassan telik, és már tűkön ülve várják a baba érkezését. Akkor azt mondta, hogy nem tudja, mire számítson, hiszen szerinte az apaság is olyan, hogy amíg az ember nem kerül bele ebbe a helyzetbe, addig nem tudja elképzelni, milyen.

hirdetés
"Abban biztos vagyok, hogy életem egyik legnagyobb csodája vár ránk"

- mondta.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés
SZTÁRVILÁG

Így köszöntötte a királyi család Harry herceg és Meghan Markle kislányát

A királynő, Károly herceg és Kamilla, valamint Vilmos és Katalin közösségi oldalain is gratuláltak a kis Lilibet érkezéséhez.

Link másolása

hirdetés

Mint azt mi is megírtuk, megszületett Harry herceg és Meghan Markle második gyermeke. A pár vasárnap jelentette be, hogy Meghan pénteken adott életet kislányuknak, aki a Lilibet "Lili" Diana Mountbatten-Windsor nevet kapta.

Az utóbbi időben úgy tűnik, nem túl fényes a hercegi pár és a királyi család közötti viszony. Nemrég volt egyébként Harry és Meghan házassági évfordulója, a családban pedig ilyenkor az a szokás, hogy a hivatalos platformjaikon gratulálnak a párnak. Ám ezt Harryék esetében senki sem tette meg, sőt, ezen a napon jelentették be, hogy Beatrix hercegnő első gyermekével várandós. És egyébként azt sem kommentálták nyilvánosan, amikor Harry és Meghan bejelentették, hogy második gyermeküket várják.

A kis Lilibet érkezése kapcsán ugyanakkor kivételt tettek.

A theroyalfamily Instagram-oldalon Harry és Meghan esküvői fotóját osztották meg, ehhez írtak egy pár soros gratulációt.

hirdetés

De Károly herceg és Kamilla, valamint Vilmos hercegék is gratuláltak a kis Lili érkezéséhez.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk